BMW 4-serie Coupé

DYNAMIK.

BMW 4-serie Coupé. 4 more fun.

DYNAMIK.

BMW 4-serie Coupé. 4 more fun.

DYNAMIK.BMW 4-serie Coupé. 4 more fun.

En bil byggd för att erbjuda imponerande egenskaper på vägen, med en rejäl dos sportkänsla. Och med ett resultat som heter duga. Ännu mer dynamik, ökad smidighet och högre komfort. Inga kompromisser, redo att ge allt och dessutom konsekvent uppgraderad vad gäller design, närvaro och köregenskaper. Kort och gott: en sportcoupé som uppfyller högsta tänkbara krav och ger så mycket körglädje att du tappar andan.

Read more

KRAFTFULLA PRESTANDA.

BMW 4-serie Coupé utvecklar en enastående dynamik som trollbinder dig på ett ögonblick. Med perfekt samspel mellan den starka motorn och extrautrustningens adaptiva M chassi, variabla sportstyrning och 8-stegade Steptronic-sportväxellåda. För sportigt medryckande körglädje som lockar fram ett nöjt leende i alla lägen – och dessutom drar till sig beundrande blickar.

”Vi på BMW strävar efter ett formspråk där den effektiva dynamiken är en naturlig och självklar del.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, CHEF FÖR BMW GROUP DESIGN

FÄNGSLANDE FORMSPRÅK.

Suverän att se på.

Om det finns en idealisk form för en sportcoupé, då är designen för BMW 4-serie Coupé en perfekt förebild. Det kraftfulla formspråket utstrålar dynamisk närvaro och de svepande linjerna harmonierar perfekt med de markanta flankerna. Den unika kombinationen av sportkänsla, smidighet och snygg design får varje bilälskares hjärta att bulta.
Read more

Sportig front.

Frontpartiet hos BMW 4-serie Coupé ger ett innovativt och sportigt intryck. Den markanta dubbelnjuren flankeras av välformade LED-strålkastare som förstärker den kraftfulla utstrålningen. Stora luftintag med integrerade LED-dimstrålkastare bidrar till att ge det dynamiska utseendet ännu mer tyngd.
Read more

Kraftfull coupésilhuett.

BMW 4-serie Coupé karakteriseras av sin elegant långsträckta kontur med mjukt fallande taklinje och utpräglat kraftfulla sidopartier. De ramlösa fönstren ger en lätt och sober stil som matchar den svepande silhuetten och det distinkta formspråket.
Read more

Uttrycksfullt bakparti.

Bakpartiet hos BMW 4-serie Coupé förstärker den dominanta och stabila framtoningen, och avslutas med en kraftfull stötfångare med integrerade ändrör. De tvådelade LED-bakljusen har fått ny design som bidrar till att betona den imponerade bredden och det dynamiska intrycket.
Read more

UTFÖRANDEN FÖR BMW 4-SERIE COUPÉ.

Vill du ha din BMW 4-serie Coupé ännu sportigare eller ännu lyxigare? Med olika utföranden och utrustningsalternativ samt BMW Individual kan du sätta din personliga prägel på bilen. Helt efter eget tycke och smak.

EXKLUSIV INTERIÖR.

ELEGANT OCH SPORTIG.

Den exklusiva interiören i BMW 4-serie Coupé förenar sportkänsla med alla moderna funktioner du kan önska dig. Ett stort antal nya lösningar för information och kommunikation i kombination med den perfekt föraranpassade interiören med sina högklassiga material uppfyller även högsta tänkbara krav på komfort och bekvämlighet. Och med stämningsfulla Ambient Light blir körupplevelsen ännu mer njutbar.
Read more

MED FÖRAREN I FOKUS.

Standardutrustningens lädersportratt med multifunktion är förarplatsens självklara mittpunkt – och du som förare, förstås. BMW Head-Up Display och den nya multifunktionella instrumentdisplayen finns som extrautrustning och visar dig den viktigaste informationen tydligt och överskådligt. Med nya navigation Professional får du bästa tänkbara uppkoppling – precis som med appen BMW Connected, som är länken mellan din smartphone och din BMW 4-serie Coupé.
Read more

PERFEKT FINISH.

Den eleganta interiörutrustningen i BMW 4-serie Coupé präglas av exklusiva och högklassigt bearbetade material. Njut av den perfekta sittkomforten, om så önskas i förstklassiga sportstolar med finaste läderklädsel. Läckra interiör- och accentlister, sobra detaljer i krom samt kontrastsömmen på instrumentpanelen fulländar den smakfulla inredningen.
Read more

KÖRDYNAMIK.

LJUSDESIGN.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.