DYNAMIK.

BMW 4-serie Coupé. 4 more fun.

DYNAMIK.

BMW 4-serie Coupé. 4 more fun.

DYNAMIK.BMW 4-serie Coupé. 4 more fun.

 Acceleration 0–100 km/h s (BMW 440i Coupé)

5,2

Toppfart km/h (BMW 440i Coupé)

250

Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km (BMW 440i Coupé)

7,7–7,4

Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km (BMW 440i Coupé)

179–172

BMW 440i Coupé från

496 900 kr

En bil byggd för att erbjuda imponerande egenskaper på vägen, med en rejäl dos sportkänsla. Och med ett resultat som heter duga. Ännu mer dynamik, ökad smidighet och högre komfort. Inga kompromisser, redo att ge allt och dessutom konsekvent uppgraderad vad gäller design, närvaro och köregenskaper. Kort och gott: en sportcoupé som uppfyller högsta tänkbara krav och ger så mycket körglädje att du tappar andan.

KRAFTFULLA PRESTANDA.

BMW 4-serie Coupé utvecklar en enastående dynamik som trollbinder dig på ett ögonblick. Med perfekt samspel mellan den starka motorn och extrautrustningens adaptiva M chassi, variabla sportstyrning och 8-stegade Steptronic-sportväxellåda. För sportigt medryckande körglädje som lockar fram ett nöjt leende i alla lägen – och dessutom drar till sig beundrande blickar.

”Vi på BMW strävar efter ett formspråk där den effektiva dynamiken är en naturlig och självklar del.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, CHEF FÖR BMW GROUP DESIGN

FÄNGSLANDE FORMSPRÅK.

Suverän att se på.

Om det finns en idealisk form för en sportcoupé, då är designen för BMW 4-serie Coupé en perfekt förebild. Det kraftfulla formspråket utstrålar dynamisk närvaro och de svepande linjerna harmonierar perfekt med de markanta flankerna. Den unika kombinationen av sportkänsla, smidighet och snygg design får varje bilälskares hjärta att bulta.

Sportig front.

Frontpartiet hos BMW 4-serie Coupé ger ett innovativt och sportigt intryck. Den markanta dubbelnjuren flankeras av välformade LED-strålkastare som förstärker den kraftfulla utstrålningen. Stora luftintag med integrerade LED-dimstrålkastare bidrar till att ge det dynamiska utseendet ännu mer tyngd.

Kraftfull coupésilhuett.

BMW 4-serie Coupé karakteriseras av sin elegant långsträckta kontur med mjukt fallande taklinje och utpräglat kraftfulla sidopartier. De ramlösa fönstren ger en lätt och sober stil som matchar den svepande silhuetten och det distinkta formspråket.

Uttrycksfullt bakparti.

Bakpartiet hos BMW 4-serie Coupé förstärker den dominanta och stabila framtoningen, och avslutas med en kraftfull stötfångare med integrerade ändrör. De tvådelade LED-bakljusen har fått ny design som bidrar till att betona den imponerade bredden och det dynamiska intrycket.

UTFÖRANDEN FÖR BMW 4-SERIE COUPÉ.

Vill du ha din BMW 4-serie Coupé ännu sportigare eller ännu lyxigare? Med olika utföranden och utrustningsalternativ samt BMW Individual kan du sätta din personliga prägel på bilen. Helt efter eget tycke och smak.

EXKLUSIV INTERIÖR.

ELEGANT OCH SPORTIG.

Den exklusiva interiören i BMW 4-serie Coupé förenar sportkänsla med alla moderna funktioner du kan önska dig. Ett stort antal nya lösningar för information och kommunikation i kombination med den perfekt föraranpassade interiören med sina högklassiga material uppfyller även högsta tänkbara krav på komfort och bekvämlighet. Och med stämningsfulla Ambient Light blir körupplevelsen ännu mer njutbar.

MED FÖRAREN I FOKUS.

Standardutrustningens lädersportratt med multifunktion är förarplatsens självklara mittpunkt – och du som förare, förstås. BMW Head-Up Display och den nya multifunktionella instrumentdisplayen finns som extrautrustning och visar dig den viktigaste informationen tydligt och överskådligt. Med nya navigation Professional får du bästa tänkbara uppkoppling – precis som med appen BMW Connected, som är länken mellan din smartphone och din BMW 4-serie Coupé.

PERFEKT FINISH.

Den eleganta interiörutrustningen i BMW 4-serie Coupé präglas av exklusiva och högklassigt bearbetade material. Njut av den perfekta sittkomforten, om så önskas i förstklassiga sportstolar med finaste läderklädsel. Läckra interiör- och accentlister, sobra detaljer i krom samt kontrastsömmen på instrumentpanelen fulländar den smakfulla inredningen.

KÖRGLÄDJEN GÅR I FAMILJEN.

KÖRGLÄDJEN GÅR I FAMILJEN.

Upptäck den rena sportkänslan, den progressiva designen och den exklusiva komforten i alla BMW 4-seriens modeller. Upplev ännu mer dynamik och de omisskännliga motorsportgenerna i BMW M4 och M3.

Förbrukning och koldioxidvärden.

 • BMW M4 Coupé:
  Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 8,8 [8,3]
  Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 204 [194]

  BMW 440i Gran Coupé:
  Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 6,8–6,6
  Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 159–154

  Värden i [ ] gäller bilar med 7-stegad M dubbelkopplingsväxellåda med Drivelogic.

  Bränsleförbrukning och koldioxidvärden är beräknade enligt EU-körcykeln. De verkliga värdena för den aktuella bilen kan avvika. Bilarna på bilderna är extrautrustade.

  Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden beror på den valda däckdimensionen.

  Värdena avser inte den enskilda bilen och är heller inte en bindande del av erbjudandet, utan enbart till för att olika bilar ska kunna jämföras. Enligt direktivet 1999/94/EG tas inte hänsyn till koldioxidutsläpp som uppstår vid produktion och tillhandahållande av bränsle och andra energislag när koldioxidvärdet för bilen beräknas.