FRIHET I ALLA LÄGEN.

Digitala tjänster och förarassistanssystem i BMW 5-serie Touring.

FRIHET I ALLA LÄGEN.

Digitala tjänster och förarassistanssystem i BMW 5-serie Touring.

FRIHET I ALLA LÄGEN.Digitala tjänster och förarassistanssystem i BMW 5-serie Touring.

För att lyckas med det man tar sig för i livet är det alltid viktigt att ha högklassig utrustning. De många digitala tjänsterna och förarassistanssystemen i BMW 5-serie Touring är integrerade för perfekt uppkoppling. Funktionerna styrs enkelt och intuitivt för att ge maximal komfort, högsta tänkbara säkerhet och bästa möjliga effektivitet.

Read more

BMW CONNECTED.

BMW Connected underlättar mobiliteten i vardagen. Rekommendationer om när du bör ge dig iväg för att komma fram i tid kan du få även utanför bilen via din iPhone eller Apple Watch, och de är i sin tur tillgängliga även inuti bilen tack vare BMW Connected Onboard.

Read more

ÄNNU MER FRIHET.

 • Apple CarPlay-förberedelse

  Med hjälp av Apple CarPlay-förberedelsen kan föraren använda en kompatibel iPhone, trådlöst och bekvämt även under körning. Innehållet och funktionerna i telefonen, t ex musik, iMessage/sms, telefonfunktionen, Siri, navigation och en rad appar kan visas och användas på vanligt sätt via bilens normala gränssnitt. Beroende på utrustningen i bilen styrs funktionerna med pekskärm, kontrollreglaget för iDrive eller via röststyrning. Apple CarPlay har en giltighetstid på tre år och kan därefter förlängas via BMW ConnectedDrive Store.

 • Aktuell parkeringsinformation (on-street)

  Med funktionen Aktuell parkeringsinformation (Inte tillgänglig på den svenska marknaden.) visar navigationssystemet sannolikheten för att du ska hitta en ledig parkeringsplats på gatan. Gatorna markeras i olika färg i navigationssystemet beroende på hur parkeringssituationen ser ut och visar därmed i vilka områden chansen att hitta en parkeringsplats är som störst.

 • ParkNow

  I kombination med navigation Professional kan onlinefunktionen ParkNow (Inte tillgänglig på den svenska marknaden.) hjälpa föraren att hitta en ledig parkeringsplats. På Control Display visar tjänsten var det finns lediga parkeringsplatser, såväl på gatan som i parkeringshus. Från bilen kan du boka en parkeringsplats i parkeringshuset och betala med ditt ParkNow-konto.

 • BMW Concierge Services

  Med en knapptryckning får du via BMW Concierge Services tillgång till BMW Callcenter. Du kan t ex få hjälp att hitta en restaurang, en uttagsautomat eller ett jourapotek och på begäran skickas sedan den aktuella adressen direkt till ditt navigationssystem.

BMW PERSONAL COPILOT.

BMW PERSONAL COPILOT.

Med BMW Personal Copilot har du den bästa assistent du kan tänka dig. Utan vidare kan du överlåta ansvaret för viktiga, men monotona uppgifter på din medhjälpare. Med extrautrustningens Driving Assistant Plus kan du låta bilen ta hand om körningen i bilköer, i trögflytande trafik eller på längre sträckor.

Read more

BLUETOOTH-FÖRBEREDELSE PROFESSIONAL MED TRÅDLÖS LADDNING.

Bluetooth-förberedelse Professional med trådlös laddning omfattar stöd för laddskal med trådlös laddfunktion för telefonen och extra USB-anslutningar. En takantenn ingår, för att ge ännu bättre mottagning. Via Bluetooth kan två telefoner och en musikspelare vara anslutna samtidigt. Dessutom ingår förberedelse för Bluetooth Office och Wi-Fi Hotspot.

WI-FI HOTSPOT.

Utrustningen omfattar en fast installerad Wi-Fi Hotspot med LTE-standard för avgiftsbelagd uppkoppling till internet. Uppkopplingen sker via bilens fast monterade SIM-kort och ett tillhörande dataabonnemang (medför extra kostnader) hos en nätoperatör.

PARKERING. KÄNSLAN AV MAGI.

PARKERING. KÄNSLAN AV MAGI.

Med fjärrstyrd parkering kan du bekvämt stiga ur bilen och fjärrstyra den in och ut ur trånga garage och parkeringsfickor. Funktionen aktiveras och kontrolleras enkelt med din BMW Display Key.

Read more

PARKING ASSISTANT PLUS MED 3D VIEW.

Utrustningspaketet Parking Assistant Plus underlättar parkering och vändning på små ytor. Det omfattar Surround View inkl Top View, Remote 3D View, PDC och parkeringsassistenten som mäter parkeringsluckorna och parkerar bilen helt automatiskt parallellt med eller vinkelrätt mot gatan.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

Extrautrustningens BMW Head-Up Display i fullfärg projicerar den viktigaste informationen för körningen direkt i förarens synfält – för fullt fokus på vägen. Här visas bland annat information från Driving Assistant Plus, den aktuella hastigheten, navigationsanvisningar, Speed Limit-information inkl visning av omkörningsförbud samt telefon- och infotainmentlistor.

UPPKOPPLAD OCH FRI.

UPPKOPPLAD OCH FRI.

BMW ConnectedDrive är navet i det intelligenta samspelet mellan bil, förare och omvärld. Njut av högre komfort, bättre underhållning och den sköna känslan av trygghet vart du än åker. Eller med andra ord: större körglädje.

Read more