LADDA FÖR NÄSTA RESA. MED STRÖMMAD KÖRGLÄDJE.

Räckvidd, laddning och effektivitet för nya BMW i3.

LADDA FÖR NÄSTA RESA. MED STRÖMMAD KÖRGLÄDJE.

Räckvidd, laddning och effektivitet för nya BMW i3.

LADDA FÖR NÄSTA RESA. MED STRÖMMAD KÖRGLÄDJE.Räckvidd, laddning och effektivitet för nya BMW i3.

BMW i3 är allt det du förväntar dig av framtidens mobila liv – en ljudlös revolution. Dess verkliga räckvidd i vardagen är upp till 20 mil, och den laddas på bara 39 minuter vid en snabbladdstation. Den intelligenta energistyrningen gör bilen flexibel och maximalt effektiv – både i stadstrafik och på längre sträckor.

BMW i

LADDA SNABBT OCH ENKELT ÖVERALLT.

Det har aldrig varit så enkelt att ladda bilen. Med de intelligenta sätten att ladda BMW i3 får du maximal flexibilitet och högsta tänkbara komfort på köpet. Tack vare våra digitala tjänster sköter du laddningen ännu enklare än tidigare – oavsett om du är hemma eller ute på vägarna.

  • Ladda hemma

    När batterinivån i din BMW i3 börjar sjunka laddar du snabbt och bekvämt upp batteriet med BMW i Wallbox, BMW i Wallbox Plus eller BMW i Wallbox Connect. Beroende på utförande laddas bilen med upp till 80 procent av batteriets laddkapacitet på mindre än tre timmar. Att det går så snabbt beror på att nya BMW i Wallbox laddar BMW i3 med trefasladdning på 22 kW. Vår installationsservice monterar gärna din BMW i Wallbox-laddare åt dig.

    Därmed kan du tanka hemma med grön el eller med egenproducerad solenergi – för snabb laddning och ännu mer hållbar mobilitet.

  • Publik laddning

    Det finns många goda skäl att köra omkring i din BMW i3 – och ännu fler möjligheter att ladda när du är ute och kör. Det praktiska är att du kan ladda din BMW i3 på publika laddstationer både med växelström och likström. Det ökar flexibiliteten och gör att det går snabbare att ladda bilen. En publik laddstation med likström matar el med hög strömstyrka direkt till bilens högprestandabatteri. BMW i3 kan därmed laddas till 80 procent på under 39 minuter. Om det inte finns någon likströmsstation tillgänglig kan du även ladda BMW i3 med en laddstation med växelström till 80 % på omkring tre timmar. Publika laddstationer med växelström är därmed lämpliga för effektiv laddning över natten eller vid längre parkering på dagtid.

LADDGUIDE.

BMW i3 Roadster

LADDGUIDE.

The future is electric.

Laddguiden innehåller matnyttig information om bl. a. laddkontakter, elfaser, att ladda hemma och publikt, BMWs laddbara modeller samt batteriteknik.

UPPKOPPLING & FÖRARASSISTANS.