ENASTÅENDE. STILFULL.

BMW 5-serie Sedan.

ENASTÅENDE. STILFULL.BMW 5-serie Sedan.

Bränsleförbrukning blandad körning l/100 km (M550d xDrive)

6,2

Motoreffekt i kW (hk) vid varv/min (M550d xDrive)

280 (381)/4 000

Acceleration 0–100 km/h sekunder (M550d xDrive)

4,7

Toppfart i km/h (M550d xDrive)

250

BMW 5-serie Sedan är skräddarsydd för högsta tänkbara krav. Intelligenta nätverk och senaste tekniken från BMW ConnectedDrive ger dig oanad flexibilitet och individuell frihet. Perfekt för alla som vill ha en sedan som är mer än bara en stilikon: den bästa BMW 5-serie Sedan någonsin.

ETT SPORTIGARE SÄTT ATT ÅKA BUSINESS CLASS.

Kördynamiken för BMW 5-serie Sedan.

Omisskännlig dynamik är det som utmärker alla BMW:s bilar. I BMW 5-serie Sedan är det en egenskap som känns intensivt – varje meter du kör förmedlar oförfalskad körglädje.

Exteriör.

Byggd för höga krav: BMW 5-serie Sedan fascinerar redan vid första anblicken med sina dynamiska proportioner och sitt moderna formspråk, konsekvent genomfört hela vägen från fronten till det markanta bakpartiet. Fronten präglas av extrautrustningens nya LED-strålkastare som är lätt avskurna upptill. Den stora dubbelnjuren är framåtlutad, vilket förstärker BMW 5-serie Sedans framåtsträvande karaktär – och låter samtidigt ana den inneboende kraft som bara väntar på att släppas fri. I sidolinjernas självklara elegans fortsätter frontens karisma hela vägen bak. Det här är en BMW 5-serie Sedan som kombinerar en tydlig sportkaraktär med en BMW-sedans klassiska formspråk med långsträckt motorhuv, korta karossöverhäng och långt axelavstånd. Även de nya bakljusen utstrålar närvaro lång väg. Den optiska djupeffekten och ljusens L-form förstärker helhetsbilden och integreras perfekt i bakpartiets formspråk med de nydesignade stötfångarna.

Tjänster & appar.

Kommunikation, information och underhållning – med tjänster och appar från BMW ConnectedDrive får ditt mobila liv ett stort lyft.

BMW Lines & utrustning.

BMW 5-serie Sedan Luxury Line framhäver särskilt de klassiskt eleganta dragen. Designelement av högglanskrom ger exteriören den omisskännliga föreningen av exklusivitet och sportig smidighet, som ger den här varianten sin individuella prägel.

280 kW

Oavsett om det gäller bensin eller diesel: Alla motorer för BMW 5-serie Sedan kännetecknas av höga prestanda, dynamisk kraftutveckling och hög varvvillighet. Ändå garanterar de intelligenta funktionerna från BMW EfficientDynamics och den unika BMW TwinPower Turbo-tekniken högsta tänkbara bränsleeffektivitet – för mer kraft och mindre förbrukning.