HÖGPRESTERANDE.

BMW M550d xDrive Touring.

BMW MPerformance

HÖGPRESTERANDE.

BMW M550d xDrive Touring.

HÖGPRESTERANDE.BMW M550d xDrive Touring.

Design som får adrenalinet att strömma till. Kraft som känns i hela kroppen. Kombinerat med högsta precision och enastående smidighet till en ny definition av sportig körupplevelse. BMW M550d xDrive Touring är ett statement som signalerar stil, flexibilitet och koncentrerad kraft.

BMW M550d xDrive Touring:
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 6,7
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 176
 

EN OUTSINLIG KRAFTKÄLLA.

EN OUTSINLIG KRAFTKÄLLA.

Med sina hänförande prestanda har den 6-cylindriga M Performance TwinPower Turbo-dieselmotorn i BMW M550d xDrive Touring vägen i sitt grepp. Den intelligenta fyrhjulsdriften BMW xDrive ser till att fördela drivkraften optimalt beroende på situationen, och det sportigt avstämda avgassystemet ger ifrån sig ett sound med garanterad gåshudseffekt.

100 PROCENT ADRENALIN.

100 PROCENT ADRENALIN.

Perfekt drivgrepp och högsta precision i responsen: den osedvanligt dynamiska BMW M550d xDrive Touring får även pulsen att gå på högvarv. Ett annat skäl är att bilen är standardutrustad med M sportchassi som är sänkt 10 mm och perfekt avstämt för M Performance. Dessutom ger den aktiva integralstyrningen och de extra effektiva M sportbromsarna optimal kontroll och enastående smidighet. Maximal dynamik som kan konfigureras individuellt – till exempel kan du välja till adaptivt M chassi Professional, som erbjuds exklusivt för BMW 5-seriens M Performance-modeller.

GER ÖVERLÄGSET BÄST INTRYCK.

En av BMW M550d xDrive Tourings mest övertygande sidor är den kraftfulla designen. Extra stora luftintag och exklusiva detaljer, som det läckra M Aerodynamikpaketet, är synliga bevis på denna M Performance-modells kraft och styrka. För ännu mer sportiga accenter är njurens infattning, AirBreather, backspegelkåpor och modellbeteckning i den exklusiva signaturfärgen Ceriumgrå. Med 19" eller 20" lättmetallfälgar speciellt designade för BMW 5-seriens M Performance-modeller fullbordar du det imponerande helhetsintrycket.

KRAFTFULLA DETALJER.

Distinkta designaccenter i interiören befäster den stilfullt sportiga ambitionen hos BMW M550d xDrive Touring: allt från den högklassiga M lädersportratten till speciella instegslister med modellbeteckning och kombiinstrument med digital modellbeteckning bidrar till att interiören blir ett personligt och smakfullt statement, som i allra högsta grad matchar utsidan.

INTENSIFIERAD KÖRGLÄDJE.

INTENSIFIERAD KÖRGLÄDJE.

M Performance-modellerna står för en kraftfull och adrenalinladdad stil som präglas av spännande design och ovanligt höga prestanda. Som förvandlar precision och smidighet till maximal kördynamik. Och som framkallar äkta känslor. M Performance-modellerna. Intensifierad körglädje.