UPPKOPPLAD.

Uppkoppling och förarassistanssystem i BMW 4-serie Coupé.

UPPKOPPLAD.

Uppkoppling och förarassistanssystem i BMW 4-serie Coupé.

UPPKOPPLAD.Uppkoppling och förarassistanssystem i BMW 4-serie Coupé.

I din BMW 4-serie Coupé finns ett stort antal innovativa tekniska lösningar som hjälper till under körningen och ökar komforten. För att leva upp till dagens krav på uppkoppling får du tillgång till kommunikation, information och underhållning på högsta nivå.

BMW CONNECTED.

BMW Connected är en personlig mobilitetsassistent som underlättar mobiliteten i vardagen och hjälper föraren att komma fram utvilad och i tid. Viktig information som gäller resor och framkomlighet, exempelvis rekommenderad tid för avfärd går att komma åt även utanför bilen med iPhone eller Apple Watch och går att skicka direkt till bilen.

APPLE CARPLAY.

APPLE CARPLAY.

Apple CarPlay-förberedelse* möjliggör bekväm trådlös användning av utvalda iPhone-funktioner i bilen. Innehållet och funktionerna i telefonen, t ex musik, iMessage/sms, telefonfunktionen, Siri, navigation och en rad appar kan visas och användas via bilens displayer. Även röststyrningsfunktionen kan användas.


* Extrautrustning

 

NAVIGATION PROFESSIONAL.

Navigation Professional inkl röststyrning (ej för svensk språkversion), USB-anslutning, 8,8" LCD-färgskärm och radio Professional med DVD-enhet har tredimensionell kartvisning och 20 GB lagringskapacitet. Enkel och intuitiv att använda tack vare kontrollreglaget iDrive Touch. Kostnadsfria kartuppdateringar under tre år ingår inom ramen för licensavtalet.

 

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Display med hela färgskalan projicerar information som är viktig för körningen direkt i förarens synfält, utan att distrahera föraren från trafiken. Blicken är alltid riktad mot vad som sker i trafiken, samtidigt som föraren till exempel ser den aktuella hastigheten, anvisningar från navigationssystemet, Speed Limit-information med visning av omkörningsförbud samt telefon- och infotainmentlistor.


* Extrautrustning

MULTIFUNKTIONELL INSTRUMENTDISPLAY.

Den multifunktionella instrumentdisplayen med Black Panel-teknik och en skärm på 8,8" ger mätarna och instrumenten en helt ny dimension som optimerar körupplevelsen. Tre olika lägen med olika färgdesign och matchande grafik kan visas på displayen: ECO PRO, Comfort och Sport.


* Extrautrustning

UPPKOPPLAD OCH FRI.

UPPKOPPLAD OCH FRI.

BMW ConnectedDrive är navet i det intelligenta samspelet mellan bil, förare och omvärld. Njut av högre komfort, bättre underhållning och den sköna känslan av trygghet vart du än åker. Eller med andra ord: större körglädje.