FÖR INDIVIDUALITET MED STARK KARAKTÄR.

BMW Lines & utrustning för BMW 5-serie Sedan.

FÖR INDIVIDUALITET MED STARK KARAKTÄR.

BMW Lines & utrustning för BMW 5-serie Sedan.

FÖR INDIVIDUALITET MED STARK KARAKTÄR.BMW Lines & utrustning för BMW 5-serie Sedan.

BMW 5-SERIE SEDAN LUXURY LINE.

BMW 5-serie Sedan Luxury Line framhäver särskilt de klassiskt eleganta dragen. Designelement av högglanskrom ger exteriören den omisskännliga föreningen av exklusivitet och sportig smidighet, som ger den här varianten sin individuella prägel.

 • Exteriör

  BMW-njure med förkromade stavar ger ett närvarande och markant intryck. Luxury Line med speciella 18" eller 19" lättmetallfälgar i multiekerdesign ger BMW 5-serie Sedan ett extra elegant utseende från sidan. Fönsterinfattningarna på sidorna är förkromade och även de belysta dörrhandtagen är försedda med kromdekor.
  Både front- och bakspoiler har dekorelement i krom, vilket gör den klassiska designen av Luxury Line ännu högklassigare. Ändrör i högglanskrom, medan B-stolpe och ytterbackspeglarnas fot är i Svart högglans.

 • Interiör

  Interiören är med sina utvalda designelement i en klass för sig – med dekor i ädelträ Fineline antracit eller Ask ådrad brun med intarsia, som kombineras exklusivt med en accentlist i högglanskrom. Stolar av högsta kvalitet (i läder Dakota Svart, Venetobeige, Oyster eller exklusivläder Nappa Mocka, Elfenbensvit eller Svart, alla med exklusivsöm samt läder Dakota Kanelbrun eller Svart utan exklusivsöm) betonar den inbjudande atmosfären, liksom de belysta instegslisterna fram och bak. Lädersportratt och M lädersportratt fascinerar med sportig design och perfekt ergonomi. Luxury Line känns igen på den svarta fjärrkontrollen med kromdekor.

M SPORT.

Den sportiga estetikens främsta företrädare: BMW 5-serie Sedan M Sport visar upp banbrytande dynamik i sin mest intensiva form. Exklusiva utrustningsdetaljer som drar blickarna till sig och ett M sportchassi* som trimmar dess kördynamiska prestanda ytterligare.
*ej för xDrive-modellerna

 • Exteriör

  M Aerodynamikpaketets komponenter för exteriören förhöjer den sportiga framtoningen för BMW 5-serie Sedan. Tack vare de mäktiga luftintagen andas den luftflödesoptimerade framspoilern ännu mer närvaro. Tröskelbreddare med extra profilerad kant gör bilens profil ännu ett strå vassare, vilket balanseras perfekt av bakspoilern med ändrör i mörkt krom och en diffusor i Dark Shadow metallic som ökar marktrycket i höga farter. Det finns två varianter av M lättmetallfälgar Dubbeleker i olika design att välja mellan: 18" M Dubbeleker 613 och 19" M Dubbeleker 351.

 • Interiör

  Så fort du öppnar dörren drar M instegslisten med krominlägg och M-logo blickarna till sig, i interiören bjuder M Sport på ännu fler detaljer. Sportstolarna är klädda i exklusiv tyg/alcantara-kombination Grey Shadow Antracit i M-design (som extrautrustning även komfortstolar för förare och framsätespassagerare i läder Dakota, i läder Nappa Svart med exklusivsöm eller i läder BMW Individual). På förarplatsen ger den nya M lädersportratten med multifunktionsknappar perfekt grepp och föraren helt suverän kontroll. Interiörlisterna, t ex Aluminium Hexagon och BMW Individual innertak Antracit kompletterar och förstärker det kraftfulla intrycket.

EDITION SPORT PRO & EDITION SPORT.

Utrustningspaketen Edition Sport och Edition Sport Pro förstärker den sportiga stilen: Med utvald utrustning för interiören och exteriören får BMW 5-serie Sedan en ännu mer dynamisk karaktär och sportigare köregenskaper. Edition Sport Pro omfattar extra sportig utrustning för kupén. Med lädersportratten och den multifunktionella instrumentdisplayen har föraren allt under kontroll, och sitter perfekt i sportstolar med klädsel läder Dakota med exklusivsöm. Alternativt erbjuds komfortstolar i läder Dakota samt i exklusivläder Nappa Svart, Mocka och Elfenbensvit, alla med exklusivsöm. Edition Sport Pro gör exteriören ännu sportigare dynamisk med 18" lättmetallfälgar Dubbeleker 609 och BMW Individual Shadow Line högglans. Även LED-dimstrålkastare ger både bättre sikt och fungerar som extra designaccent. Alternativ utrustning för Edition Sport Pro är även 19" lättmetallfälgar Dubbeleker 610, Bicolor och BMW Individual Exteriör Line Aluminium satinerad.
Edition Sport gör exteriören ännu sportigare med 18" lättmetallfälgar Dubbeleker 609 och BMW Individual Shadow Line högglans. LED-dimstrålkastarna är en annan designdetalj som dessutom ger bättre sikt i mörkret. Den smakfulla och extra greppvänliga lädersportratten ingår också i Edition Sport. Som alternativ utrustning för Edition Sport kan även 19" lättmetallfälgar Dubbeleker 610, Bicolor och BMW Individual Exteriör Line Aluminium satinerad samt M lädersportratt väljas.

BMW INDIVIDUAL.

Det unika i varje personlighet visar sig oftast i de små detaljerna. Med en stil som är genuint exklusiv. Ge uttryck för din strävan efter perfektion.

Ett uttryck för din personlighet.

