ADRENALIN FÖR VÄGEN.

BMW 5-serie Sedan. M Performance-modellerna.

M Performance

ADRENALIN FÖR VÄGEN.

BMW 5-serie Sedan. M Performance-modellerna.

ADRENALIN FÖR VÄGEN.BMW 5-serie Sedan. M Performance-modellerna.

Nerverna på helspänn: med en M Performance-modell av BMW 5-serie Sedan tänjer du på gränserna ännu mer. En ren adrenalinkick. Från sportig till motorsport på två röda. För dig som aldrig kan få nog.

Read more

FORMTOPPAT KRAFTPAKET.

Under motorhuven på BMW M550i xDrive döljer sig ren och skär kraft: en M Performance TwinPower Turbo V8-motor redo att ta upp kampen med vem som helst. Och det hörs – det mäktiga ljudet från M sportavgassystemet skvallrar om racinggener lång väg.


Den raka 6-cylindriga M Performance TwinPower Turbo-dieselmotorn i BMW M550d xDrive är exceptionell i alla avseenden. Avancerad teknik som stegvis överladdning med fyra turboaggregat och Common Rail-högtrycksinsprutning ger upp till 760 Nm, och imponerande kraft i alla körsituationer.

MED NERVERNA UTANPÅ.

MED NERVERNA UTANPÅ.

Det adaptiva M chassit är sänkt 10 mm, styrningen har optimerats och M sportbromsarna är inställda för att ge maximal bromskraft. Som om det inte vore nervkittlande nog erbjuds extrautrustningens adaptiva M chassi Professional för ännu mer dynamik: när det gäller körupplevelsen överskuggar M Performance-modellerna för BMW 5-serie Sedan det mesta. Och de andra har inte skuggan av en chans.

Read more

PULSHÖJAREN.

En anblick som får adrenalinet att flöda fritt: BMW M550i xDrive visar inte bara framfötterna med M Aerodynamikpaket med förstorade luftintag, dessutom tillkommer speciella designaccenter i Ceriumgrå som är riktiga blickfång. Den exklusiva signaturfärgen återkommer också i den markanta infattningen av njuren, i de aerodynamiska backspeglarna och i modellbeteckningen. Den självsäkra utstrålningen fulländas genom 19" eller 20" M Performance-fälgar.KRAFT OCH KÄNSLA I SKÖN HARMONI.

Instegslister med modellbeteckning, speciell instrumentdesign med digital modellbeteckning, M lädersportratt och andra detaljer som ingår i utförandet M Sport gör även interiören i BMW M550i xDrive och BMW M550d xDrive till en sportinspirerad upplevelse för alla sinnen.

INTENSIFIERAD KÖRGLÄDJE.

INTENSIFIERAD KÖRGLÄDJE.

M Performance-modeller är bilar med imponerande kraftfulla prestanda. De levererar maximal kördynamik utan att göra avkall på komforten. Och tack vare den nyskapande formgivningen är de lika stilfulla som kraftfulla. BMW M Performance. Intensifierad körglädje.

Read more