FORMKÄNSLA.

BMW 5-serie Touring, designen.

FORMKÄNSLA.

BMW 5-serie Touring, designen.

FORMKÄNSLA.BMW 5-serie Touring, designen.

BMW 5-serie Tourings tydliga formspråk talar till dina känslor: modernt och sportigt elegant. Den harmoniskt balanserade föreningen av exklusiv utstrålning och kraftfull aura märks redan vid första anblicken. Både invändigt och utvändigt märks precisionstänkandet i varenda liten högklassig detalj. All utrustning är gjord för att stegra komforten och optimera de smarta funktionerna. Oavsett om du kör i jobbet eller privat – när det gäller stil finns det inga kompromisser.


BMW 530d xDrive Touring:
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 5,7–5,3
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 149–139

INSPIRATION.

Det moderna formspråket och de perfekt avstämda proportionerna är sinnebilden för den sportigt eleganta BMW 5-serie Touring. Frontens njure och strålkastare smälter samman på ett läckert sätt, vilket betonar den kraftfulla karaktären. Bakljusen är i klassiskt L-formad BMW-design och tillsammans med ändrören på var sin sida skapar de ett modernt och kompakt utseende bakifrån.

BOWERS & WILKINS DIAMOND SURROUND SOUND SYSTEM

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System med två diamantdiskanter ger fantastiskt ljud i studiokvalitet på alla platser i bilen. 16 optimalt placerade högtalare ser till att ge en oförglömlig ljudupplevelse. Högtalarna är belysta, vilket även framhäver den enastående ljudkvaliteten visuellt.

KÄNSLAN AV VALFRIHET.

KÄNSLAN AV VALFRIHET.

Välj att ge din bil ännu mer dynamik, ännu mer elegans eller ännu mer personlighet. Med attraktiva utrustningsalternativ och utföranden kan du bygga din BMW 5-serie Touring precis som du vill ha den.

SPORT LINE.

Med sina designelement i Svart högglans och exklusiva fälgar ger Sport Line en rejäl dos extra dynamik. I interiören stegras sportkänslan ytterligare med belyst logo ”Sport Line” och exklusiva sportstolar.

LUXURY LINE.

Med Luxury Line visar BMW 5-serie Touring sin eleganta sida genom högglansförkromade designdetaljer och passande fälgar. I kupéutrymmet märks specialdesignad klädsel med kontrast- och tubsöm samt ädelträdekor med accentlist Pärlglanskrom. Tillsammans med instrumentpanelen i Sensatec skapas en stilfull atmosfär med attraktiva accenter.

M SPORT.

Känslan för dynamik är M Sport-utförandets främsta kännetecken. Eller vad sägs om mäktiga luftintag som ger frontspoilern en minst sagt framskjuten plats. Interiört bidrar de exklusiva interiörlisterna Aluminium Romboid och BMW Individual innertak Antracit till en utpräglad racingkänsla.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

BMW Individual Collection erbjuder en mängd utrustningsalternativ för de riktigt kräsna: Trädekor från världens alla hörn, med perfekt ådring. Utsökt bearbetade och silkeslena läderklädslar av högsta kvalitet. Lackeringar vars skimmer, reflexion och djupverkan saknar motstycke. Och i färgnyanser som inte bara speglar tidsandan, utan är med och präglar den. Allt för att din BMW ska kännas som en del av din egen personlighet.

BMW ORIGINALTILLBEHÖR.

Rustad för alla tänkbara utmaningar. Med BMW Originaltillbehör kan du utrusta din BMW 5-serie Touring efter eget tycke och smak. Upptäck en hel värld av BMW Originaltillbehör.

Cykelhållare.

Den lätta och stabila cykelhållaren Pro 2.0 klarar upp till 60 kg last. Den är mycket enkel att montera och kan användas för att transportera två cyklar eller elcyklar (utbyggnadssats för tre cyklar finns separat). Den praktiska nedfällningsfunktionen gör att det alltid går lätt att komma åt bagageutrymmet.

