KRAFT. KONTROLL. SPÄNNING.

Känslan att köra BMW 5-serie Touring.

KRAFT. KONTROLL. SPÄNNING.

Känslan att köra BMW 5-serie Touring.

KRAFT. KONTROLL. SPÄNNING.Känslan att köra BMW 5-serie Touring.

I sitt livs form och tekniskt fulländad – med BMW 5-serie Touring upplever du känslan av morgondagens körglädje redan idag. Kraftfulla motorer och innovativ lättviktsteknik förenas med aerodynamisk effektivitet och intelligent teknik – resultatet är en sällan skådad dynamisk helhetsupplevelse.

Read more

DRIVING EXPERIENCE CONTROL MED LÄGET ADAPTIVE.

DRIVING EXPERIENCE CONTROL MED LÄGET ADAPTIVE.

Med Driving Experience Control kan du välja mellan standardläget Comfort, det effektivitetsoptimerande ECO PRO-läget och läget Sport, som gör det möjligt att köra ännu mer dynamiskt. Det nya interaktiva Adaptive-läget anpassar det adaptiva chassit, styrningen och Steptronic-växellådan till den aktuella körsituationen.

Read more

SKAPAD FÖR ATT VARA STEGET FÖRE.

SKAPAD FÖR ATT VARA STEGET FÖRE.

BMW 5-serie Touring är inte gjord för att vara lagom. En konsekvens av det är att den är i bäst i sitt segment, både vad gäller acceleration och koldioxidutsläpp. Och det tar sig även uttryck i att BMW 5-serie Touring är den första bil som utrustats med en intelligent auto start-/stoppfunktion: den stänger av motorn bara när det är troligt att bilen kommer att stå still en viss tid.

Read more

KÖRKÄNSLA MED LÄTTHET.

KÖRKÄNSLA MED LÄTTHET.

Tack vare lätta material som aluminium och ultramoderna magnesiumlegeringar har femte generationens BMW 5-serie Touring en matchvikt som är upp till 100 kg lägre än sin föregångare. Den intelligenta lättviktstekniken bidrar också till den jämna viktfördelningen mellan fram- och bakaxeln samt till den låga tyngdpunkten. Resultatet är mycket dynamiska köregenskaper.

Read more

KÄNN SMIDIGHETEN GENOM LUFTEN.

KÄNN SMIDIGHETEN GENOM LUFTEN.

Teknikpaketet BMW EfficientDynamics för BMW 5-serie Touring syns extra tydligt på den ikoniska dubbelnjuren. När det inte behövs så mycket kylluft stängs ett luftspjäll i Active Air Stream-njuren automatiskt. Det ger ännu bättre aerodynamiska egenskaper och gör den unik i det här segmentet.

Read more

MER OM AERODYNAMIKEN

MER OM AERODYNAMIKEN

Mer kraft. Mindre förbrukning. BMW EfficientDynamics är en strategi för att minimera bränsleförbrukning och koldioxidvärden och samtidigt öka kördynamiken och körglädjen. Teknikpaketet omfattar drivlinan, energistyrningen och bilkonceptet som helhet.

Read more
 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.