BMW 6-serie Gran Turismo

ESTETIK FÖR ALLA SINNEN.

Designen för BMW 6-serie Gran Turismo.

ESTETIK FÖR ALLA SINNEN.

Designen för BMW 6-serie Gran Turismo.

ESTETIK FÖR ALLA SINNEN.Designen för BMW 6-serie Gran Turismo.

BMW 6-serie Gran Turismo har en modern design som drar blickarna till sig med sina rena linjer. Under den svepande konturen döljer sig ett komfortkoncept där både lyxiga och funktionella aspekter har tillvaratagits. Byggd för att uppfylla högt ställda krav. En perfekt följeslagare som kan konsten att förena sportighet med elegans.

Read more

NÄRVARO MED STARK LYSKRAFT.

De adaptiva LED-strålkastarnas smala design och unikt formgivna ljuselement ger fronten hos BMW 6-serie Gran Turismo en bred och kraftfull utstrålning. De flacka, L-formade bakljusen bildar en tredimensionell inramning av LED-lamporna och formar ett dynamiskt bakparti.

Mer om ljuskonceptet.

THE SPACE TO BE.

Interiören i BMW 6-serie Gran Turismo.

THE SPACE TO BE.

Interiören i BMW 6-serie Gran Turismo.

EN ATMOSFÄR ATT LÄNGTA TILL.

Atmosfären inne i BMW 6-serie Gran Turismo är en upplevelse för alla sinnen. Ambient Light i elva olika designalternativ gör att du kan variera ljussättningen allt efter önskemål. Med Ambient Air-paketet ser du till att alltid ha frisk och fräsch luft i interiören. Den rymliga känslan fulländas av det nästan en kvadratmeter stora panoramaglastaket.

STARK PERSONLIGHET.

Utföranden för BMW 6-serie Gran Turismo.

STARK PERSONLIGHET.

Utföranden för BMW 6-serie Gran Turismo.

BMW ORIGINALTILLBEHÖR.

Oavsett om du ska på helgtripp eller långresa: BMW Originaltillbehör erbjuder passande lösningar vad du än behöver – och det välsorterade och breda produktutbudet gör din BMW 6-serie Gran Turismo ännu personligare.

KÖRDYNAMIK OCH EFFEKTIVITET.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.