LADDA FÖR NÄSTA RESA. MED GLÄDJE. UTAN UTSLÄPP.

Nya BMW i3 och nya BMW i3s: räckvidd, laddning och effektivitet.

LADDA FÖR NÄSTA RESA. MED GLÄDJE. UTAN UTSLÄPP.

Nya BMW i3 och nya BMW i3s: räckvidd, laddning och effektivitet.

LADDA FÖR NÄSTA RESA. MED GLÄDJE. UTAN UTSLÄPP.Nya BMW i3 och nya BMW i3s: räckvidd, laddning och effektivitet.

BMW i3 är allt det du förväntar dig av framtidens mobila liv – en ljudlös revolution. Med en snabbladdningsstation kan batteriet laddas upp till 80 % på ca 45 minuter. Den intelligenta energistyrningen gör bilen flexibel och maximalt effektiv – både i stadstrafik och på längre sträckor.

BMW i

STYRKA. KRAFT. UTHÅLLIGHET.

Det har aldrig varit så enkelt att ta sig så långt: hela 31 mil är nu den räckvidden med BMW i3. Det nya, kraftfulla batteriet ger elmotorn ännu mer energi. Och dig ännu längre elektrisk körglädje.

LADDA SNABBT OCH ENKELT ÖVERALLT.

BMW i3 kan laddas hemma med BMW i Wallbox, BMW i Wallbox Plus eller BMW i Wallbox Connect: säkert, snabbt och smidigt laddas batteriet till 80 % av sin kapacitet på ca tre timmar. Att det går så snabbt beror på att nya BMW i Wallbox* laddar BMW i3 med trefasladdning på 11 kW. Med BMW i installationsservice tar kvalificerade elinstallatörer hand om monteringen av din BMW i Wallbox. Dessutom kan du tanka hemma med grön el eller med egenproducerad solenergi – för ännu mer hållbar mobilitet.
 

* BMW i Wallbox möjliggör en laddeffekt på upp till 22 kW.

 • Ladda hemma

  När batterinivån i din BMW i3 börjar sjunka laddar du snabbt och bekvämt upp batteriet med BMW i Wallbox, BMW i Wallbox Plus eller BMW i Wallbox Connect. Beroende på utförande laddas bilen med upp till 80 procent av batteriets laddkapacitet på mindre än tre timmar. Att det går så snabbt beror på att nya BMW i Wallbox laddar BMW i3 med trefasladdning på 22 kW. Vår installationsservice monterar gärna din BMW i Wallbox-laddare åt dig.

  Därmed kan du tanka hemma med grön el eller med egenproducerad solenergi – för snabb laddning och ännu mer hållbar mobilitet.

 • Publik laddning

  Det finns många goda skäl att köra omkring i din BMW i3 – och ännu fler möjligheter att ladda när du är ute på vägarna. Det praktiska är att du kan ladda din BMW i3 på publika laddstationer både med växelström och likström. Det ökar flexibiliteten och gör att det går snabbare att ladda bilen. En publik snabbladdningsstation med likström matar el med hög strömstyrka direkt till bilens högprestandabatteri. BMW i3 kan därmed laddas till 80 procent på ca 45 minuter. Alternativt kan du ladda din BMW i3 vid en laddstation med växelström: på ungefär tre timmar laddas batteriet till 80 %. Publika laddstationer med växelström lämpar sig därför bra när bilen står parkerad lite längre, till exempel medan du är på shoppingrunda.

LADDGUIDE.

BMW i3 Roadster

LADDGUIDE.

The future is electric.

Laddguiden innehåller matnyttig information om bl. a. laddkontakter, elfaser, att ladda hemma och publikt, BMWs laddbara modeller samt batteriteknik.

UPPKOPPLING & FÖRARASSISTANS.

 • Förbrukning och koldioxidvärden är uppmätta enligt EU-körcykeln (2007/715). Värdena gäller standardutrustade bilar som BMW levererar till den tyska marknaden, med hänsyn taget till olika fälg- och däckdimensioner.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.

  Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden för bilar märkta med (2) uppfyller redan kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  (4) WLTP-körcykeln.

  (5) Praktisk räckvidd.

  Räckvidden beror på olika faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.

  För mer information om vilka officiella riktlinjer som tillämpas när bränsle- och elförbrukning samt koldioxidvärden räknas ut, se https://www.dat.de/en-int/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.