STJÄL RAMPLJUSET.

BMW 6-serie Cabriolet.

STJÄL RAMPLJUSET.

BMW 6-serie Cabriolet.

STJÄL RAMPLJUSET.BMW 6-serie Cabriolet.

BMW 6-serie Cabriolet ger maximal komfort, dynamik och effektivitet vid både korta och långa resor. En bidragande orsak till detta är bland annat BMW TwinPower Turbo-motorer från BMW EfficientDynamics. Utföranden som Design Pure Experience, Design Pure Excellence eller M Sport betonar olika sidor av din BMW 6-serie Cabriolet. Funktioner från BMW ConnectedDrive, som t ex BMW Head-Up Display, BMW Concierge Services och Driving Assistant Plus, assisterar dig under färden. Det går att välja mellan ett antal olika aluminiumfälgar, t ex 20” Multieker 616, för att framhäva bilens sportiga, eleganta eller lyxiga sida.

ALLT OM BMW 6-SERIE CABRIOLET.

Design.

Varje detalj på BMW 6-serie Cabriolet utstrålar kraft, smidighet och fartvind. Tillsammans med de standardmonterade LED-strålkastarna och LED-dimstrålkastare (extrautrustning) ovanför luftintagen ger den kraftfulla, framåtlutande njuren ett effektfullt intryck. Den sportigt eleganta interiören kompletterar den distinkta exteriördesignen på ett perfekt sätt. Det mjuka exklusivlädret Nappa med utökad omfattning i Cognac/Svart, interiörlister i ädelträutförande Fineline brun och de generöst utformade ytorna i Design Pure Experience ger kupéutrymmet en rymlig och harmonisk känsla.

Kördynamik och effektivitet.

Motorerna med kraftigt vridmoment och den avancerade chassitekniken är perfekt avstämda till varandra och bidrar till en fantastisk körupplevelse som förstärks ytterligare genom sportavgassystemets dynamiska ljud. Den enastående dynamiken och smidigheten hos BMW 6-serie Cabriolet är ett resultat av BMW EfficientDynamics-teknik som t ex de kraftfulla och effektiva BMW TwinPower Turbo-motorerna och den 8-stegade Steptronic-sportväxellådan.

Utrustning.

BMW 6-serie Cabriolet har all utrustning som krävs för att skapa en bekväm och lyxig atmosfär. Det finns dessutom ett antal olika utföranden att välja mellan. Med hjälp av Design Pure Experience, Design Pure Excellence och M Sport kan du sätta din egen prägel på bilen. Med BMW Individual kan du ge bilen ett ännu mer personligt och exklusivt utseende. Och om du vill lägga till några extra detaljer finns även BMW Originaltillbehör.

UPPLEV BMW 6-SERIE CABRIOLET DU MED.

BMW 6-serie Cabriolet

Välkommen till våra återförsäljare.

Du är alltid varmt välkommen till någon av våra återförsäljare. De besvarar gärna alla dina frågor som som rör BMW och bilägande och bjuder självklart på en schysst kopp kaffe under tiden.