DELEGERA MERA. OCH LUTA DIG TILLBAKA.

BMW Personal CoPilot förarassistans i BMW i BMW 3-serie Gran Turismo.

Ett stort antal innovativa funktioner hjälper dig på många olika sätt under körningen och garanterar på så sätt högsta komfort och säkerhet. Du kan därför koncentrera dig på väsentligheterna – oförfalskad körglädje.

Read more

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Display med hela färgskalan projicerar information som är viktig för körningen direkt i förarens synfält, utan att distrahera föraren från trafiken. Bland annat visas aktuell hastighet, navigationsanvisningar, hastighetsbegränsningar inkl omkörningsförbud samt telefon- och infotainmentlistor.

NAVIGATION PROFESSIONAL.

Kom fram avslappnad.

NAVIGATION PROFESSIONAL.

Kom fram avslappnad.

Navigation Professional inkl röststyrning (ej för svensk språkversion), USB-anslutning, 8,8" LCD-färgskärm och radio Professional med DVD-enhet har tredimensionell kartvisning och 20 GB lagringskapacitet. Enkel och intuitiv att använda med kontrollreglaget iDrive Touch eller pekskärm. Kostnadsfria kartuppdateringar under tre år ingår inom ramen för licensavtalet.

DRIVING ASSISTANT.

Driving Assistant innehåller en kombination av körfältsassistent, påkörningsvarning och fotgängarvarning. Påkörnings- och fotgängarvarningen med citybromsfunktion varnar i hastigheter mellan 10 och 60 km/h om det finns risk för kollision med fordon eller fotgängare och bromsar i nödfall in. Från cirka 70 km/h varnar körfältsassistenten genom en lätt vibration i ratten om bilen är på väg att överskrida en sidomarkering.

PARKERINGSASSISTENT.

Parkeringsassistenten hjälper dig att parkera längs med och vinkelrätt mot körbanan. Systemet mäter även trånga parkeringsluckor när bilen kör förbi dem i låg fart. När en tillräckligt stor lucka hittas tar parkeringsassistenten över styrningen och föraren behöver bara välja rätt växel och sedan gasa och bromsa.

LANE CHANGE WARNING.

Funktionen Lane Change Warning är radarbaserad och varnar när ett fordon är i döda vinkeln eller i filen bredvid. Systemet registrerar fordonen redan från 20 km/h och varnar med en lätt vibration i ratten och en blinkande symbol i ytterbackspegeln.