KARAKTÄREN. FRÅN SPORTIG TILL ELEGANT.

Utrustningen för BMW 7-serien.

KARAKTÄREN. FRÅN SPORTIG TILL ELEGANT.

Utrustningen för BMW 7-serien.

Betonat sportig eller klassiskt elegant – med M Sport och Design Pure Excellence finns två utrustningsalternativ för BMW 7-serien att välja på. Ännu större frihet att utforma bilen efter eget tycke och smak får du med BMW Individual. Med färgsättning och utsökta material från BMW Individual Collection kan du skapa ditt eget mästerverk och med BMW Individual Manufactory är det du som tar över rollen som designer. Dessutom erbjuder BMW Originaltillbehör mångsidiga lösningar för transport och kommunikation samt för BMW 7-seriens interiör och exteriör.

KARAKTÄREN. FRÅN SPORTIG TILL ELEGANT.Utrustningen för BMW 7-serien.

Betonat sportig eller klassiskt elegant – med M Sport och Design Pure Excellence finns två utrustningsalternativ för BMW 7-serien att välja på. Ännu större frihet att utforma bilen efter eget tycke och smak får du med BMW Individual. Med färgsättning och utsökta material från BMW Individual Collection kan du skapa ditt eget mästerverk och med BMW Individual Manufactory är det du som tar över rollen som designer. Dessutom erbjuder BMW Originaltillbehör mångsidiga lösningar för transport och kommunikation samt för BMW 7-seriens interiör och exteriör.

M SPORT.

M Sport sätter fokus på BMW 7-seriens enastående dynamik. Den sportbetonade frontspoilern och extrautrustningens BMW Individual innertak Alcantara Antracit är kraftfulla designelement för exteriören och interiören.

 • Exteriör

  Utförandet M Sport för exteriören omfattar:

  • M Aerodynamikpaket med frontspoiler, tröskelbreddare och bakspoiler med diffusorinsats i Dark Shadow metallic
  • 19'' M lättmetallfälgar Dubbeleker 647, Bicolor, med olika storlek fram/bak, alternativt 20" M lättmetallfälgar Dubbeleker 648, Bicolor, med olika storlek fram/bak
  • Designbromsar med silvereloxerade bromsok och dekor med BMW-logo
  • M-emblem på sidorna
  • Ändrör i silverkrom, alternativt i mörkt krom
  • M sportavgassystem med karakteristiskt sound
  • Exklusivlackering i Carbonsvart metallic, fler lackeringar finns
  • Exklusiva designdetaljer i silverkrom, alternativt i mörkt krom
 • Interiör

  Utförandet M Sport för interiören omfattar:

  • M instegslister och M fotstöd
  • Komfortstolar i läder Dakota Svart med M tubsöm, fler klädselalternativ finns
  • M lädersportratt, alternativt lädersportratt
  • M-specifika pedaler
  • Steptronic-sportväxellåda
  • BMW Individual innertak Antracit, alternativt BMW Individual innertak Alcantara Antracit
  • Interiörlister ädelträutförande Fineline Svart med metalleffekt högglans, fler interiörlister finns
  • Ambient Light med flera färgvarianter
  • Fjärrkontroll med exklusivt M-märke

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Utrustningspaketen Design Pure Excellence för exteriören och interiören erbjuder glamorösa accenter både in- och utvändigt. Element i högglanskrom för exteriören och utökat ädelträutförande för interiören är lyxiga bevis på hur BMW 7-seriens moderna karaktär går hand i hand med unik hantverksskicklighet.

 • Exteriördesign Pure Excellence

  Utförandet Design Pure Excellence för exteriören omfattar:

  • Främre stötfångare med speciella detaljer i krom och speciell gallerdesign för luftintagen
  • Bakre stötfångare med detaljer i krom
  • Ändrör i krom
  • Designbromsar med silvereloxerade bromsok och dekor med BMW-logo
 • Interiördesign Pure Excellence

  Utförandet Design Pure Excellence för interiören omfattar:

  • BMW Individual innertak Alcantara Elfenbensvit, Canberrabeige eller Mocka
  • Utökat ädelträutförande: dekorinlägg för takhandtagen, dryckeshållarna, mittarmstödet och bälteskassetterna i baksätet
  • Extra tjocka golvmattor för baksätet, endast för den långa versionen

EXKLUSIVA MÖJLIGHETER MED BMW INDIVIDUAL.

När kreativitet möter gediget hantverk kan oförglömliga konstverk uppstå. Med de noga utvalda och mästerligt bearbetade utrustningsalternativen från BMW Individual Collection kan du få en BMW 7-serien som är något alldeles extra.
Om du vill gå ännu längre och skapa en fulländad och helt unik BMW 7-serien rekommenderar vi BMW Individual Manufactory.
Inspirationen hämtar du från BMW Individual Design Composition: en exklusiv sammanställning med elegans och känsla för estetik med det bästa från BMW Individual.

 • BMW Individual Design Composition

  Ett riktigt blickfång för den exklusivt sammanställda BMW Individual Design Composition är den fascinerande BMW Individual lackeringen Almandinbrun metallic. Den har tagits fram enbart för BMW 7-serien och förstärker bilens former med sin djupt bruna lyster.

  Med ett sobert intryck som fulländas av den medelhavsinspirerade bruna nyansen i BMW Individual helläderinredning Merino Tartufo. BMW Individual lädersportratt med ädelträinlägg utgör en läcker accent som smälter in fint i inredningen. Ett exklusivt formspråk som tillsammans med övrig utrustning bidrar till ett omisskännligt lyxigt helhetsintryck.