 • BMW Individual lackering

  Lika imponerande på insidan som på utsidan. BMW Individual för BMW 5-serie Sedan gör en enastående bil ännu mer personlig. Särskilt i BMW Individual lackering Frozen Dark Blue metallic. Den här unika lackeringen är inspirerad av kristallklara, isiga nätter norr om polcirkeln. Frozen Dark Blue metallic utstrålar samma svala elegans och skapar en skimrande aura. Den matta, djupblå ytan understryker de kraftfulla linjerna och gör BMW 5-serie Sedan till ett tydligt bevis på att äkta lyx gör sig bäst i återhållsam elegans.

 • BMW Individual läder Merino

  Känslan för det exklusiva återfinns även i interiören. BMW Individual läder Merino fint narvat i färgen Kashmirbeige är ett bra exempel med sin smidigt silkeslena yta som både syns och känns. När det gäller lädrets ursprung och omsorgsfulla materialval lämnas inget åt slumpen – endast det bästa är gott nog. Efter noggrann kontroll och sortering färgas lädret i sitt naturliga skick. Det sker med en ytterst skonsam och förfinad metod. Tack vare den komplexa pigmenteringsprocessen får BMW Individual läder Merino sin omisskännligt mjuka, smidiga och öppna ytstruktur. Exklusivitet i sin allra mest naturliga form. Upptäck ett fascinerande färgspektrum med allt från Sidengrå till Amarobrun.

 • BMW Individual interiörlister

  Känslan för det exklusiva återfinns även i interiören. BMW Individual läder Merino fint narvat i färgen Kashmirbeige är ett bra exempel med sin smidigt silkeslena yta som både syns och känns. När det gäller lädrets ursprung och omsorgsfulla materialval lämnas inget åt slumpen – endast det bästa är gott nog. Efter noggrann kontroll och sortering färgas lädret i sitt naturliga skick. Det sker med en ytterst skonsam och förfinad metod. Tack vare den komplexa pigmenteringsprocessen får BMW Individual läder Merino sin omisskännligt mjuka, smidiga och öppna ytstruktur. Exklusivitet i sin allra mest naturliga form. Upptäck ett fascinerande färgspektrum med allt från Sidengrå till Amarobrun.

UTRUSTNINGSPAKET.

BMW utrustningspaket är det bästa alternativet för extrautrustning till din BMW 5-serie Sedan. Fråga din BMW-återförsäljare om vilka paket som är tillgängliga i ditt land eller använd funktionen Bygg din BMW på BMW:s webbplats.

BMW ORIGINALTILLBEHÖR.

Med BMW Originaltillbehör framhäver du det sportiga och eleganta hos din BMW 5-serie Sedan. Här finns ett urval av praktiska och högkvalitativa produkter.

 • Travel & Comfort-system, klädhängare

  Klädhängaren ser till att dina plagg transporteras säkert och utan att bli skrynkliga, och kan till och med lossas från fästet och tas med.

 • Travel & Comfort-system, fällbart bord

  Det fällbara bordet ger baksätespassagerarna ett praktiskt underlag och kan ställas in på höjden samt vinklas efter behov. Dessutom har det en utfällbar dryckeshållare med en elegant kromring.

 • Travel & Comfort-system, hållare för iPad

  För baksätets passagerare finns en BMW hållare för iPad, som passar alla iPad-modeller. Den hakas enkelt fast i grundelementet för Travel & Comfort-systemet, vilket gör den mycket lättanvänd och praktisk. Hållaren kan ställas in på höjden och vinklas individuellt och kan även ställas upp på andra platser med hjälp av det medföljande stödet.

 • Snap-in-adapter

  Snap-in-adaptern är ett säkert och stabilt dockningssystem med integrerad snabbladdning för telefoner från Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony samt RIM/BlackBerry. Tack vare antennanslutningen får man bättre sändnings- och mottagningskvalitet, samtidigt som strålningen inne i kupéutrymmet reduceras. Beroende på bilens utrustning, den telefon du använder och respektive snap-in-adapter kan olika smartphone-appar integreras med funktionen via BMW:s tjänster.

 • Förvaringsväska Luxury Line för baksätet

  Väskan Luxury Line för baksätet rymmer 20 liter och ger gott om extra förvaringsutrymme. Den fixeras med bältet på mittplatsen i baksätet och har flera olika fack samt en isolerad flaskhållare.

 • Cykel-/elcykelhållare för dragkrok

  Med den bakre lasthållaren kan du transportera upp till tre cyklar tack vare av det smidiga låssystemet på bilens dragkrok. Tack vare den höga maxlasten kan även elcyklar transporteras.
  I grundutförandet är hållaren avsedd för två cyklar. Det finns även en utbyggnadssats för en tredje cykel. Både hållare och cyklar är utrustade med stöldskydd. När bakluckan öppnas kan hållaren vikas bakåt för maximal åtkomlighet av bagageutrymmet. Hållaren kan fällas ihop och tar då inte mycket plats. Endast i kombination med extrautrustningen dragkrok. Dessutom finns en transportväska och en smal ramp som underlättar när man lastar av och på cyklarna.

 • Bilbarnstol med ISOFIX – BMW Junior Seat grupp 1 (med ISOFIX-fäste)

  BMW Junior Seat grupp 1 är avsedd för barn från ca 10 månaders ålder och upp till ca 3,5 år (ca 9 till 18 kg). Bilbarnstolen består av en formad stol med ett eget fempunktssystem för bältet och ett ISOFIX-fäste. Stolen kan enkelt fixeras som både framåt- och bakåtvänd bilbarnstol och fixeras med ISOFIX-fästet, som eventuellt redan finns i bilen. Patenterade, integrerade airpads ger extra bra skydd vid kollision från sidan och är mjuka och sköna för huvudet även i vardagen.