BMW 4-serie Cabriolet

KRAFTFULL.

BMW 4-serie Cabriolet. 4 more fun.

KRAFTFULL.

BMW 4-serie Cabriolet. 4 more fun.

KRAFTFULL.BMW 4-serie Cabriolet. 4 more fun.

BMW 4-serie Cabriolet: fånga solen, känn vinden och njut av den speciella körupplevelsen. Med sportbetonad smidighet och medryckande dynamik – ackompanjerat av aerodynamisk design och smakfull utrustning med många innovativa funktioner. En modern tolkning av frihet på fyra hjul.  

Read more

PULSHÖJANDE SMIDIGHET.

Upplev den rena frihetskänslan och en dynamik du bara kan få med BMW 4-serie Cabriolet. Extra kraftfulla motorer, klassisk BMW-bakhjulsdrift, perfekt viktfördelning och extrautrustningens 8-stegade Steptronic-sportväxellåda ger en enastående dynamisk körupplevelse. Perfekt väghållning och förstklassig komfort ingår alltid.

”Vår design är känsloladdad, autentisk och visar vägen mot framtiden.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, CHEF FÖR BMW GROUP DESIGN

FÄNGSLANDE FORMSPRÅK.

FULLÄNDAD DESIGN.

BMW 4-serie Cabriolet är lika intagande med öppet som med stängt tak. En bil som lyckas förena sportig estetik, harmoniska linjer och kraftfull dynamik till en sinnebild för körglädje. Och till ett självklart statement.
Read more

SPORTIG FRONT.

Frontpartiet hos BMW 4-serie Cabriolet demonstrerar tydligt bilens sportiga och nyskapande karaktär: med välformade LED-strålkastare som flankerar den klassiska BMW-dubbelnjuren och betonar den kraftfulla utstrålningen. Det dynamiska intrycket fulländas av de stora luftintagen med integrerade LED-dimstrålkastare.
Read more

KRAFTFULL CABRIOLETSILHUETT.

Den långsträckta konturen med de markanta sidopartierna understryker det sportigt eleganta hos BMW 4-serie Cabriolet. Dess kilformade silhuett avslutas i ett kraftfullt bakparti och ger ett helhetsintryck som utstrålar dynamik – oavsett om taket är uppfällt eller nedfällt.
Read more

UTTRYCKSFULLT BAKPARTI.

Bakifrån drar BMW 4-serie Cabriolet blickarna till sig med sin dominanta stans och kraftfulla stötfångare med integrerade ändrör. De nydesignade, tvådelade LED-bakljusen förstärker det breda intrycket och framhäver det dynamiska formspråket ännu mer.
Read more

UTFÖRANDEN FÖR BMW 4-SERIE CABRIOLET.

Vill du ha en ännu lyxigare BMW 4-serie Cabriolet? Med olika utföranden och utrustningsalternativ samt BMW Individual kan du sätta din personliga prägel på bilen. Helt efter eget tycke och smak.

EXKLUSIV INTERIÖR.

ELEGANT OCH SPORTIG.

Den exklusiva interiören i BMW 4-serie Cabriolet förenar sportkänsla med alla moderna funktioner du kan önska dig. Ett stort antal nya lösningar för information och kommunikation i kombination med den perfekt föraranpassade interiören med sina högklassiga material uppfyller även högsta tänkbara krav på komfort och bekvämlighet. Och med stämningsfulla Ambient Light blir körupplevelsen ännu mer njutbar.
Read more

MED FÖRAREN I FOKUS.

Standardutrustningens lädersportratt med multifunktion är förarplatsens självklara mittpunkt – och du som förare, förstås. BMW Head-Up Display och den multifunktionella instrumentdisplayen visar dig den viktigaste informationen tydligt och överskådligt. Med navigation Professional får du bästa tänkbara uppkoppling – precis som med appen BMW Connected, som är länken mellan din smartphone och din BMW 4-serie Cabriolet.
Read more

PERFEKT FINISH.

Den eleganta interiörutrustningen i BMW 4-serie Cabriolet präglas av exklusiva och högklassigt bearbetade material. Njut av den perfekta sittkomforten, om så önskas i sportstolar med finaste läderklädsel med SunReflective Technology och extrautrustningens värmande Air Collar. Läckra interiör- och accentlister, sobra detaljer i krom samt kontrastsömmen på instrumentpanelen fulländar den smakfulla inredningen.
Read more

KÖRDYNAMIK.

LJUSDESIGN.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.