ÖPPEN FÖR STILREN DESIGN.

Utrustningen för BMW 6-serie Cabriolet.

ÖPPEN FÖR STILREN DESIGN.

Utrustningen för BMW 6-serie Cabriolet.

BMW 6-serie Cabriolet har all utrustning som krävs för att skapa en bekväm och lyxig atmosfär. Det finns dessutom ett antal olika utföranden att välja mellan. Med hjälp av Design Pure Experience, Design Pure Excellence och M Sport kan du sätta din egen prägel på bilen. Med BMW Individual kan du ge bilen ett ännu mer personligt och exklusivt utseende. Och om du vill lägga till några extra detaljer finns även BMW Originaltillbehör.

ÖPPEN FÖR STILREN DESIGN.Utrustningen för BMW 6-serie Cabriolet.

BMW 6-serie Cabriolet har all utrustning som krävs för att skapa en bekväm och lyxig atmosfär. Det finns dessutom ett antal olika utföranden att välja mellan. Med hjälp av Design Pure Experience, Design Pure Excellence och M Sport kan du sätta din egen prägel på bilen. Med BMW Individual kan du ge bilen ett ännu mer personligt och exklusivt utseende. Och om du vill lägga till några extra detaljer finns även BMW Originaltillbehör.

DESIGN PURE EXPERIENCE.

Lättmetallfälgarna 20” Multieker 616 och dubbelnjuren i Svart högglans talar sitt tydliga språk: Design Pure Experience får bilen att se ännu sportigare ut. Här ingår även ändrör i svartkrom som fulländar den sportigt eleganta utstrålningen.

 • Exteriör

  BMW Individual Shadow Line högglans och andra mörklackerade exteriördetaljer som ingår i Design Pure Experience, t ex svarta infattningar och dekorgaller på luftintagen, njurstavarna i Svart högglans, dekorlisten på bakpartiet i Svart högglans eller ändrör i svartkrom, bidrar till att lyfta fram karossens sportiga design. LED-dimstrålkastarna framhäver frontens dynamiska utseende. För att ge bilen ett ännu lyxigare utseende finns även sportiga 20” lättmetallfälgar Multieker 616 som extrautrustning.
  Förutom Melbourneröd metallic finns samtliga BMW och BMW Individual lackeringar tillgängliga. Det går även att välja andra 20” lättmetallfälgar från BMW eller fälgar från BMW Individual.

 • Interiör

  Design Pure Experience ger kupéutrymmet en sportigt elegant atmosfär genom utrustning i exklusivläder Nappa Cognac/Svart (Bicolor) och interiörlister i ädelträutförande Fineline brun. Ett stort antal indirekta LED-ljuskällor och de belysta instegslisterna förstärker den eleganta känslan ytterligare.
  Det går dessutom att välja BMW Individual läderutrustning och interiörlister i ädelträutförande Poppel ådrad grå eller interiörlister från BMW Individual.

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Det mest stilfulla sättet att uppleva öppen körglädje är med Design Pure Excellence. Utförandet omfattar 19” lättmetallfälgar V-eker 366 och exklusiva keramikinlägg i interiören samt det tidlöst eleganta exklusivlädret Nappa Elfenbensvit/Svart som ger din BMW 6-serie Cabriolet ett elegant utseende. Alla detaljer har utarbetats av formgivare på BMW och är omsorgsfullt gjorda för att smälta in i helheten.

 • Exteriör

  Lättmetallfälgar 19” V-eker 366 ingår i Design Pure Excellence och ger exteriören en lyxig känsla. Ytterbackspeglarnas inramning och hållare i Svart högglans förstärker bilens sportiga utseende. Moderna LED-dimstrålkastare ger en antydan om den tekniska nivån i bilen.
  I exteriörutrustningen för Design Pure Excellence ingår metalliclackering. Det går att fritt välja lackeringar eller fälgar från BMW och BMW Individual.

 • Interiör

  Design Pure Excellence skapar en lyxig känsla i kupéutrymmet. Läderutrustningen Nappa i Elfenbensvitt/Svart (Bicolor) med utökad omfattning och kontrastsöm kompletteras på ett elegant sätt av den läderklädda instrumentpanelen som omfattar interiörlister i ädelträutförande Poppel ådrad grå. Keramikinlägg i reglagen och växelväljarspaken, infattningen för kontrollreglaget för iDrive samt för volym- och temperaturreglagen förhöjer den exklusiva känslan ytterligare.
  Det går även att välja exklusivläder Nappa Cognac/Svart (Bicolor) med utökad omfattning och kontrastsömmar, läderutrustning från BMW Individual och interiörlister i ädelträutförande Fineline brun eller någon annan BMW Individual interiörlist.

M SPORT.

Alla komponenter i M sport har ett enda syfte: att ge BMW 6-serie Cabriolet ett mer dynamiskt utseende. Alla detaljer är utvecklade för att bidra med sportig elegans – från de exklusiva interiörlisterna Aluminium Hexagon och den exklusiva lackeringen Carbonsvart metallic till exteriördetaljerna i karossens färg och M lädersportratten med multifunktion.

