ADRENALIN FÖR VÄGEN.

BMW M550i xDrive.

M Performance

ADRENALIN FÖR VÄGEN.

BMW M550i xDrive.

ADRENALIN FÖR VÄGEN.BMW M550i xDrive.

Nerverna på helspänn: med M Performance-modellen av BMW 5-serie Sedan tänjer du på gränserna ännu mer. En adrenalinkick utan dess like. Från sportig till motorsport på två röda. Om du aldrig kan få nog.

BMW M550i xDrive Sedan:
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 9,2–8,9*
Koldioxidvärden blandad körning (EU) g/km: 209–204*

* Värdena är preliminära.

KRAFTPAKET MED SPORTKÄNSLA.

KRAFTPAKET MED SPORTKÄNSLA.

Under motorhuven på BMW M550i xDrive döljer sig ren och skär kraft: en M Performance TwinPower Turbo V8-motor redo att ta upp kampen med vem som helst. Och det hörs – det mäktiga ljudet från M sportavgassystemet skvallrar om racinggener lång väg.

462 HK

Från 0 till 100 km/h på 4,0 sekunder*. Med sina 462 hk* lämnar BMW M550i xDrive konkurrenterna långt bakom sig. Tack vare den intelligenta fyrhjulsdriften xDrive med sin tydliga betoning på bakaxeln är varje start en uppvisning – där andra kandidater får nöja sig med att beundra bakljusen. Tråkigt för dem, det här är en bil som tål att ses från alla håll …

* Värdena är preliminära.

MED NERVERNA UTANPÅ.

MED NERVERNA UTANPÅ.

Det adaptiva M chassit är sänkt 10 mm och speciellt avstämt för BMW M550i xDrive. Även styrningen har optimerats och M sportbromsarna är inställda på maximal bromskraft. Som om det inte vore nervkittlande nog erbjuds extrautrustningens adaptiva M chassi Professional för ännu mer dynamik: när det gäller körupplevelsen överskuggar BMW M550i xDrive det mesta. Och de andra har inte skuggan av en chans.

PULSHÖJAREN.

En anblick som får adrenalinet att flöda fritt: BMW M550i xDrive visar inte bara framfötterna med M Aerodynamikpaket, dessutom tillkommer förstorade luftintag och speciella designaccenter i Ceriumgrå som är riktiga blickfång. Den exklusiva signaturfärgen återkommer också i den markanta infattningen av njuren, i de aerodynamiska backspeglarna och i modellbeteckningen. Den självsäkra utstrålningen fulländas genom 19" eller 20" M Performance-fälgar.

KRAFT OCH KÄNSLA I SKÖN HARMONI.

Instegslister med modellbeteckning, speciell instrumentdesign med digital modellbeteckning, M lädersportratt och andra detaljer som ingår i utförandet M Sport gör även interiören i BMW M550i xDrive till en sportig upplevelse för alla sinnen.

INTENSIFIERAD KÖRGLÄDJE.

INTENSIFIERAD KÖRGLÄDJE.

M Performance-modeller är bilar med imponerande kraftfulla prestanda. De levererar maximal kördynamik utan att göra avkall på komforten. Och tack vare den nyskapande formgivningen är de lika stilfulla som kraftfulla. BMW M Performance. Intensifierad körglädje.