ELEGANS HAR FÅTT ETT NYTT UTTRYCK.

BMW 6-serie Gran Coupé.

ELEGANS HAR FÅTT ETT NYTT UTTRYCK.

BMW 6-serie Gran Coupé.

ELEGANS HAR FÅTT ETT NYTT UTTRYCK.BMW 6-serie Gran Coupé.

Bränsleförbrukning blandad körning l/100 km

330 (450)/5 500

Koldioxidvärde g/km

182–178

Acceleration 0–100 km/h in s (650i)

4,6

Max vridmoment (Nm) vid varv/min

650/2 000–4 500

Utsträckt silhuett, distinkta hjulhuskanter och konturlinjer, krominfattningar – det är tydligt vilka egenskaper som kännetecknar BMW 6-serie Gran Coupé: elegans, exklusivitet och temperament. Förarplatsen präglas av högkvalitativa material: exklusivt läder och ergonomiskt utformade instrument. Exklusiv extrautrustning från BMW Individual ger dig möjligheten att sätta en personlig prägel på bilen. Kupéutrymmet utgör en perfekt helhet som rymmer upp till fem personer under korta turer tack vare baksätets indelning 2+1. En perfekt plats att njuta fullt ut av kraftutvecklingen från de prisbelönta BMW TwinPower Turbo-motorerna från BMW EfficientDynamics. Omfattande kamera- och assistanssystem hjälper dig alla situationer. Resultatet: obegränsad körglädje i en rymlig, bekväm atmosfär.

ALLT OM BMW 6-SERIE GRAN COUPÉ.

Design.

En markant utsträckt linje löper från fronten längs den långa motorhuven och sedan över taket mot det kraftfulla bakpartiet. Raffinerade konturlinjer på sidorna skapar en fascinerande växelverkan mellan ljus och skugga som förstärker den exklusiva och dynamiska elegansen hos BMW 6-serie Gran Coupé. BMW 6-serie Gran Coupé kombinerar sportighet och elegans på ett oöverträffat sätt. Det tar sig tydliga uttryck i interiören. Utdragna linjer och svepande ytor skapar en lyxig känsla i kupéutrymmet. Extrautrustning som BMW Individual interiörlister i ädelträutförande Ask Vit ådrad eller BMW Individual helläderutrustning Amarobrun ger karaktären ännu starkare konturer.

Komfort.

Den förarorienterade designen gör att föraren kan koncentrera sig helt på vägen samtidig som baksätespassagerarna kan njuta av färden på sittplatserna bak som påminner om separata sportstolar. Kupéutrymmet som består av exklusiva material och ett högtalarsystem av yppersta klass gör resan bekväm för alla passagerare. Det finns dessutom en mängd förvaringsmöjligheter för drycker och andra mindre föremål som ökar utrymmet i bilen och bidrar till en maximal körglädje.

Utrustning.

Elegant utstrålning: Med hjälp av Design Pure Excellence, Design Pure Experience och M Sport kan du välja mellan tre olika stilriktningar. BMW Individual ger bilen ett ännu mer exklusivt utseende. Och med BMW Originaltillbehör kan du välja till ännu fler praktiska detaljer.

330 kW

Den enorma kraften i BMW 650i ligger till grund för de dynamiska egenskaperna som BMW 6-serie Coupé uppvisar på vägarna. Det räcker att nudda vid gaspedalen för att kraften i V8-motorn med BMW TwinPower Turbo ska släppas lös. Den är utrustad med två turboaggregat, Valvetronic, Dubbel-VANOS och direktinsprutning och accelererar från 0 till 100 km/h på bara 4,6 sekunder. För BMW 650i xDrive tar det bara 4,4 sekunder. Motorn har en effekt på 330 kW (450 hk) och ett maximalt vridmoment på 650 Nm, men imponerar även med låga förbrukningsvärden: I kombination med auto start-/stoppfunktionen och andra funktioner från BMW EfficientDynamics ligger bränsleförbrukningen för BMW 650i på 8,6 l/100 km (9,2 l/100 km för xDrive) och koldioxidvärdet på 199 g/km (215 g/km för xDrive). Det innebär att BMW 650i och BMW 650i xDrive uppfyller avgasnormen EU6 i standardutförandet.

UPPLEV BMW 6-SERIE GRAN COUPÉ DU MED.

BMW 6-serie Gran Coupé

Välkommen till våra återförsäljare.

Du är alltid varmt välkommen till någon av våra återförsäljare. De besvarar gärna alla dina frågor som som rör BMW och bilägande och bjuder självklart på en schysst kopp kaffe under tiden.