ANPASSAR SIG TILL DIG.

Omtanke i BMW 5-serie Touring.

ANPASSAR SIG TILL DIG.

Omtanke i BMW 5-serie Touring.

ANPASSAR SIG TILL DIG.Omtanke i BMW 5-serie Touring.

Användarvänlighet har alltid varit en ledstjärna för BMW 5-serie Touring. Tack vare nyskapande tekniska lösningar är det extra enkelt att lasta i och ur bagageutrymmet. Dessutom kan volymen utökas från 570 till 1 700 liter om du skulle behöva mer plats. Oavsett om det är en kort nöjestur eller en längre resa: du kommer att bli imponerad av hur flexibel, rymlig och dynamisk den här bilen är.

Read more

BAKRUTAN KAN ÖPPNAS SEPARAT.

BAKRUTAN KAN ÖPPNAS SEPARAT.

Bakrutan kan öppnas separat med fjärrkontrollen för att du smidigt ska kunna lägga in och ta ut saker ur bagageutrymmet. En praktisk finess är att skyddsgardinen skjuts undan automatiskt när bakrutan öppnas. När man sedan stänger rutan för hand täcks bagageutrymmet över igen, helt automatiskt.

Read more

BAKRUTAN KAN ÖPPNAS SEPARAT.

Bakrutan kan öppnas separat med fjärrkontrollen för att du smidigt ska kunna lägga in och ta ut saker ur bagageutrymmet. En praktisk finess är att skyddsgardinen skjuts undan automatiskt när bakrutan öppnas. När man sedan stänger rutan för hand täcks bagageutrymmet över igen, helt automatiskt.

Read more

RYGGSTÖDET BAK KAN FÄLLAS NED OCH DELAS 40:20:40.

Ryggstöd bak som kan delas i förhållandet 40:20:40 ger ännu mer flexibilitet för både passagerare och last. Tack vare genomlastningssystemet kan två passagerare sitta bekvämt i baksätet samtidigt som långa föremål, som skidor och snowboards, kan transporteras inne i bilen. Genom att fälla fram hela baksätets ryggstöd utnyttjar du BMW 5-serie Touring och dess potential fullt ut: från 570 till 1 700 liter på ett ögonblick. För maximal komfort kan ryggstöden bak frigöras och fällas ned med ett reglage i bagageutrymmet.

AUTOMATISK BAKLUCKA.

AUTOMATISK BAKLUCKA.

Den automatiska bakluckan gör det bekvämt att öppna och stänga bakluckan med en lättåtkomlig knapp i dörrsidan eller med fjärrkontrollen. Bakluckan kan som vanligt öppnas med bakluckans handtag på utsidan och stängas med knappen på insidan av bakluckan.

Read more

KÄNSLAN AV OBEGRÄNSAD PLATS.

Det optimerade lastkonceptet för BMW 5-serie Touring öppnar en värld av möjligheter. Intelligenta funktioner som baksätets fällbara och delbara ryggstöd, det uppfällbara golvet och ett antal smarta förvarings- och fästlösningar ger dig en känsla av total flexibilitet – för fritiden, familjen och jobbet.

 • Bagageutrymmespaket

  Bagageutrymmespaketet gör bagageutrymmet ännu funktionellare med sin nära nog steglösa inställning av ryggstödens lutning inkl lastläge. Till vänster och höger finns fästskenor med två skjutbara surrningsöglor, dessutom omfattar utrustningen två spännband med plastram på höger och vänster sidoinklädning samt en universalkrok.

 • Genomlastningssystem

  Genomlastningssystemet innebär att ryggstödet bak kan delas i förhållandet 40:20:40, vilket garanterar maximal flexibilitet för både passagerare och last. Exempelvis kan två passagerare sitta bekvämt i baksätet samtidigt som långa föremål, som skidor och snowboards, transporteras inne i bilen.

 • Surrningsöglor

  För att underlätta fixering av last och packning finns det fyra praktiska och stabila surrningsöglor i bagageutrymmet. Otymplig last kan surras fast så att den inte kanar omkring. Om öglorna inte behövs för att surra fast packningen gör den infällda konstruktionen att hela bagageutrymmets yta kan användas.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.