KRAFT. KONTROLL. SPÄNNING.

Känslan att köra BMW 5-serie Touring.

KRAFT. KONTROLL. SPÄNNING.

Känslan att köra BMW 5-serie Touring.

KRAFT. KONTROLL. SPÄNNING.Känslan att köra BMW 5-serie Touring.

I sitt livs form och tekniskt fulländad – med BMW 5-serie Touring upplever du känslan av morgondagens körglädje redan idag. Kraftfulla motorer och innovativ lättviktsteknik förenas med aerodynamisk effektivitet och intelligent teknik – resultatet är en sällan skådad dynamisk helhetsupplevelse.

DRIVING EXPERIENCE CONTROL MED LÄGET ADAPTIVE.

DRIVING EXPERIENCE CONTROL MED LÄGET ADAPTIVE.

Med Driving Experience Control kan du välja mellan standardläget Comfort, det effektivitetsoptimerande ECO PRO-läget och läget Sport, som gör det möjligt att köra ännu mer dynamiskt. Det nya interaktiva Adaptive-läget anpassar det adaptiva chassit, styrningen och Steptronic-växellådan till den aktuella körsituationen.

SKAPAD FÖR ATT VARA STEGET FÖRE.

SKAPAD FÖR ATT VARA STEGET FÖRE.

BMW 5-serie Touring är inte gjord för att vara lagom. En konsekvens av det är att den är i bäst i sitt segment, både vad gäller acceleration och koldioxidutsläpp. Och det tar sig även uttryck i att BMW 5-serie Touring är den första bil som utrustats med en intelligent auto start-/stoppfunktion: den stänger av motorn bara när det är troligt att bilen kommer att stå still en viss tid.

KÖRKÄNSLA MED LÄTTHET.

KÖRKÄNSLA MED LÄTTHET.

Tack vare lätta material som aluminium och ultramoderna magnesiumlegeringar har femte generationens BMW 5-serie Touring en matchvikt som är upp till 100 kg lägre än sin föregångare. Den intelligenta lättviktstekniken bidrar också till den jämna viktfördelningen mellan fram- och bakaxeln samt till den låga tyngdpunkten. Resultatet är mycket dynamiska köregenskaper.

KÄNN SMIDIGHETEN GENOM LUFTEN.

KÄNN SMIDIGHETEN GENOM LUFTEN.

Teknikpaketet BMW EfficientDynamics för BMW 5-serie Touring syns extra tydligt på den ikoniska dubbelnjuren. När det inte behövs så mycket kylluft stängs ett luftspjäll i Active Air Stream-njuren automatiskt. Det ger ännu bättre aerodynamiska egenskaper och gör den unik i det här segmentet.

MER OM AERODYNAMIKEN

MER OM AERODYNAMIKEN

Mer kraft. Mindre förbrukning. BMW EfficientDynamics är en strategi för att minimera bränsleförbrukning och koldioxidvärden och samtidigt öka kördynamiken och körglädjen. Teknikpaketet omfattar drivlinan, energistyrningen och bilkonceptet som helhet.