KOM UPPDATERAD TILL JOBBET.

Digitala tjänster och förarassistanssystem i BMW 5-serie Sedan.

KOM UPPDATERAD TILL JOBBET.

Digitala tjänster och förarassistanssystem i BMW 5-serie Sedan.

KOM UPPDATERAD TILL JOBBET.Digitala tjänster och förarassistanssystem i BMW 5-serie Sedan.

För att lyckas med det man tar sig för i livet är det alltid viktigt att ha högklassig utrustning. De många digitala tjänsterna och förarassistanssystemen i BMW 5-serien är integrerade för perfekt uppkoppling. Funktionerna styrs enkelt och intuitivt för att ge maximal komfort, säkerhet och effektivitet.

Read more

BMW CONNECTED.

BMW Connected underlättar mobiliteten i vardagen. Rekommendationer om när du bör ge dig iväg för att komma fram i tid kan du även få utanför bilen via din iPhone eller Apple Watch, och de i sin tur är även tillgängliga i bilen tack vare BMW Connected Onboard.

Read more

UTNYTTJA POTENTIALEN FULLT UT.

 • Microsoft Office 365*

  Öka produktiviteten på väg till jobbet: tack vare perfekt integration av Microsoft Office 365* i bilen kan du synkronisera e-post, kontakter och kalender med dina andra enheter och bearbeta uppgifterna direkt – även utan smartphone. Du kan dessutom delta i telefonkonferenser via Skype-for-Business med bara ett klick.
  *Funktionen är inte tillgänglig i Sverige.

 • Apple CarPlay-förberedelse

  Med hjälp av Apple CarPlay-förberedelsen kan föraren använda en kompatibel iPhone, trådlöst och bekvämt även under körning. Innehållet och funktionerna i telefonen, t ex musik, iMessage/sms, telefonfunktionen, Siri, navigation och en rad appar kan visas och användas på vanligt sätt via bilens normala gränssnitt. Beroende på utrustningen i bilen styrs funktionerna med pekskärm, kontrollreglaget för iDrive eller via röststyrning. Apple CarPlay har en giltighetstid på tre år och kan därefter förlängas via BMW ConnectedDrive Store.

 • Aktuell parkeringsinformation (on-street)

  Med funktionen Aktuell parkeringsinformation (Inte tillgänglig på den svenska marknaden.) visar navigationssystemet sannolikheten för att du ska hitta en ledig parkeringsplats på gatan. Gatorna markeras i olika färg i navigationssystemet beroende på hur parkeringssituationen ser ut och visar därmed i vilka områden chansen att hitta en parkeringsplats är som störst.

 • ParkNow

  I kombination med navigation Professional kan onlinefunktionen ParkNow (Inte tillgänglig på den svenska marknaden.) hjälpa föraren att hitta en ledig parkeringsplats. På Control Display visar tjänsten var det finns lediga parkeringsplatser, såväl på gatan som i parkeringshus. Från bilen kan du boka en parkeringsplats i parkeringshuset och betala med ditt ParkNow-konto.

 • BMW Concierge Services

  Med en knapptryckning kopplas du vidare till en medarbetare på BMW Callcenter via BMW Concierge Services. Du kan t ex få hjälp att hitta en restaurang, en uttagsautomat eller ett jourapotek och på begäran skickas sedan den aktuella adressen direkt till ditt navigationssystem.

DIN EGEN ASSISTENT I KÖRNINGEN.

DIN EGEN ASSISTENT I KÖRNINGEN.

Med Driving Assistant Plus får du hjälp att undvika trafikfaror och köra bilen när du inte känner för det, till exempel vid trögflytande köer eller långa monotona sträckor. Och vi vågar påstå att även när den till och med hjälper dig att styra, så är BMW 530e iPerformance en unik körupplevelse.

Read more

BLUETOOTH-FÖRBEREDELSE PROFESSIONAL MED TRÅDLÖS LADDNING.

Bluetooth-förberedelse Professional med trådlös laddning omfattar ett laddskal med trådlös laddfunktion för telefonen och extra USB-anslutningar. En takantenn ingår, för att ge ännu bättre mottagning. Via Bluetooth kan två telefoner och en musikspelare vara anslutna samtidigt. Dessutom ingår förberedelse för Bluetooth Office och Wi-Fi Hotspot.

WI-FI HOTSPOT.

Utrustningen omfattar en fast installerad Wi-Fi Hotspot med LTE-standard för avgiftsbelagd uppkoppling till internet. Uppkopplingen sker via bilens fast monterade SIM-kort och ett tillhörande dataabonnemang (medför extra kostnader) hos en nätoperatör.

FJÄRRSTYR PARKERINGEN.

FJÄRRSTYR PARKERINGEN.

Med fjärrstyrd parkering kan du bekvämt stiga ur bilen och fjärrstyra den in och ut ur trånga garage och parkeringsfickor. Funktionen aktiveras och kontrolleras enkelt med din BMW Display Key.

Read more

PARKING ASSISTANT PLUS MED 3D VIEW.

Utrustningspaketet Parking Assistant Plus underlättar parkering och vändning på små ytor. Den omfattar Surround View inkl Top View, Remote 3D View, PDC och en parkeringsassistent som mäter parkeringsluckorna och parkerar bilen helt automatiskt parallellt med eller vinkelrätt mot gatan.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

Extrautrustningens BMW Head-Up Display i fullfärg projicerar den viktigaste informationen för körningen direkt i förarens synfält – för fullt fokus på vägen. Här visas bland annat körläget för Driving Assistant Plus, den aktuella hastigheten, navigationsanvisningar, Speed Limit-information inkl visning av omkörningsförbud samt telefon- och infotainmentlistor.

BMW TELESERVICE NÖDSAMTAL.

Snabbare, enklare, bekvämare: Den innovativa funktionen BMW Teleservice nödsamtal ger professionell hjälp vid olyckor i låga hastigheter. Via sensorerna känner din BMW av olyckor i låga hastigheter och visar automatiskt ett varningsmeddelande på Control Display för att erbjuda föraren en direktförbindelse till BMW Mobile Care. Genom att klicka med kontrollreglaget för iDrive kopplas föraren direkt upp mot en specialist på BMW Mobile Care som ger dig professionell hjälp genom den information om olyckan som bilen skickar.

UPPKOPPLAD OCH FRI.

UPPKOPPLAD OCH FRI.

BMW ConnectedDrive är navet i det intelligenta samspelet mellan bil, förare och omvärld. Njut av högre komfort, bättre underhållning och den sköna känslan av trygghet vart du än åker. Eller med andra ord: större körglädje.

Read more
 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.