LADDA FÖR NÄSTA RESA. MED GLÄDJE. UTAN UTSLÄPP.

Nya BMW i3 och nya BMW i3s: räckvidd, laddning och effektivitet.

LADDA FÖR NÄSTA RESA. MED GLÄDJE. UTAN UTSLÄPP.Nya BMW i3 och nya BMW i3s: räckvidd, laddning och effektivitet.

BMW i3 är allt det du förväntar dig av framtidens mobila liv – en ljudlös revolution. Med en snabbladdningsstation kan batteriet laddas upp till 80 % på ca 45 minuter. Den intelligenta energistyrningen gör bilen flexibel och maximalt effektiv – både i stadstrafik och på längre sträckor.

Read more

STYRKA. KRAFT. UTHÅLLIGHET.

Det har aldrig varit så enkelt att ta sig så långt: hela 31 mil* är nu den räckvidden med BMW i3. Det nya, kraftfulla batteriet ger elmotorn ännu mer energi. Och dig ännu längre elektrisk körglädje.

LADDA SNABBT OCH ENKELT ÖVERALLT.

BMW i3 kan laddas hemma med BMW i Wallbox, BMW i Wallbox Plus eller BMW i Wallbox Connect: säkert, snabbt och smidigt laddas batteriet till 80 % av sin kapacitet på ca tre timmar. Att det går så snabbt beror på att nya BMW i Wallbox* laddar BMW i3 med trefasladdning på 11 kW. Med BMW i installationsservice tar kvalificerade elinstallatörer hand om monteringen av din BMW i Wallbox. Dessutom kan du tanka hemma med grön el eller med egenproducerad solenergi – för ännu mer hållbar mobilitet.
 

* BMW i Wallbox möjliggör en laddeffekt på upp till 22 kW.

 • Ladda hemma

  När batterinivån i din BMW i3 börjar sjunka laddar du snabbt och bekvämt upp batteriet med BMW i Wallbox, BMW i Wallbox Plus eller BMW i Wallbox Connect. Beroende på utförande laddas bilen med upp till 80 procent av batteriets laddkapacitet på mindre än tre timmar. Att det går så snabbt beror på att nya BMW i Wallbox laddar BMW i3 med trefasladdning på 22 kW. Vår installationsservice monterar gärna din BMW i Wallbox-laddare åt dig.

  Därmed kan du tanka hemma med grön el eller med egenproducerad solenergi – för snabb laddning och ännu mer hållbar mobilitet.

 • Publik laddning

  Det finns många goda skäl att köra omkring i din BMW i3 – och ännu fler möjligheter att ladda när du är ute på vägarna. Det praktiska är att du kan ladda din BMW i3 på publika laddstationer både med växelström och likström. Det ökar flexibiliteten och gör att det går snabbare att ladda bilen. En publik snabbladdningsstation med likström matar el med hög strömstyrka direkt till bilens högprestandabatteri. BMW i3 kan därmed laddas till 80 procent på ca 45 minuter. Alternativt kan du ladda din BMW i3 vid en laddstation med växelström: på ungefär tre timmar laddas batteriet till 80 %. Publika laddstationer med växelström lämpar sig därför bra när bilen står parkerad lite längre, till exempel medan du är på shoppingrunda.

LADDGUIDE.

BMW i3 Roadster

LADDGUIDE.

The future is electric.

Laddguiden innehåller matnyttig information om bl. a. laddkontakter, elfaser, att ladda hemma och publikt, BMWs laddbara modeller samt batteriteknik.

LADDAD PÅ FRAMTIDEN?

LADDAD PÅ FRAMTIDEN?

UPPKOPPLING & FÖRARASSISTANS.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från och med 1 januari 2020 har WLTP helt ersatt den tidigare körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande – i WLTP är uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Elektrisk räckvidd påverkas av faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.