UPPKOPPLAD.

Uppkoppling och förarassistanssystem i BMW 4-serie Gran Coupé.

UPPKOPPLAD.

Uppkoppling och förarassistanssystem i BMW 4-serie Gran Coupé.

UPPKOPPLAD.Uppkoppling och förarassistanssystem i BMW 4-serie Gran Coupé.

I en BMW 4-serie Gran Coupé är du alltid uppkopplad: med ett antal smarta tekniska funktioner för bland annat navigation och underhållning. Systemet har även stöd för dina personliga appar på telefonen. Allt för att du ska komma fram ännu bekvämare och säkrare.

Read more

BMW CONNECTED.

BMW Connected är en personlig mobilitetsassistent som underlättar mobiliteten i vardagen och hjälper föraren att komma fram utvilad och i tid. Viktig information som gäller resor och framkomlighet, exempelvis rekommenderad tid för avfärd går att komma åt även utanför bilen med iPhone eller Apple Watch och går att skicka direkt till bilen.

Upptäck fördelarna med BMW Connected.

APPLE CARPLAY-FÖRBEREDELSE

APPLE CARPLAY-FÖRBEREDELSE

Med hjälp av Apple CarPlay-förberedelsen kan föraren använda en kompatibel iPhone, trådlöst och bekvämt även under körning. Innehållet och funktionerna i telefonen, t ex musik, iMessage/sms, telefonfunktionen, Siri, navigation och en rad appar kan visas och användas på vanligt sätt via bilens normala gränssnitt. Beroende på utrustningen i bilen styrs funktionerna med pekskärm, kontrollreglaget för iDrive eller via röststyrning. Apple CarPlay har en giltighetstid på tre år och kan därefter förlängas via BMW ConnectedDrive Store.

Read more

Upptäck fördelarna med Apple CarPlay.

NAVIGATION PROFESSIONAL.

Navigation Professional inkl röststyrning (ej för svensk språkversion), USB-anslutning, 8,8" LCD-färgskärm och radio Professional med DVD-enhet har tredimensionell kartvisning och 20 GB lagringskapacitet. Enkel och intuitiv att använda med kontrollreglaget iDrive Touch eller pekskärm. Kostnadsfria kartuppdateringar under tre år ingår inom ramen för licensavtalet.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Display* med hela färgskalan projicerar information som är viktig för körningen direkt i förarens synfält, utan att distrahera föraren från trafiken. Blicken är alltid riktad mot vad som sker i trafiken, samtidigt som föraren till exempel ser den aktuella hastigheten, anvisningar från navigationssystemet, Speed Limit-information med visning av omkörningsförbud samt telefon- och infotainmentlistor.


* Extrautrustning

Read more

MULTIFUNKTIONELL INSTRUMENTDISPLAY.

Den multifunktionella instrumentdisplayen med Black Panel-teknik och en skärm på 10,25” ger mätarna och instrumenten en helt ny dimension som optimerar körupplevelsen. Tre olika lägen med olika färgdesign och matchande grafik kan visas på displayen: ECO PRO, Comfort och Sport.

UPPKOPPLAD OCH FRI.

UPPKOPPLAD OCH FRI.

BMW ConnectedDrive är navet i det intelligenta samspelet mellan bil, förare och omvärld. Njut av högre komfort, bättre underhållning och den sköna känslan av trygghet vart du än åker. Eller med andra ord: större körglädje.

Read more