BMW 6-serie Gran Turismo

NÄR VÄGEN ÄR SJÄLVA MÅLET.

Kördynamiken för BMW 6-serie Gran Turismo.

NÄR VÄGEN ÄR SJÄLVA MÅLET.

Kördynamiken för BMW 6-serie Gran Turismo.

NÄR VÄGEN ÄR SJÄLVA MÅLET.Kördynamiken för BMW 6-serie Gran Turismo.

Alltid redo att ge sig av: BMW 6-serie Gran Turismo är en mångsidighetens mästare. Högeffektiva motorer i kombination med intelligent aerodynamik och lättviktsteknik ger dig en maximalt dynamisk körupplevelse. Samtidigt ser det innovativa chassisystemet som Executive Drive till att ge suverän åkkomfort i alla lägen. Oavsett vart du är på väg – BMW 6-serie Gran Turismo är den perfekta följeslagaren.

Read more

STILSÄKER FÖLJESLAGARE.

Åkkomforten i BMW 6-serie Gran Turismo.

STILSÄKER FÖLJESLAGARE.

Åkkomforten i BMW 6-serie Gran Turismo.

Den smakfulla och rymliga interiören med sin höga komfort gör BMW 6-serie Gran Turismo till en stilsäker följeslagare på längre resor. De aktiva chassifunktionerna låter de suveräna köregenskaperna komma till sin fulla rätt, vilket ger en imponerande smidighet i alla hastigheter.

Read more

UTMANA KRAFTERNA.

Executive Drive i BMW 6-serie Gran Turismo.

UTMANA KRAFTERNA.

Executive Drive i BMW 6-serie Gran Turismo.

KRAFTCENTRUM.

Motorerna för BMW 6-serie Gran Turismo.

KRAFTCENTRUM.

Motorerna för BMW 6-serie Gran Turismo.

Motorerna för BMW 6-serie Gran Turismo är veritabla kraftpaket och alltid en källa till ren körglädje. Utrustade med den senaste tekniken ger de enorma prestanda i kombination med hög varvvillighet och suveränt mjuk gång. Innovativa funktioner från BMW EfficientDynamics ger dessutom bästa betyg vad gäller koldioxidvärde och bränsleförbrukning.

Read more

Tekniska data

AERODYNAMIK I SIN VACKRASTE FORM.

AERODYNAMIK I SIN VACKRASTE FORM.

Med sin silhuett bevisar BMW 6-serie Gran Turismo vad sportig elegans och skräddarsydd aerodynamik innebär – synlig vid första anblicken, kännbar direkt vad gäller köregenskaper, akustik och effektivitet. En bidragande faktor är bland annat den aktiva bakspoilern som fälls upp automatiskt i hastigheter över 120 km/h. Resultatet är mindre luftmotstånd och avsevärt förbättrat drivgrepp.

Read more

BMW EFFICIENT LIGHTWEIGT.

BMW EfficientLightweight står för intelligent lättviktsteknik som inte bara är en bidragande faktor till ännu högre kördynamik och effektivitet, utan även gör bilen stabilare. Låg vikt är själva förutsättningen för hög kördynamik och enastående effektivitet. Till många komponenter används viktoptimerade material som höghållfast stål, aluminium och magnesium.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Mer kraft. Mindre förbrukning. BMW EfficientDynamics är en strategi för att minimera bränsleförbrukning och koldioxidvärden och samtidigt öka kördynamiken och körglädjen. Teknikpaketet omfattar drivlinan, energistyrningen och bilkonceptet som helhet.

Read more

UPPKOPPLING OCH FÖRARASSISTANS.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.