  BMW Individual Design Composition omfattar:

  • BMW Individual lackering Almandinbrun metallic
  • 20'' BMW Individual lättmetallfälgar V-eker 649 Bicolor
  • BMW Individual helläder Merino Tartufo
  • BMW Individual innertak Alcantara Tartufo
  • Instegslister i aluminium med belyst BMW Individual-logo
  • BMW Individual lädersportratt med ädelträinlägg


  BMW Individual Design Composition finns nu för BMW 7-serien.

 • BMW Individual Collection

  Ett uttryck för din personlighet – det är BMW Individual Collection. Exklusiv från materialvalet in i minsta detalj.
  BMW Individual helläder Merino fint narvat har inte bara en enastående fyllig volym, även det silkeslena lädret imponerar med detaljer såsom det fint bearbetade flätmönstret, de handflätade tubsömmarna och de kontrastfärgade dekorsömmarna. I det här fallet är inte bara kvaliteten, utan även kvantiteten av läderutrustningen värd att nämna. Det finns sex uttrycksfulla färgvarianter för BMW Individual helläderinredning Merino fint narvad att välja mellan.
  Färgsättningen är harmoniskt avstämd för varje klädsel och de tre alternativa interiörlisterna är så perfekt bearbetade att materialets naturliga skönhet och unika ådring utstrålar mästarklass lång väg.
  För exteriören erbjuds åtta olika lackeringar som alla utmärker sig genom ett fascinerande spel med ljus och färg, bland annat genom att särskilda pigment har tillsatts. Varje lackering har sin egen speciella karaktär.
  Färgerna och materialen som erbjuds för BMW Individual Collection kompletteras med andra utrustningsdetaljer, allt med målet att skapa en fulländad helhet – in i minsta detalj. Här finns till exempel exklusiva 20"" BMW Individual lättmetallfälgar V-eker 649.
  Hela utbudet för BMW Individual Collection finns tillgängligt för BMW 7-serien från mars 2016.

 • BMW Individual Manufactory

  En BMW 7-serien är alltid ett personligt statement. Ett statement som blir ännu mer personligt med BMW Individual Collection. Det finns dock önskemål och visioner som sträcker sig ännu längre än så. Och det är här BMW Individual Manufactory kommer in i bilden: Med stil och hantverksmässig perfektion görs allt för att förverkliga även de mest individuella önskemålen – förutsatt att de inte strider emot BMW:s säkerhetskrav och de värderingar märket står för. Din BMW 7-serien blir på så sätt en helt unik skapelse, en förlängning av din egen personlighet.
  BMW Individual Manufactory för BMW 7-serien finns tillgänglig från mars 2016.

BMW ORIGINALTILLBEHÖR.

BMW Originaltillbehör erbjuder ett stort antal produkter som understryker BMW 7-seriens exklusiva sida och gör den ännu mer funktionell och anpassad just för dig.

 • Transport

  Formpassad, halkskyddande och slitstark matta med hög kant runt om som skyddar bagageutrymmet mot smuts och väta. I stilmässigt passande Svart, med förkromat inlägg ”7” och en praktisk rem som gör mattan lättare att lyfta ut.
  Grundelementet sätts fast på de främre stolarnas nackstöd och fungerar som säkert fäste för alla moduler i Travel & Comfort-systemet. Klädhängare, fällbart bord, krokar eller hållare för Apple iPad eller Samsung Galaxy Tab går lätt att haka fast i fästet.
  Lasthållaren kan monteras helt utan verktyg och kan kombineras med alla BMW lasthållarsystem och takboxar. Lasthållaren är mycket lätt att montera och uppfyller tack vare sin stabila konstruktion och sitt stöldskyddande låssystem högsta krav på kvalitet och säkerhet.
  Den moderna takboxen i Svart och Antracit har en volym på 460 liter och passar till alla BMW lasthållarsystem. Tack vare det innovativa, dubbelsidiga öppningssystemet med tredubblet centrallås på båda sidor är boxen stöldskyddad och går lätt att lasta i och ur.
  Den lätta och stabila cykelhållaren klarar upp till 60 kg last. Den är mycket enkel att montera och kan användas för att transportera två cyklar eller elcyklar (utbyggnadssats för tre cyklar finns separat). Den praktiska nedfällningsfunktionen gör att det alltid går lätt att komma åt bagageutrymmet.

 • Kommunikation & resekomfort

  Den eleganta resefilten i Beige/Mörkbrun är varm och behagligt mjuk, och ger en lyxig känsla som matchar resten av interiören perfekt. Den är tillverkad av 100 % exklusiv, extra fin merinoull och vävd med jaquardteknik.
  Det perfekt formpassade nyckelfodralet av exklusivt svart nappaläder skyddar BMW Display Key säkert mot smuts och repor.

 • Interiör & exteriör

  21"" lättmetallfälgar i Liquid Black. Komplett hjulsats, storlek fram 8,5 J x 21 med däck 245/35 R 21 96Y XL, bak 10 J x 21 med däck 275/30 R 21 98Y XL.
  21"" lättmetallfälgar utförda i Bicolor Orbitgrå, högglanspolerade. Komplett hjulsats, storlek fram 8,5 J x 21 med däck 245/35 R 21 96Y XL, bak 10 J x 21 med däck 275/30 R 21 98Y XL.
  21'' M Performance lättmetallfälgar Dubbeleker 650 är smidda, utförda i Bicolor Svart högglans samt högglanspolerade. Komplett hjulsats, storlek fram 8,5 J x 21 med däck 245/35 R 21 96Y XL, bak 10 J x 21 med däck 275/30 R 21 98Y XL.
  De slitstarka och väldesignade allvädersmattorna har perfekt passform med hög kant som inte bara skyddar det främre fotutrymmet mot smuts och väta, utan även håller fötterna torrare. I sober Canberrabeige och med ett exklusivt krominlägg i form av siffran ”7”.