FÖRSTA INTRYCKET: SPORTIG. ANDRA INTRYCKET: PERFEKT.

Komfort i BMW 6-serie Coupé.

FÖRSTA INTRYCKET: SPORTIG. ANDRA INTRYCKET: PERFEKT.

Komfort i BMW 6-serie Coupé.

FÖRSTA INTRYCKET: SPORTIG. ANDRA INTRYCKET: PERFEKT.Komfort i BMW 6-serie Coupé.

Det räcker att känna på den läderklädda sportratten och kasta ett öga på instrumentpanelen för att du ska förstå vilka egenskaper som präglar BMW 6-serie Coupé: maximal sportighet och elegant design. Alla reglage är koncentrerade runt föraren och lätta att använda. Förarplatsen kännetecknas av hög funktionalitet och sportig design. Njut av alla egenskaper hos en sportbil utan att ge avkall på komforten.

MULTIFUNKTIONELL INSTRUMENTDISPLAY.

MULTIFUNKTIONELL INSTRUMENTDISPLAY.

Den multifunktionella instrumentdisplayen med Black Panel-teknik och en skärm på 10,25" ger de BMW-typiska mätarna och instrumenten en helt ny dimension som optimerar körupplevelsen. Dessutom underlättar det att viktig information visas tillsammans, så att föraren kan koncentrera sig på att köra och inte behöver ta uppmärksamheten från trafiken.

På kombiinstrumentet kan tre olika lägen visas, som inte bara har olika karaktär utan även olika färger och grafisk design: ECO PRO, Comfort och Sport. Till skillnad från läget Comfort, som till stor del liknar den klassiska formgivningen, går ECO PRO i blå färgnyanser med nya mätare för EfficientDynamics och bonusräckvidd, som hjälper föraren att tillämpa en så effektiv körstil som möjligt. Läget Sport kännetecknas av design i röda färger och med extra prestandamätare.

Dessutom kan den multifunktionella instrumentdisplayen visa navigationsanvisningar med information från hastighetsassistenten och listor med underhållnings- och telefonfunktioner.

GENERÖSA UTRYMMEN.

Kupéutrymmet i BMW 6-serie Coupé har utformats för skapa en sportig och lyxig atmosfär. Sportstolarna i exklusivt läder smälter perfekt in i den eleganta interiören. Detsamma gäller mittarmstödet med sina förvaringsutrymmen för allt du behöver ha med dig på resan. Det 460 liter stora bagageutrymmet sväljer även stora föremål som sport- och resväskor och mittkonsolen har praktiska dryckeshållare.

FÖRAREN I CENTRUM.

Sportig körning kräver snabba reaktioner: i BMW 6-serie Coupé befinner sig därför varje reglage och instrument exakt där du förväntar dig.
Till vänster om ratten sitter reglagen för förarassistanssystemen och ljusinställningar och rakt framför föraren finns kombiinstrumentet med all kör- och säkerhetsrelaterad information, som även kan projiceras i fullfärg i förarens synfält med hjälp av BMW Head-Up Display.
På förarens högra sida finns den fristående 10,2” färgskärmen. Under denna hittar man favoritknapparna som kan användas till definierade funktioner och förinställningar. Lite längre ned finns funktionsknapparna för klimatanläggningen.
Växelväljarspaken med reglaget för Driving Experience Control i mittkonsolen är lätt åtkomliga för föraren. Bredvid dessa, inom räckhåll även för framsätespassageraren, finns kontrollreglaget iDrive Touch.

COMFORT ACCESS.

COMFORT ACCESS.

Innovativt och användarvänligt – med Comfort Access kan bilens dörrar öppnas och motorn startas utan att fjärrkontrollen behöver tas fram en enda gång. Fjärrkontrollen kan ligga i t ex en byxficka eller väska och identifieras automatiskt när man närmar sig bilen. När bilen har låsts upp automatiskt kan man sätta sig i bilen och starta motorn genom att trycka på start-/stoppknappen. Tack vare att fjärrkontrollen identifieras är funktionen alltid helt säker.

KUPÉVÄRMARE.

KUPÉVÄRMARE.

Föraren kan stiga in i en skönt uppvärmd bil även när det är kallt ute. Med hjälp av kupévärmaren med bekväm timerfunktion kan kupéutrymmet värmas upp även när motorn inte är igång. Den kan även användas för att hålla rutorna fria från imma och frost. Kupévärmaren styrs och aktiveras med den separata fjärrkontrollen, appen My BMW Remote eller kontrollreglaget för iDrive.
Kupévärmaren är ett vattenburet värmeaggregat som drivs av bilens bränslesystem. Även motorn värms upp via kylsystemet. Det minskar bränsleförbrukningen under varmkörningen. Kupévärmaren kan användas under den förinställda inkopplingstiden vid en utomhustemperatur på under 15 °C och genom direkt inkoppling, oavsett temperatur.