Cykelhållare rek. ca. pris från 6.490 kr
Utbyggnadssats för tre cyklar rek. ca. pris från 1.515 kr
Nedfällningsfunktion rek. ca. pris från 1.045 kr

Bagagerumsmatta.

En halkskyddande, vattenavvisande och slitstark matta med hög kant skyddar bagageutrymmet. Den har perfekt passform och matchar med sin svarta färg BMW:s basutförande. Dessutom har mattan ett inlägg i form av siffran ”5” i rostfritt stål.

Takbox.

Den moderna takboxen i Svart med sidodekor Titansilver har en volym på 520 liter och passar till alla BMW lasthållarsystem. Tack vare det dubbelsidiga öppningssystemet med tredubbelt centrallås på båda sidor är boxen stöldskyddad och går lätt att lasta i och ur.

Takbox 520L rek. ca. pris från 9.810 kr

Takräcke tillkommer.

20" lättmetallfälgar.

De högkvalitativa 20" smidda lättmetallfälgarna 636 är utförda i Bicolor Orbitgrå, med högglanspolerad utsida och valsad fälgkant. Komplett hjulsats med däck med nödgångsegenskaper, dimensioner fram 8 J x 20 med däck 245/35 R 20, bak 9 J x 20 med däck 275/30 R 20.

Fyra stycken kompletta hjulsatser rek. ca. pris från 42.350 kr

Allvädersmattor.

De slitstarka och väldesignade allvädersmattorna har perfekt passform med hög kant och extra bra räffling. De skyddar inte bara det främre fotutrymmet mot smuts och väta, utan även håller fötterna torrare. De 
är utförda i svart och har inlägg i rostfritt stål i form av siffran 5. Allvädersmatta, fram rek. ca. pris 1.185 kr Allvädersmatta, bak rek. ca. pris 885 kr

Bilbarnstol.

Bilbarnstol som växer med barnet, från ca 3 till 12 år (ca 15–36 kg) i Svart/Antracit eller Svart/Blå. Med patenterade airpads för extra bra skydd för huvudet vid eventuell kollision och ISOFIX-fästen. Den patenterade höjd- och breddinställningen justeras med en hand. Dessutom är bilbarnstolen lätt att fälla ihop och transportera i den medföljande ryggsäcken. Babyseat O+ med eller utan separat ISOFIX-bas i Svart/Antracit eller Svart/Blå är perfekt lämpad för små barn från 0 till ca 15 månader. BMW Junior Seat grupp 2/3 rek. ca. pris från 4.015 kr Babyseat O+ rek. ca. pris från 3.445 krISOFIX-bas 0+/1 rek. ca. pris från 2.550 kr

Universalhållaren Travel & Comfort Tablet Safety Case.

Den praktiska universalhållaren är ställbar och hakas på det separata grundelementet för Travel & Comfort-systemet. Här sitter underhållningen säkert: Travel & Comfort Tablet Safety Case passar många surfplattor från Apple och Samsung med storleken 7" till 11". Den kan både vinklas till önskat läge och vridas 360° tack vare den vridbara ramen. Universalhållaren rek. ca. pris 228 kr Travel & Comfort Tablet Safety Case rek. ca. pris 1.105 kr Finns även i andra storlekar.

Trådlöst laddskal.

Med det trådlösa laddskalet kan du ladda iPhone 5/5s/SE och iPhone 6/6s induktivt. Det innovativa laddskalet är kompatibelt med alla Qi-märkta laddare och fungerar samtidigt som skydd. Trådlöst laddningsfack inklusive laddningsskal rek. ca. pris från 2485 kr

Förbrukning och koldioxidvärden.

  • Bränsleförbrukning, elförbrukning och koldioxidvärden är beräknade enligt EU-körcykeln. De verkliga värdena för den individuella bilen kan avvika.

    Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden beror på den valda däckdimensionen.