PERFEKTION PERSONIFIERAD.

Utrustning för BMW 6-serie Coupé.

PERFEKTION PERSONIFIERAD.

Utrustning för BMW 6-serie Coupé.

Dynamisk, utmanande eller elegant – med de exklusiva utförandena M Sport, Design Pure Experience och Design Pure Excellence går det att betona olika aspekter av BMW 6-serie Coupé. Utrustningen från BMW Individual ger dig dessutom möjlighet att sätta en ännu mer personlig prägel på din BMW 6-serie Coupé. För att anpassa bilen till behoven i ditt dagliga liv finns det även ett stort antal produkter från BMW Originaltillbehör.

PERFEKTION PERSONIFIERAD.Utrustning för BMW 6-serie Coupé.

Dynamisk, utmanande eller elegant – med de exklusiva utförandena M Sport, Design Pure Experience och Design Pure Excellence går det att betona olika aspekter av BMW 6-serie Coupé. Utrustningen från BMW Individual ger dig dessutom möjlighet att sätta en ännu mer personlig prägel på din BMW 6-serie Coupé. För att anpassa bilen till behoven i ditt dagliga liv finns det även ett stort antal produkter från BMW Originaltillbehör.

DESIGN PURE EXPERIENCE.

I utförandet Design Pure Experience får din BMW 6-serie Coupé ett dynamiskt och sportigt utseende. Dubbelnjure i Svart högglans och extrautrustningens 20” lättmetallfälgar Multieker 616 ger bilen ännu mer karaktär. Dessutom ingår ytterligare exteriördetaljer i Svart.

 • Exteriör

  BMW Individual Shadow Line högglans och andra mörklackerade exteriördetaljer som ingår i Design Pure Experience, t ex svarta infattningar och dekorgaller på luftintagen, njurstavarna i Svart högglans, dekorlisten på bakpartiet i Svart högglans eller ändrör i svartkrom, bidrar till att lyfta fram karossens sportiga design. LED-dimstrålkastarna framhäver frontens dynamiska utseende. För att ge bilen ett ännu lyxigare utseende finns även sportiga 20” lättmetallfälgar Multieker 616 som extrautrustning.
  Förutom Melbourneröd metallic finns samtliga BMW och BMW Individual lackeringar tillgängliga. Det går även att välja andra 20” lättmetallfälgar från BMW eller fälgar från BMW Individual.

 • Interiör

  Design Pure Experience ger kupéutrymmet en sportigt elegant atmosfär genom utrustning i exklusivläder Nappa Cognac/Svart (Bicolor) och interiörlister i ädelträutförande Fineline brun. Ett stort antal indirekta LED-ljuskällor och de belysta instegslisterna förstärker den eleganta känslan ytterligare.
  Det går dessutom att välja BMW Individual läderutrustning och interiörlister i ädelträutförande Poppel ådrad grå eller interiörlister från BMW Individual.

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Utförandet Design Pure Excellence ger din BMW 6-serie Coupé ett ännu mer exklusivt utseende. All utrustning, som t ex 19” lättmetallfälgar V-eker 366 eller interiörlister i ädelträutförandet Poppel ådrad grå, har utformats med största omsorg av BMW:s designers för att skapa en harmonisk helhet av exteriören och interiören.

 • Exteriör

  Lättmetallfälgar 19” V-eker 366 ingår i Design Pure Excellence och ger exteriören en lyxig känsla. Ytterbackspeglarnas inramning och hållare samt dekorpanelen för B-stolparna i Svart högglans förstärker bilens sportiga utseende. Moderna LED-dimstrålkastare ger en antydan om den tekniska nivån i bilen.
  I exteriörutrustningen för Design Pure Excellence ingår metalliclackering. Det går att fritt välja lackeringar eller fälgar från BMW och BMW Individual.

 • Interiör

  Design Pure Excellence skapar en lyxig känsla i kupéutrymmet. Läderutrustningen Nappa i Elfenbensvitt/Svart (Bicolor) med utökad omfattning och kontrastsöm kompletteras på ett elegant sätt av den läderklädda instrumentpanelen som omfattar interiörlister i ädelträutförande Poppel ådrad grå. Keramikinlägg i reglagen och växelväljarspaken, infattningen för kontrollreglaget för iDrive samt för volym- och temperaturreglagen förhöjer den exklusiva känslan ytterligare. Det går även att välja exklusivläder Nappa Cognac/Svart (Bicolor) med utökad omfattning och kontrastsömmar, läderutrustning från BMW Individual och interiörlister i ädelträutförande Fineline brun eller någon annan BMW Individual interiörlist.

M SPORT.

M Sport förvandlar din BMW 6-serie Coupé till en kompromisslös elitidrottare. I M Sport ingår allt som krävs för att skapa optimal dynamik, sportigt utseende och hög adrenalinnivå hos föraren.

