KRAFTFULL.

BMW 4-serie Cabriolet. 4 more fun.

KRAFTFULL.

BMW 4-serie Cabriolet. 4 more fun.

KRAFTFULL.BMW 4-serie Cabriolet. 4 more fun.

Acceleration 0–100 km/h s (BMW 430i Cabriolet)

6,4

Toppfart km/h (BMW 430i Cabriolet)

250

Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km (BMW 430i Cabriolet)

7,0–6,6

Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km (BMW 430i Cabriolet)

162–154

Det fällbara taket öppnas på (BMW 430i Cabriolet)

ca 20 s

BMW 430i Cabriolet från

493 000 kr

BMW 4-serie Cabriolet: fånga solen, känn vinden och njut av den speciella körupplevelsen. Med sportbetonad smidighet och medryckande dynamik – ackompanjerat av aerodynamisk design och smakfull utrustning med många innovativa funktioner. En modern tolkning av frihet på fyra hjul.  

PULSHÖJANDE SMIDIGHET.

Upplev den rena frihetskänslan och en dynamik du bara kan få med BMW 4-serie Cabriolet. Extra kraftfulla motorer, klassisk BMW-bakhjulsdrift, perfekt viktfördelning och extrautrustningens 8-stegade Steptronic-sportväxellåda ger en enastående dynamisk körupplevelse. Perfekt väghållning och förstklassig komfort ingår alltid.

”Vår design är känsloladdad, autentisk och visar vägen mot framtiden.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, CHEF FÖR BMW GROUP DESIGN

FÄNGSLANDE FORMSPRÅK.

FULLÄNDAD DESIGN.

BMW 4-serie Cabriolet är lika intagande med öppet som med stängt tak. En bil som lyckas förena sportig estetik, harmoniska linjer och kraftfull dynamik till en sinnebild för körglädje. Och till ett självklart statement.

SPORTIG FRONT.

Frontpartiet hos BMW 4-serie Cabriolet demonstrerar tydligt bilens sportiga och nyskapande karaktär: med välformade LED-strålkastare som flankerar den klassiska BMW-dubbelnjuren och betonar den kraftfulla utstrålningen. Det dynamiska intrycket fulländas av de stora luftintagen med integrerade LED-dimstrålkastare.

KRAFTFULL CABRIOLETSILHUETT.

Den långsträckta konturen med de markanta sidopartierna understryker det sportigt eleganta hos BMW 4-serie Cabriolet. Dess kilformade silhuett avslutas i ett kraftfullt bakparti och ger ett helhetsintryck som utstrålar dynamik – oavsett om taket är uppfällt eller nedfällt.

UTTRYCKSFULLT BAKPARTI.

Bakifrån drar BMW 4-serie Cabriolet blickarna till sig med sin dominanta stans och kraftfulla stötfångare med integrerade ändrör. De nydesignade, tvådelade LED-bakljusen förstärker det breda intrycket och framhäver det dynamiska formspråket ännu mer.

UTFÖRANDEN FÖR BMW 4-SERIE CABRIOLET.

Vill du ha en ännu lyxigare BMW 4-serie Cabriolet? Med olika utföranden och utrustningsalternativ samt BMW Individual kan du sätta din personliga prägel på bilen. Helt efter eget tycke och smak.

EXKLUSIV INTERIÖR.

ELEGANT OCH SPORTIG.

Den exklusiva interiören i BMW 4-serie Cabriolet förenar sportkänsla med alla moderna funktioner du kan önska dig. Ett stort antal nya lösningar för information och kommunikation i kombination med den perfekt föraranpassade interiören med sina högklassiga material uppfyller även högsta tänkbara krav på komfort och bekvämlighet. Och med stämningsfulla Ambient Light blir körupplevelsen ännu mer njutbar.

MED FÖRAREN I FOKUS.

Standardutrustningens lädersportratt med multifunktion är förarplatsens självklara mittpunkt – och du som förare, förstås. BMW Head-Up Display och den multifunktionella instrumentdisplayen finns som extrautrustning och visar dig den viktigaste informationen tydligt och överskådligt. Med navigation Professional får du bästa tänkbara uppkoppling – precis som med appen BMW Connected, som är länken mellan din smartphone och din BMW 4-serie Cabriolet.

PERFEKT FINISH.

Den eleganta interiörutrustningen i BMW 4-serie Cabriolet präglas av exklusiva och högklassigt bearbetade material. Njut av den perfekta sittkomforten, om så önskas i sportstolar med finaste läderklädsel med SunReflective Technology och extrautrustningens värmande Air Collar. Läckra interiör- och accentlister, sobra detaljer i krom samt kontrastsömmen på instrumentpanelen fulländar den smakfulla inredningen.

KÖRGLÄDJEN GÅR I FAMILJEN.

KÖRGLÄDJEN GÅR I FAMILJEN.

Upptäck den rena sportkänslan, den progressiva designen och den exklusiva komforten i alla BMW 4-seriens modeller. Upplev ännu mer dynamik och de omisskännliga motorsportgenerna i BMW M4 och M3.

Förbrukning och koldioxidvärden.

 • BMW M4 Coupé:
  Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 8,8 [8,3]
  Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 204 [194]

  BMW 440i Gran Coupé:
  Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 6,8–6,6
  Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 159–154

  Värden i [ ] gäller bilar med 7-stegad M dubbelkopplingsväxellåda med Drivelogic.

  Bränsleförbrukning och koldioxidvärden är beräknade enligt EU-körcykeln. De verkliga värdena för den aktuella bilen kan avvika. Bilarna på bilderna är extrautrustade.

  Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden beror på den valda däckdimensionen.

  Värdena avser inte den enskilda bilen och är heller inte en bindande del av erbjudandet, utan enbart till för att olika bilar ska kunna jämföras. Enligt direktivet 1999/94/EG tas inte hänsyn till koldioxidutsläpp som uppstår vid produktion och tillhandahållande av bränsle och andra energislag när koldioxidvärdet för bilen beräknas.