ADRENALIN FÖR VÄGEN.

BMW 5-serie Sedan. M Performance-modellerna.

M Performance
M Performance

ADRENALIN FÖR VÄGEN.

BMW 5-serie Sedan. M Performance-modellerna.

ADRENALIN FÖR VÄGEN.BMW 5-serie Sedan. M Performance-modellerna.

Nerverna på helspänn: med en M Performance-modell av BMW 5-serie Sedan tänjer du på gränserna ännu mer. En ren adrenalinkick. Från sportig till motorsport på två röda. För dig som aldrig kan få nog.


BMW M550i xDrive Sedan:
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 9,1–8,9
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 209–204


BMW M550d xDrive Sedan:
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 6,1–5,9
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 159–154

FORMTOPPAT KRAFTPAKET.

Under motorhuven på BMW M550i xDrive döljer sig ren och skär kraft: en M Performance TwinPower Turbo V8-motor redo att ta upp kampen med vem som helst. Och det hörs – det mäktiga ljudet från M sportavgassystemet skvallrar om racinggener lång väg.


Den raka 6-cylindriga M Performance TwinPower Turbo-dieselmotorn i BMW M550d xDrive är exceptionell i alla avseenden. Avancerad teknik som stegvis överladdning med fyra turboaggregat och Common Rail-högtrycksinsprutning ger upp till 760 Nm, och imponerande kraft i alla körsituationer.

MED NERVERNA UTANPÅ.

MED NERVERNA UTANPÅ.

Det adaptiva M chassit är sänkt 10 mm, styrningen har optimerats och M sportbromsarna är inställda för att ge maximal bromskraft. Som om det inte vore nervkittlande nog erbjuds extrautrustningens adaptiva M chassi Professional för ännu mer dynamik: när det gäller körupplevelsen överskuggar M Performance-modellerna för BMW 5-serie Sedan det mesta. Och de andra har inte skuggan av en chans.

PULSHÖJAREN.

En anblick som får adrenalinet att flöda fritt: M Performance-modellerna för BMW 5-serie Sedan höjer sig över mängden med M Aerodynamikpaket, extra stora luftintag och speciella designaccenter i Ceriumgrå. Den exklusiva signaturfärgen återkommer också i den markanta infattningen av njuren, i de aerodynamiska backspeglarna och i modellbeteckningen. Den självsäkra utstrålningen fulländas genom 19" eller 20" M Performance-fälgar.


*Från tredje kvartalet 2017

KRAFT OCH KÄNSLA I SKÖN HARMONI.

Instegslister med modellbeteckning, speciell instrumentdesign med digital modellbeteckning, M lädersportratt och andra detaljer som ingår i utförandet M Sport gör även interiören i BMW M550i xDrive och BMW M550d xDrive till en sportinspirerad upplevelse för alla sinnen.

INTENSIFIERAD KÖRGLÄDJE.

INTENSIFIERAD KÖRGLÄDJE.

M Performance-modeller är bilar med imponerande kraftfulla prestanda. De levererar maximal kördynamik utan att göra avkall på komforten. Och tack vare den nyskapande formgivningen är de lika stilfulla som kraftfulla. BMW M Performance. Intensifierad körglädje.