ESTETIK FÖR ALLA SINNEN.

Designen för BMW 6-serie Gran Turismo.

ESTETIK FÖR ALLA SINNEN.

Designen för BMW 6-serie Gran Turismo.

ESTETIK FÖR ALLA SINNEN.Designen för BMW 6-serie Gran Turismo.

BMW 6-serie Gran Turismo har en modern design som drar blickarna till sig med sina rena linjer. Under den svepande konturen döljer sig ett komfortkoncept där både lyxiga och funktionella aspekter har tillvaratagits. Byggd för att uppfylla högt ställda krav. En perfekt följeslagare som kan konsten att förena sportighet med elegans.

BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 8,2–7,7
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 187–177

 

NÄRVARO MED STARK LYSKRAFT.

De adaptiva LED-strålkastarnas smala design och unikt formgivna ljuselement ger fronten hos BMW 6-serie Gran Turismo en bred och kraftfull utstrålning. De flacka, L-formade bakljusen bildar en tredimensionell inramning av LED-lamporna och formar ett dynamiskt bakparti.

Mer om ljuskonceptet.

THE SPACE TO BE.

Interiören i BMW 6-serie Gran Turismo.

THE SPACE TO BE.

Interiören i BMW 6-serie Gran Turismo.

EN ATMOSFÄR ATT LÄNGTA TILL.

Atmosfären inne i BMW 6-serie Gran Turismo är en upplevelse för alla sinnen. Ambient Light i elva olika designalternativ gör att du kan variera ljussättningen allt efter önskemål. Med Ambient Air-paketet ser du till att alltid ha frisk och fräsch luft i interiören. Den rymliga känslan fulländas av det nästan en kvadratmeter stora panoramaglastaket.

STARK PERSONLIGHET.

Utföranden för BMW 6-serie Gran Turismo.

STARK PERSONLIGHET.

Utföranden för BMW 6-serie Gran Turismo.

BMW ORIGINALTILLBEHÖR.

Oavsett om du ska på helgtripp eller långresa: BMW Originaltillbehör erbjuder passande lösningar vad du än behöver – och det välsorterade och breda produktutbudet gör din BMW 6-serie Gran Turismo ännu personligare.

KÖRDYNAMIK OCH EFFEKTIVITET.

Förbrukning och koldioxidvärden.

  • Bränsleförbrukning och koldioxidvärden är beräknade enligt EU-körcykeln. De verkliga värdena för den individuella bilen kan avvika.

    Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden beror på den valda däckdimensionen.