 • Exteriör

  Utförandet M Sport för exteriören omfattar:

  • M Aerodynamikpaket med frontspoiler, tröskelbreddare i karossens färg och bakspoiler med diffusorinsats i Dark Shadow metallic
  • LED-dimstrålkastare
  • 19'' M lättmetallfälgar Dubbeleker 351 med olika däckdimensioner fram/bak, alternativt 20" M lättmetallfälgar Dubbeleker 703 Bicolor med olika däckdimensioner, båda med nödgångsegenskaper
  • BMW Individual Shadow Line högglans
  • M-emblem på sidorna
  • Ändrör i mörkt krom
  • Exklusivlackering i Carbonsvart metallic, fler lackeringar finns
  • Bromsok i Svart
 • Interiör
  Utförandet M Sport för interiören omfattar:
  • M instegslister och M fotstöd
  • Sportstolar för förare och framsätespassagerare i alcantara/läder Nappa Antracit, fler klädselalternativ finns
  • M lädersportratt med multifunktion
  • Interiörlister Aluminium Hexagon eller interiörlister Carbon; fler interiörlister finns

BMW INDIVIDUAL.

Det unika i varje personlighet visar sig oftast i de små detaljerna. Med en stil som är genuint exklusiv. Ge uttryck för din strävan efter perfektion. Med BMW Individual utrustning för nya BMW 6-serie Cabriolet.

Ett uttryck för din personlighet.

 • BMW Individual för exteriören

  Upplev de fyra lyxigaste platserna du kan tänka dig. Precis så framstår sittplatserna i BMW 6-serie Cabriolet i kombination med den exklusiva utrustningen från BMW Individual. I utrustningen ingår lackeringen Tanzanitblå metallic, inspirerad av den värdefulla ädelstenen med samma namn. I direkt solljus skimrar den den mörkblå lackeringen turkosblått.
  BMW Individual Collection erbjuder ytterligare tio uttrycksfulla lackeringar. Bland dessa finns även lackeringen Moonstone metallic. Denna lackering innehåller flerfärgade pigment som ger ytan en tredimensionell djupverkan och skiftar mellan blågrå och gyllengul. Även den tekniskt inspirerade lackeringen Frozen Silver metallic ger en fascinerande effekt med sin svala elegans och matta yta. Oavsett vilken lackering du väljer passar den alltid perfekt till 20” lättmetallfälgarna V-eker 374 från BMW Individual som ytterligare förstärker exteriörens dynamiska former och flacka linjespel.

 • BMW Individual för interiören

  När suffletten är nedfälld bjuder bilen nästan på en himmelsk upplevelse. Med vinden i håret och solen som smeker ditt ansikte är du i samklang med naturens krafter. Denna upplevelse kan förstärkas ytterligare med exklusiva utrustningsdetaljer från BMW Individual Collection. En särskilt harmonisk komposition utgör helläderutrustningen Merino fint narvad Opalvit med interiörlister i det eleganta ädelträutförandet Ask ådrad Vit. I kombination med lackeringen påminner bilen om en elegant lustjakt. Interiören övertygar med sin unika färg och material av högsta kvalitet. Ett stort antal läderklädda ytor och detaljer i det naturliga och mjuka lädret Merino fint narvat, som med eleganta kontrastsömmar och tubsöm i kontrastfärg skapar en speciell och högklassig interiör. Även innertak i alcantara och den läderklädda ratten med stilfull träintarsia, som matchar valda BMW Individual interiörlister, gör sitt till för att ge guldkant åt den sinnliga inredningen.
  De beskrivna detaljerna utgör dock bara ett exempel på utrustning från BMW Individual Collection. Det går även att välja en rad andra färger och interiörlister i ädelträutförande för att sätta din personliga prägel på bilen.

 • BMW Individual Composition

  Med Individual Composition kan du ge uttryck för din egen smak. Kombinationen av BMW Individual helläderutrustning med en exklusiv interiörlist och andra detaljer från BMW Individual utgör ett förmånligt erbjudande.

BMW ORIGINALTILLBEHÖR.

Betona det sportiga utseendet eller öka funktionaliteten i din BMW 6-serie Cabriolet ytterligare ett snäpp. BMW Originaltillbehör erbjuder en mängd praktiska och högkvalitativa produkter.

 • Lättmetallfälgar

  Exklusiva 20" M Performance lättmetallfälgar V-eker 464 i Bicolor Ferritgrå med högglanspolerad utsida eller i glänsande Liquid Black. Båda varianterna har synliga hjulbultar och är försedda med M-logo. De består av en komplett hjulsats med nödgångsegenskaper och olika däckdimensioner, fram 8,5 J x 20 med däck 245/35 R 20, bak 9 J x 20 med däck 275/30 R 20.

 • BMW M Performance Originaltillbehör

  M Performance backspegelkåpor består av 100 procent kolfiber och är tillverkade helt för hand. De betonar bilens omisskännliga hightech-karaktär. Den dynamiska designen ger en särskilt exklusiv look och accentuerar den sportigt individuella framtoningen.
  Ett starkt intryck: M Performance dekorgaller Svart för fronten med stavar och inramning i Svart högglans. Det betonar frontens dynamiska och eleganta karaktär och ger bilen ett markant och individuellt utseende.

 • Kommunikation & information

  Med snap-in-adaptern Basic kan du förvara och ladda din iPhone på ett säkert och smidigt sätt i bilens mittarmstöd. Med snap-in-adaptrarna Music, Media och Connect kan du även spela upp musiken som finns lagrad i din telefon via bilens ljudanläggning.
  Hållaren ger säkert fäste åt en iPad 2, 3 eller 4 och har en ram som kan vridas 360° så att alla passagerare i baksätet kan ställa in passande lutning och läge. Den hakas enkelt fast i grundelementet (separat artikel) till Travel and Comfort-systemet.