 • Exteriör

  Utförandet M Sport för exteriören omfattar:

  • M Aerodynamikpaket med frontspoiler, tröskelbreddare i karossens färg och bakspoiler med diffusorinsats i Dark Shadow metallic
  • LED-dimstrålkastare
  • 19'' M lättmetallfälgar Dubbeleker 351 med olika däckdimensioner fram/bak, alternativt 20" M lättmetallfälgar Dubbeleker 703 Bicolor med olika däckdimensioner, båda med nödgångsegenskaper
  • BMW Individual Shadow Line högglans
  • M-emblem på sidorna
  • Ändrör i mörkt krom
  • Exklusivlackering i Carbonsvart metallic, fler lackeringar finns
  • Bromsok i Svart
 • Interiör

  M Sport ger kupéutrymmet ett sportigt och exklusivt utseende: Sportstolarna för förare och framsätespassagerare i alcantara/läder Nappa Antracit är mycket bekväma och ger ett perfekt sidostöd. Tack vare M lädersportratten med multifunktion går det snabbt och lätt att komma åt de flesta funktioner. BMW Individual innertak Antracit, interiörlister Aluminium Hexagon, M instegslister och M fotstöd bidrar till att ge bilen ett sportigt och dynamiskt utseende.
  Alternativt går det även att välja den exklusiva BMW Individual helläderutrustningen Merino fint narvad i färgerna Platina, Opalvit, Amarobrun, Champagne eller Cohibabrun.
  Interiörlisterna finns också i varianterna Aluminium finslipad, BMW Individual Pianolack Svart eller i ädelträutförande Poppel ådrad grå, Fineline brun samt BMW Individual Platan Rödbrun mörk eller Ask Vit ådrad.

BMW ORIGINALTILLBEHÖR.

Betona det sportiga utseendet eller öka funktionaliteten i din BMW 6-serie Coupé ytterligare ett snäpp. BMW Originaltillbehör erbjuder en mängd praktiska och högkvalitativa produkter.

 • Lättmetallfälgar

  Exklusiva 20" M Performance lättmetallfälgar V-eker 464 i Bicolor Ferritgrå med högglanspolerad utsida eller i glänsande Liquid Black. Båda varianterna har synliga hjulbultar och är försedda med M-logo. De består av en komplett hjulsats med nödgångsegenskaper och olika däckdimensioner, fram 8,5 J x 20 med däck 245/35 R 20, bak 9 J x 20 med däck 275/30 R 20.

 • BMW M Performance Originaltillbehör

  M Performance backspegelkåpor består av 100 procent kolfiber och är tillverkade helt för hand. De betonar bilens omisskännliga hightech-karaktär. Den dynamiska designen ger en särskilt exklusiv look och accentuerar den sportigt individuella framtoningen.
  Ett starkt intryck: M Performance dekorgaller Svart för fronten med stavar och inramning i Svart högglans. Det betonar frontens dynamiska och eleganta karaktär och ger bilen ett markant och individuellt utseende.

 • Kommunikation & information

  Med snap-in-adaptern Basic kan du förvara och ladda din iPhone på ett säkert och smidigt sätt i bilens mittarmstöd. Med snap-in-adaptrarna Music, Media och Connect kan du även spela upp musiken som finns lagrad i din telefon via bilens ljudanläggning.
  Hållaren ger säkert fäste åt en iPad 2, 3 eller 4 och har en ram som kan vridas 360° så att alla passagerare i baksätet kan ställa in passande lutning och läge. Den hakas enkelt fast i grundelementet (separat artikel) till Travel and Comfort-systemet.

BMW INDIVIDUAL.

Det unika i varje personlighet visar sig oftast i de små detaljerna. Med en stil som är genuint exklusiv. Ge uttryck för din strävan efter perfektion. Med BMW Individual utrustning för BMW 6-serie Coupé.

 • BMW Individual for the exterior

  En kraftfull kombination av dynamik och individuell design. Så skulle man kunna beskriva BMW 6-serie Coupé med BMW Individual lackering i Rubinsvart metallic. Genom reflektionerna från en mängd pigment uppstår en intensiv glans som bildar ett unikt ljusspel där olika färger framträder, från mörkrött till lila, beroende på ljusförhållandena och synvinkeln. De exklusiva 20" lättmetallfälgarna V-eker 374 utgör ett perfekt komplement till den eleganta lackeringen.

  Oavsett vilken av de elva lackeringarna från BMW Individual du än väljer kommer den att vara ett glänsande uttryck för din unika personlighet.

 • BMW Individual för interiören

  En fulländad interiördesign. BMW 6-serie Coupé med utrustning från BMW Individual uppfyller alla önskningar.
  En särskilt smakfull kombination utgör den sammetslena helläderutrustningen Merino fint narvad i färgen Platina, matchande innertak i alcantara och klassiska interiörlister i ädelträutförande Platan Rödbrun mörk, vars varma bruna nyans bildar en harmonisk enhet med den eleganta ådringen. Interiören övertygar inte bara med sin unika färg utan även materialet och detaljerna är av högsta kvalitet. Ett stort antal läderklädda ytor och detaljer i det naturliga och mjuka lädret Merino fint narvat, som med eleganta kontrastsömmar och tubsöm i kontrastfärg skapar en speciell och högklassig interiör.
  Även BMW Individual lädersportratt med stilfull träintarsia, som matchar valda BMW Individual interiörlister, gör sitt till för att ge guldkant åt den sinnliga inredningen.
  De beskrivna detaljerna utgör dock bara ett exempel på utrustning från BMW Individual Collection. Det går att välja en rad andra färger och interiörlister i ädelträutförande för att ge bilen en personligare prägel.

 • BMW Individual Composition

  Med Individual Composition kan du ge uttryck för din egen smak. Kombinationen av BMW Individual helläderutrustning med en exklusiv interiörlist och andra detaljer från BMW Individual utgör ett förmånligt erbjudande.