EN VÄRLD FULL AV MÖJLIGHETER.

Digitala tjänster och förarassistanssystem i BMW 6-serie Gran Turismo.

EN VÄRLD FULL AV MÖJLIGHETER.

Digitala tjänster och förarassistanssystem i BMW 6-serie Gran Turismo.

EN VÄRLD FULL AV MÖJLIGHETER.Digitala tjänster och förarassistanssystem i BMW 6-serie Gran Turismo.

Pålitliga assistenter ombord: BMW ConnectedDrive erbjuder ett stort antal intelligenta tjänster och funktioner som gör det ännu säkrare och bekvämare att köra BMW 6-serie Gran Turismo. Genom BMW Personal CoPilot får föraren tillgång till innovativa och tillförlitliga säkerhets- och assistanssystem som underlättar i alla tänkbara situationer.

Read more

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligent förarassistans från BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligent förarassistans från BMW.

Allt under uppsikt: med Driving Assistant Plus från BMW Personal CoPilot har du alltid en assistent och hjälpande hand vid din sida. Paketet omfattar ett antal förarassistanssystem som både underlättar i monotona och besvärliga körsituationer samt förbättrar säkerheten och komforten i din BMW 6-serie Gran Turismo.

Read more

NÄR DU ÄLSKAR ATT PARKERA.

Med de intelligenta förarassistanssystemen från BMW Personal CoPilot och de digitala tjänsterna från BMW ConnectedDrive kommer du inse det roliga i att parkera. Glöm för små parkeringsfickor och besvärliga manövrar i trånga parkeringsgarage: slappna av och låt din BMW ta hand om det här i fortsättningen.

 • Parking Assistant Plus med 3D Surround View

  Utrustningspaketet Parking Assistant Plus underlättar parkering och vändning på små ytor. Det omfattar Surround View inkl Top View, Remote 3D View, parkeringsdistanskontroll (PDC) samt parkeringshjälp i sidled, aktiv PDC med nödbromsfunktion och parkeringsassistenten, som mäter parkeringsluckorna och parkerar bilen helt automatiskt parallellt med eller vinkelrätt mot gatan.

 • Fjärrstyrd parkering

  Med funktionen fjärrstyrd parkering kan föraren bekvämt stiga ur bilen och sedan fjärrstyra bilen när den kör framåt eller backar in i trånga parkeringsluckor eller garage, och när den sedan kör eller backar ut. Föraren aktiverar den fjärrstyrda parkeringsfunktionen med BMW Display Key, utanför bilen.

BMW CONNECTED.

BMW Connected är en digital mobilitetsassistent som underlättar vardagen och hjälper dig att komma fram utvilad och i tid. Viktig information som gäller resor och framkomlighet, exempelvis rekommenderad tid för avfärd, går att komma åt även utanför bilen med en smartphone eller smartwatch, och kan överföras direkt till bilen.

 • Remote 3D View

  Med Remote 3D View kan föraren även på avstånd se området runt den parkerade bilen på sin smartphone. Funktionen kan aktiveras med appen BMW Connected (för iOS). Med den kan föraren se området runt bilen i 3D, även på långt håll.

 • BMW Connected Onboard

  Med BMW Connected Onboard har föraren alltid bra översikt över all information som rör mobiliteten. Bildskärmen kan anpassas individuellt för att till exempel visa nästa destination och den personliga mobilitetsagendan. Informationen kan skickas till navigationssystemet och med ett enda klick startas navigationen för att du ska nå ditt nästa mål.

TJÄNSTER OCH FUNKTIONER FRÅN BMW CONNECTED DRIVE.

BMW 6-serie Gran Turismo erbjuder ett stort antal smarta tjänster för BMW ConnectedDrive. Intelligenta funktioner och tjänster för uppkoppling och förarassistans under körningen – allt för att göra körningen enklare och säkrare.

 • BMW Concierge Services

  Med en knapptryckning får du via BMW Concierge Services tillgång till BMW Callcenter. Du kan t ex få hjälp att hitta en restaurang, en uttagsautomat eller ett jourapotek och på begäran skickas sedan den aktuella adressen direkt till ditt navigationssystem.

 • Wi-Fi Hotspot

  Utrustningen omfattar en fast installerad Wi-Fi Hotspot med LTE-standard för avgiftsbelagd uppkoppling till internet. Uppkopplingen sker via bilens fast monterade SIM-kort och ett tillhörande dataabonnemang (medför extra kostnader) hos en av BMW:s leverantörer.

 • Bluetooth-förberedelse Professional med trådlös laddning

  Bluetooth-förberedelse Professional med trådlös laddning omfattar stöd för laddskal med trådlös laddfunktion för telefonen och extra USB-anslutningar. En takantenn ingår, för att ge ännu bättre mottagning. Via Bluetooth kan två telefoner och en musikspelare vara anslutna samtidigt. Dessutom ingår Bluetooth Office och förberedelse för Wi-Fi Hotspot.

 • BMW Display Key

  BMW Display Key visar ett antal av bilens funktioner som till viss del även kan styras med den integrerade pekskärmen. Bland annat kan funktioner som aktivering av kupévärmaren skötas med fjärrkontrollen.

 • BMW Head-Up Display

  BMW Head-Up Display i fullfärg projicerar den viktigaste informationen för körningen direkt i förarens synfält – för fullt fokus på vägen. Bland annat visas aktuell hastighet, navigationsanvisningar, Speed Limit-information med omkörningsförbud samt telefon- och infotainmentlistor.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.