PERFEKTION. UR ALLA SYNVINKLAR.

Designen för BMW 6-serie Coupé.

PERFEKTION. UR ALLA SYNVINKLAR.

Designen för BMW 6-serie Coupé.

Böljande linjer dominerar exteriören. Utvalda material skapar en exklusiv atmosfär i kupéutrymmet. Designen för BMW 6-serie Coupé utstrålar sportig elegans ur alla perspektiv. Bilens temperamentsfulla karaktär väcks till liv med startknappen och tyglas på ett suveränt sätt med den läderklädda sportratten. En kultiverad sportbil. Ett löfte om en unik körupplevelse. Som väntar på att bli verklighet.

PERFEKTION. UR ALLA SYNVINKLAR.Designen för BMW 6-serie Coupé.

Böljande linjer dominerar exteriören. Utvalda material skapar en exklusiv atmosfär i kupéutrymmet. Designen för BMW 6-serie Coupé utstrålar sportig elegans ur alla perspektiv. Bilens temperamentsfulla karaktär väcks till liv med startknappen och tyglas på ett suveränt sätt med den läderklädda sportratten. En kultiverad sportbil. Ett löfte om en unik körupplevelse. Som väntar på att bli verklighet.

EXTERIÖRDESIGN.

BMW 6-serie Coupé utstrålar kraft och elegans. Exteriören karaktäriseras av rena linjer och självsäkra former. I kombination med M Sport förstärks modellens sportiga egenskaper genom de stora luftintagen och de markanta ändrören. Fronten domineras av de kraftfulla njurarna med sina nio glänsande stavar och de särpräglade LED-strålkastarna. De breda hjulhusen och bakljusens utdragna utseende skapar ett dynamiskt bakparti. Tillsammans bildar alla delar en harmonisk helhet i form av en elegant coupé som bara väntar på att få varva upp.

ADAPTIVA LED-STRÅLKASTARE.

Utmärkande för de adaptiva LED-strålkastarna med halv- och helljus är att ljusfördelningen automatiskt anpassar sig efter bilens hastighet (dynamisk belysning av vägbanan). I utrustningen ingår förutom blinkers och varselljus även funktionerna adaptiva strålkastare med variabel ljusfördelning för stads- och motorvägskörning, kurvbelysning samt BMW Selective Beam, inkl bländningsfri helljusassistent, med automatisk växling mellan hel- och halvljus. Systemet ger dig därmed en optimalt upplyst vägbana i alla tänkbara situationer.
De vridbara strålkastarna styrs av rattutslaget och gör att du ser längre in i kurvan när det är mörkt. För att ge bättre sikt åt sidorna aktiveras den integrerade kurvbelysningen så fort blinkers aktiveras eller ratten vrids – till och med när bilen står still. De adaptiva strålkastarna ger optimal belysning av den närmaste omgivningen även i dessa situationer, vilket ökar den aktiva säkerheten avsevärt.
BMW Selective Beam reglerar helljuset automatiskt vilket ger förstklassiga siktförhållanden vid körning i mörker. Systemet övervakar den mötande och framförvarande trafiken och ser till att medtrafikanterna inte bländas genom automatisk reglering av helljuset.

20" LÄTTMETALLFÄLGAR MULTIEKER 616.

20" LÄTTMETALLFÄLGAR MULTIEKER 616.

De sportiga 20" lättmetallfälgarna Multieker 616 med olika storlek fram/bak ger inte bara bilen ett dynamiskt utseende. Fälgarnas höga hållfasthet och låga vikt förbättrar även bilens köregenskaper. Dessutom garanterar fälgarnas komplexa design med ekrar i varierande tjocklek optimalt luftflöde till bilens bromsar och därmed maximal kylning.

INTERIÖRDESIGN.

De viktigaste instrumenten och reglagen är samlade runt föraren, vilket ger en enastående kontroll i denna sportcoupé. Generösa ytor och rena linjer i kombination med detaljerade instrument och material av hög kvalitet skapar en exklusiv atmosfär i kupéutrymmet. Den fristående Control Display med hög upplösning och skyddsglas med galvaniserad ram visar all information som är relevant för körningen på ett tydligt sätt oavsett om det är mörkt eller ljust. Mittkonsolen i Black Panel-design förstärker det exklusiva intrycket i interiören. Keramikdetaljer pryder som extrautrustning både växelväljarspaken och kontrollreglaget iDrive Touch.
Alla sittplatser i kupéutrymmet är ergonomiska och erbjuder gott om utrymme. Instrumentpanelen, mittkonsolen, dörrsidorna och sidoinklädningen är av exklusivt läder Nappa med utökad omfattning och kontrastsömmar. Interiörlister i exklusivt ädelträ eller svalt aluminium ger interiören ett individuellt utseende.

FÄRGER OCH MATERIAL.

Sätt en personlig prägel på bilen: välj t ex metalliclackeringen Glaciärsilver eller den mörka nyansen Jatoba som gör att din BMW 6-serie Coupé ser ännu kraftfullare ut. Melbourneröd och Medelhavsblå framhäver bilens sportiga sida.
Även kupéutrymmet kan anpassas efter din personliga smak: de tvåfärgade kombinationerna av exklusivläder Nappa med utökad omfattning i t ex Elfenbensvitt/Svart skapar en distinkt känsla i kupéutrymmet. Interiörlister i ädelträutförandet Fineline brun eller Poppel ådrad grå ger interiören en elegant atmosfär.
Med BMW Individual kan du skapa en bil med verkligt exklusiv touch. Utrustningsdetaljer som interiörlister Pianolack Svart eller BMW Individual helläder Merino fint narvat i färgerna Platina eller Champagne skapar en elegant känsla i interiören – och kan dessutom kombineras med ytterligare elva BMW Individual lackeringar.

BANG & OLUFSEN HIGH-END SURROUND SOUND SYSTEM.

Bang and Olufsen High-End Surround Sound System har den innovativa signalbehandlingen Dirac Dimensions som ger en öppen och levande rumskänsla med fantastisk akustik. Till detta bidrar 16 högtalare med 1 200 watts förstärkareffekt och en centerhögtalare på instrumentpanelen som fälls ut automatiskt. Den innehåller mellanregisterhögtalare och Acoustic Lens Technology som ger jämn ljudkvalitet på alla platser i bilen. Systemet har två surroundinställningar att välja på: Läget Studio ger en kristallklar klang och med Expanded upplevs klangrummet som ännu större. Ljuseffekterna för högtalarpanelerna bidrar till att ge en audiovisuell totalupplevelse.