KLARA, FÄRDIGA, BORTA.

BMW 6-serie Coupé.

KLARA, FÄRDIGA, BORTA.

BMW 6-serie Coupé.

KLARA, FÄRDIGA, BORTA.BMW 6-serie Coupé.

En lång motorhuv, korta karossöverhäng och en svepande taklinje som sträcker sig till bakpartiet – BMW 6-serie Coupé är en tvådörrars elitidrottare med elegant utstrålning. Interiören avspeglar exteriörens egenskaper. Tvåfärgat exklusivläder Nappa med utökad omfattning, exklusivt ädelträutförande och fina kontrastsömmar skapar en elegant känsla i kupéutrymmet. Det finns tre kraftfulla motorer tillgängliga från BMW EfficientDynamics som alla kännetecknas av en mycket jämn gång: den raka 6-cylindriga BMW TwinPower Turbo-bensinmotorn, BMW TwinPower Turbo V8-bensinmotorn och den raka 6-cylindriga BMW TwinPower Turbo-dieselmotorn. Innovationer från BMW ConnectedDrive som BMW Head-Up Display och Driving Assistant Plus ser till att resan blir bekväm och säker.

POPULÄRA TJÄNSTEBILAR.

BMW 640d Coupé

BMW 640d Coupé.

En lång motorhuv, korta karossöverhäng och en svepande taklinje som sträcker sig till bakpartiet – BMW 6-serie Coupé är en tvådörrars elitidrottare med elegant utstrålning. 

Företagsleasing från 6.053 kr/månad*.
Pris från 841.500 kr.


Acceleration 0-100 km/h 5,3 sekunder. Effekt 320 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 5,5 l/100 km. Koldioxidvärde från 147 g/km. Miljöklass: EU6.

Priserna är rekommenderade cirkapriser exklusive moms och varje återförsäljare har rätt att sätta egna priser. Kontakta din återförsäljare för fler erbjudanden och priser. Businesserbjudanden kan ej kombineras med ramavtal och andra erbjudanden. Bilen på bilden kan vara extrautrustad.

PRISER OCH BERÄKNINGAR.

Så här har vi räknat

*Företagsleasing anges exkl. moms och beräknas på 25 % särskild leasingavgift, 50 % restvärde och 36 månaders avtalstid.

ALLT OM BMW 6-SERIE COUPÉ.

Design.

BMW 6-serie Coupé utstrålar kraft och elegans. Exteriören karaktäriseras av rena linjer och självsäkra former. I kombination med M sport förstärks modellens sportiga egenskaper genom de stora luftintagen och de markanta ändrören. Fronten domineras av de kraftfulla njurarna med sina nio glänsande stavar och de särpräglade LED-strålkastarna. De viktigaste instrumenten och reglagen är samlade runt föraren, vilket ger en enastående kontroll i denna sportcoupé. Generösa ytor och rena linjer i kombination med detaljerade instrument och material av hög kvalitet skapar en exklusiv atmosfär i kupéutrymmet.

Kördynamik och effektivitet.

I samma ögonblick som du hör det dynamiska ljudet från sportavgassystemet förstår du vad det handlar om. Motorer med kraftigt vridmoment och avancerad chassi- och växellådsteknik bidrar till en fulländat sportig körupplevelse i BMW 6-serie Coupé. Launch Control ökar pulsen vid maximal acceleration. Dessutom kan du vara säker på att bränsleförbrukningen håller sig på en låg nivå tack vare den avancerade BMW EfficientDynamics-tekniken.

Utrustning.

Dynamisk, utmanande eller elegant – med de exklusiva utförandena M Sport, Design Pure Experience och Design Pure Excellence går det att betona olika aspekter av BMW 6-serie Coupé. Utrustningen från BMW Individual ger dig dessutom möjlighet att sätta en ännu mer personlig prägel på din BMW 6-serie Coupé. För att anpassa bilen till behoven i ditt dagliga liv finns det även ett stort antal produkter från BMW Originaltillbehör.

UPPLEV BMW 6-SERIE COUPÉ DU MED.

BMW 6-serie Coupé

Välkommen till våra återförsäljare.

Du är alltid varmt välkommen till någon av våra återförsäljare. De besvarar gärna alla dina frågor som som rör BMW och bilägande och bjuder självklart på en schysst kopp kaffe under tiden.