BMW 7-SERIEN.

BMW 7-SERIEN.

Perfekt. Fast bättre.

BMW 7-SERIEN.

Perfekt. Fast bättre.

BMW 7-SERIEN.Perfekt. Fast bättre.

BMW Group har en lång tradition av att forma framtidens bilar. Vi tror att det är lättare att förutsäga vad som ska komma om man skapar det själv. Med BMW 7-serien skapar vi morgondagens lyx redan idag. Med banbrytande innovationer, komfortfunktioner och tidsenlig design, och med en dynamik som är lika imponerande som effektiv.

Read more

POPULÄRA TJÄNSTEBILAR.

BMW 7-serie

BMW 740e iPerformance.

Räckvidd och prestanda som det anstår en BMW TwinPower Turbo-motor i kombination med elmotorns effektivitet: BMW 7-serien med BMW EfficientDynamics-tekniken eDrive förenar det bästa av två världar. Resultatet är avsevärt lägre bränsleförbrukning och därmed även lägre utsläpp. Och en körupplevelse som definierar komfort och välbefinnande i BMW 7-serien på ett helt nytt sätt.

Förmånsvärde från 4.908 kr/månad.
Företagsleasing från 6.942 kr/månad*.


Vid köp av en helt ny elbil eller plug-in hybrid från BMW ingår just nu en laddbox för hemmaladdning inkl. installation och fri laddning i CLEVERs publika laddnätverk under ett år.

Effekt 258 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 2,1 l/100 km. Koldioxidvärde från 45 g/km. Miljöklass: EU6.

Priserna är rekommenderade cirkapriser exklusive moms och varje återförsäljare har rätt att sätta egna priser. Kontakta din återförsäljare för fler erbjudanden och priser. Businesserbjudanden kan ej kombineras med ramavtal och andra erbjudanden. Bilen på bilden kan vara extrautrustad.
Read more
BMW 7-serie

BMW M760Li Limousine.

En 7-serie Limousine med 610 hästkrafter och 800 Nm i vridmoment. Extrem kraft och lyx i en och samma bil. 

Företagsleasing från 11.653 kr/månad*.
Pris från 1.620.000 kr.


Acceleration 0-100 km/h 3,7 sekunder. Effekt 610 hk. Bränsleförbrukning blandad körning 12,8 l/100 km. 294 gram CO2/km. Miljöklass: EU6.

Priserna är rekommenderade cirkapriser exklusive moms och varje återförsäljare har rätt att sätta egna priser. Kontakta din återförsäljare för fler erbjudanden och priser. Businesserbjudanden kan ej kombineras med ramavtal och andra erbjudanden. Bilen på bilden kan vara extrautrustad.
Read more

PRISER OCH BERÄKNINGAR.

Så här har vi räknat

*Företagsleasing anges exkl. moms och beräknas på 25 % särskild leasingavgift, 50 % restvärde och 36 månaders avtalstid.

Read more

MÄSTARE I SIN KLASS. FRÅN 448 KW (610 HK) TILL 49 G CO2/KM.

BMW M760Li xDrive V12 Excellence

BMW 740e/Le iPerformance

ALLT OM BMW 7-SERIEN.

Design.

”Nya BMW 7-serien är vår tolkning av modern lyx. Tekniska innovationer och kvalitet in i minsta detalj är lika viktiga delar som det känsloladdade formspråket och interiörens sobert ombonade atmosfär. Under formgivningsprocessen har vår ledstjärna varit 'technological poetry' – för att kunna förverkliga det perfekta samspelet mellan tekniskt nytänkande och förstklassig design.” Karim Habib, chefsdesigner för BMW bilar
Read more

Innovativa funktioner.

Att försöka ta fram de avgörande innovationerna är en stark drivkraft hos alla BMW:s ingenjörer. Med funktioner som BMW geststyrning, BMW Laserlight och fjärrstyrd parkering sätter BMW 7-serien nya standarder för framtiden. För första gången någonsin har en läsplatta integrerats i en BMW: BMW Touch Command som kan användas för att styra viktiga funktioner.
Read more

Komfort och atmosfär.

BMW 7-serien tar den BMW-typiska körglädjen ett steg längre – genom att även göra det till en sann glädje att bli skjutsad. Passagerarna som tar plats i de lyxiga stolarna bak kan njuta av att ha riktigt gott om utrymme. Oavsett körsituation ger det aktiva chassit i utrustningen Executive Drive Pro en körupplevelse där både komfort och dynamik är på allra högsta nivå. Ambient Light och de innovativa komfort- och underhållningsfunktionerna ser till att resan blir en ren njutning.
Read more

BMW EfficientDynamics.

Nytänkande lättviktsteknik, banbrytande drivteknik och intelligent energistyrning är utmärkta exempel på hur ingenjörerna på BMW EfficientDynamics skapar innovationer som lägger ribban ännu högre. I BMW 7-serien möts de i mästerlig perfektion. Resultatet är den optimala kombinationen av åkkomfort, dynamik och effektivitet.
Read more

UPPLEV BMW 7-SERIE DU MED.

BMW 7-serie

Välkommen till våra återförsäljare.

Du är alltid varmt välkommen till någon av våra återförsäljare. De besvarar gärna alla dina frågor som som rör BMW och bilägande och bjuder självklart på en schysst kopp kaffe under tiden.
Read more
 • Förbrukning och koldioxidvärden är uppmätta enligt EU-körcykeln (2007/715). Värdena gäller standardutrustade bilar som BMW levererar till den tyska marknaden, med hänsyn taget till olika fälg- och däckdimensioner.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  (1) Värdena gäller t o m 2018-04-15. Kontakta din BMW-återförsäljare för aktuella leveransmöjligheter.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.

  Uppgifterna för bilar märkta med (2) är preliminära.

  Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden för bilar märkta med (3) uppfyller redan kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  För mer information om vilka officiella riktlinjer som tillämpas när bränsle- och elförbrukning samt koldioxidvärden räknas ut, se https://www.dat.de/en-int/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.