KÖRGLÄDJE

Nya modellerna i BMW 4-serien. Nya BMW M4 och BMW M3.

KÖRGLÄDJE

Nya modellerna i BMW 4-serien. Nya BMW M4 och BMW M3.

KÖRGLÄDJENya modellerna i BMW 4-serien. Nya BMW M4 och BMW M3.

Inspirerande körupplevelser utlovas: i BMW 4-seriens nya modeller med hänförande sportighet, dynamisk design och exklusiv komfort. Körglädje på allra högsta nivå upplever du med ännu större intensitet i de nya prestandabilarna i modellserien BMW M4 och i BMW M3.

NYA MODELLERNA I BMW 4-SERIEN – SPORTIG UTSTRÅLNING.

Frontpartiet hos BMW 4-seriens nya modeller är formgivet för sportiga finsmakare. Den markanta dubbelnjuren flankeras av nydesignade LED-strålkastare som förstärker det sportigt temperamentsfulla draget. Den kraftfulla stötfångaren med sina markanta luftintag och integrerade LED-dimstrålkastare utstrålar en självklar närvaro.

MARKANT BAKPARTI.

En imponerande anblick även bakifrån: bakpartiet hos 4-seriens nya modeller förstärker den dominanta, stabila framtoningen och avslutas med en stötfångare med integrerade ändrör. LED-bakljusen har fått ny design som bidrar till att betona den imponerade bredden och det dynamiska intrycket, dag som natt.

ELEGANT ATMOSFÄR.

Interiördesignen i de nya modellerna i BMW 4-serien kombinerar en sportigt elegant känsla med fantastiskt hög komfort. Alla reglage på förarplatsen är konsekvent utformade med fokus på föraren. Förstklassiga stolar med perfekt ergonomi gör dem till en ren njutning att sitta i. Kvalitetsmaterial som finaste läder och attraktiva interiörlister i ädelträ eller aluminium utgör fina accenter som betonar interiörens sportiga stil ännu mer.

NYA BMW M4 OCH BMW M3 – REN DYNAMIK.

Frontpartiet för nya BMW M4 och M3 ger bilarna ett sportigt och kraftfullt utseende. Njuren i Svart högglans med dubbelstavar och modellemblem flankeras av futuristiska strålkastare med full-LED-teknik. Den muskulösa powerdomen antyder konturerna för turboaggregaten och utstrålar renodlade prestanda, precis som den sportiga frontspoilern med stora luftintag.

KRAFTFULLT BAKPARTI.

De utställda hjulhusen ger en fingervisning om den inneboende kraften i nya BMW M4 och M3. Bakluckan med integrerad bakspoiler fyller inte bara sin funktion, den är dessutom snygg att se på. LED-bakljus i ny design betonar den breda stansen. M diffusorn och avfasade dubbla M-ändrör passar perfekt till den nedre bakspoilern med sina karakteristiska luftutsläpp.

EXKLUSIV INTERIÖR.

Det lyxiga kupéutrymmet i nya BMW M4 och M3 erbjuder M sportstolar med perfekt stöd i sidled. Alla reglage på förarplatsen är grupperade runt föraren och möjliggör exakta manövrar på bråkdelen av en sekund. Mätartavlor i motorsportlook, M lädersportratt och M växelspak matchar det sportiga helhetskonceptet perfekt.

DYNAMIK

NYA BMW 4-SERIE COUPÉ.

DYNAMIK

NYA BMW 4-SERIE COUPÉ.

Ett kraftfullt formspråk översatt till ren sportkänsla: nya BMW 4-serie Coupé ger en riktigt skön körupplevelse tack vare låg tyngdpunkt, perfekt viktfördelning och kraftfulla, effektiva motoralternativ. I kombination med den exklusiva utrustningen drar den blickarna till sig vart den än kommer. Dynamisk. Sportig. Kraftfull.

FRIHET

NYA BMW 4-SERIE CABRIOLET.

FRIHET

NYA BMW 4-SERIE CABRIOLET.

Tar dig med storm: nya BMW 4-serie Cabriolet förenar spännande sportighet med stilfull elegans. Det fällbara taket ger en renodlad cabrioletkänsla och unika körupplevelser året om. Interiör med hög komfort och ett stort antal tekniska innovationer för en aktiv livsstil bidrar också till det genomtänkta helhetskonceptet. För dina mest intensiva körupplevelser.

ELEGANS

NYA BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ.

ELEGANS

NYA BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ.

Fulländad sportig elegans: nya BMW 4-serie Gran Coupé förenar sobert utseende och stort utrymme med BMW-typiska prestanda och genomtänkta funktioner. Med extra mycket plats för huvud och ben, harmoniskt matchande designdetaljer och ytterst smidiga köregenskaper. En perfekt kombination av dynamik, stil och komfort.

ADRENALIN

NYA BMW M4 COUPÉ.

ADRENALIN

NYA BMW M4 COUPÉ.

Pulserande och fascinerande: nya BMW M4 Coupé ställer upp med en upp till 450 hk (331 kW) stark rak 6-cylindrig M TwinPower Turbo-bensinmotor, 7-stegad M dubbelkopplingsväxellåda (extrautrustning) och adaptivt M chassi som ger en nervkittlande sportkänsla och distinkta köregenskaper. Även i krävande körsituationer. Hänförande dynamik för ett liv i rörelse.

GRÄNSLÖS

NYA BMW M4 CABRIOLET.

GRÄNSLÖS

NYA BMW M4 CABRIOLET.

Öppen för maximal intensitet. Den upp till 331 kW (450 hk) starka raka, 6-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn och ett flertal tekniska lösningar som hämtat inspiration från motorsporten utlovar adrenalinladdade prestanda och ohämmad körglädje. Det bidrar till en unik upplevelse, inte bara när taket är öppet. Nya BMW M4 Cabriolet – sportig frihet på fyra hjul.

IKON

NYA BMW M3 SEDAN.

IKON

NYA BMW M3 SEDAN.

Kompromisslöst sportig: nya BMW M3 Sedan är en 4-dörrars prestandabil som tack vare sin upp till 331 kW (450 hk) starka raka, 6-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotor är redo att ge allt – med omedelbar respons och oavsett varvtal. Ett stort antal innovationer inspirerade av motorsporten garanterar bästa tänkbara dynamik och exakta köregenskaper. Lika kraftfull som smidig flyttar den fram gränserna för vad som är möjligt.