Stage

DYNAMIK SOM TESTAR GRÄNSERNA.

Kördynamik och effektivitet i BMW 5-serie Sedan.

DYNAMIK SOM TESTAR GRÄNSERNA.

Kördynamik och effektivitet i BMW 5-serie Sedan.

DYNAMIK SOM TESTAR GRÄNSERNA.Kördynamik och effektivitet i BMW 5-serie Sedan.

När det gäller dynamik har BMW 5-serien flyttat fram gränserna. Kraftfulla motorer omvandlar det sportiga utseendet till imponerande egenskaper på vägbanan. Men BMW 5-serien är inte bara stark, utan även intelligent. Den utpräglade dynamiken bygger på progressiva tekniska lösningar som även ger högsta möjliga effektivitet.

DRIVING EXPERIENCE CONTROL MED LÄGET ADAPTIVE.

Med Driving Experience Control kan du välja mellan standardläget Comfort, det effektivitetsoptimerande ECO PRO-läget och läget Sport, som gör det möjligt att köra ännu mer dynamiskt. Det nya interaktiva Adaptive-läget anpassar den elektroniska stötdämparkontrollen (EDC), styrningen och Steptronic-växellådan till den aktuella körsituationen.

SKAPAD FÖR ATT VARA BÄTTRE.

SKAPAD FÖR ATT VARA BÄTTRE.

BMW 5-serien är inte gjord för att vara lagom. En konsekvens av det är att den är i särklass bäst i sitt segment, både vad gäller acceleration och koldioxidutsläpp. Och det tar sig även uttryck i att BMW 5-serien är den första bil som utrustats med en intelligent auto start-/stoppfunktion: den stänger bara av motorn när det är troligt att bilen kommer att stå still en viss tid.

BMW 520D EFFICIENTDYNAMICS EDITION.

BMW 520d EfficientDynamics Edition har en 4-cylindrig BMW TwinPower Turbo-dieselmotor med en cylindervolym på 2,0 liter och imponerar med sin maximala bränsleeffektivitet och sina utmärkta prestanda. Med sin effekt på 140 kW (190 hk) accelererar den från 0 till 100 km/h på bara 7,5 sekunder

LÄGRE VIKT. HÖGRE DYNAMIK.

LÄGRE VIKT. HÖGRE DYNAMIK.

Tack vare lätta material som aluminium och ultramoderna magnesiumlegeringar har sjunde generationens BMW 5-serien en matchvikt som är upp till 100 kg lägre än sin föregångare. Den intelligenta lättviktstekniken bidrar också till den jämna viktfördelningen mellan fram- och bakaxeln samt till den låga tyngdpunkten. Resultatet är högst dynamiska köregenskaper.

STYR LUFTEN. KÄNN SMIDIGHETEN.

STYR LUFTEN. KÄNN SMIDIGHETEN.

Teknikpaketet BMW EfficientDynamics för BMW 5-serien syns extra tydligt på den ikoniska dubbelnjuren. När det inte behövs så mycket kylluft hålls ett av luftspjällen i Active Air Stream-njuren stängt automatiskt. Det ger cw-värden på ned till 0,22, vilket är unikt för bilar i det här segmentet.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Mer kraft. Mindre förbrukning. BMW EfficientDynamics är en strategi för att minimera bränsleförbrukning och koldioxidvärden och samtidigt öka kördynamiken och körglädjen. Teknikpaketet omfattar drivlinan, energistyrningen och bilkonceptet som helhet.