BERIKAR DITT MOBILA LIV. PÅ NYA VÄGAR OCH PÅ ALLA KANALER.

Uppkoppling och förarassistans i nya BMW i3.

BERIKAR DITT MOBILA LIV. PÅ NYA VÄGAR OCH PÅ ALLA KANALER.

Uppkoppling och förarassistans i nya BMW i3.

BERIKAR DITT MOBILA LIV. PÅ NYA VÄGAR OCH PÅ ALLA KANALER.Uppkoppling och förarassistans i nya BMW i3.

Missa inget när du är ute och kör. Håll dig uppdaterad. Med BMW i3 och ett stort antal digitala tjänster och förarassistanssystem är det lättare än någonsin. Inte så konstigt med tanke på att BMW i3 är den bäst uppkopplade bilen i sin klass. Allt för att ditt mobila liv ska vara precis så bekvämt och säkert som du önskar.

BMW i

BMW CONNECTED: UPPKOPPLAD KÖRGLÄDJE, VARJE DAG.

BMW Connected är en digital mobilitetsassistent som underlättar vardagen och hjälper dig att komma fram utvilad och i tid. Viktig information som gäller resor och framkomlighet, exempelvis rekommenderad tid för avfärd, går att komma åt även utanför bilen med en kompatibel smartphone eller smartwatch, och kan överföras direkt till bilen. Även funktionerna för BMW Remote Services kan användas med BMW Connected.

Bästa tänkbara uppkoppling – med BMW Connected.

 • BMW Connected+

  BMW Connected+ är en uppgradering av mobilitetsassistenten BMW Connected. Den gör ditt mobila liv ännu enklare, sparar tid och lotsar dig till målet lugnt och smidigt.

  BMW Connected+ är den digitala länken mellan din telefon och din BMW i3. Och med ett + i kanten får du nu ännu fler funktioner och personliga tjänster för optimal uppkoppling av den digitala mobilitetsassistenten i BWW i3.

  Bland annat kan du börja den intelligenta planeringen av rutten hemma, få snabbare vägbeskrivning om du vill gå till fots, dela din position och rutt i realtid med dina vänner och ha full koll på allt som har med mobiliteten att göra via BMW Connected Onboard. Dessutom kan du styra funktionerna i ditt smarta hem direkt från din BMW i3.

 • Den flexibla serverlösningen: Open Mobility Cloud

  De personifierade tjänsterna för BMW Connected bygger på lösningen Open Mobility Cloud. Det är en molnbaserad, flexibel arkitektur som bygger på tekniken i Microsoft Cloud och dataplattformen Azure. Systemet har mycket hög kapacitet och kan bearbeta data och information från alla möjliga källor för att du sedan ska få tillgång till resultaten. Plattformens flexibla struktur gör det möjligt att ansluta ännu fler mobila enheter (som en ny smartphone eller smartwatch) i framtiden samt att ansluta sig till nya tjänster och funktioner. Nytt är att BMW Connected+ även kopplar upp bilen mot Open Mobility Cloud och därmed till en digital växel. På så sätt integreras de digitala tjänsterna ännu snabbare och smidigare i bilen.

LADDA MED GLÄDJE.

Prisvärt och individuellt: med tjänsten BMW Digital Charging Service (DCS) kan du ladda bilen den tid på dygnet när din elleverantör erbjuder den lägsta tariffen. Då sänker du elkostnaderna och kan tanka med förnybar energi i högre utsträckning.

FÖRARASSISTANS MED KOMFORTGARANTI.

Du kan alltid lita på förarassistanssystemen i BMW i3. Trafiksituationer som bilköer, trögflytande trafik och fickparkering tar de hand om automatiskt och pålitligt. Säkerhet och komfort med den senaste tekniken – för att du ska kunna koncentrera dig helt på att köra.

 • Driving Assistant Plus

  Utrustningen Driving Assistant Plus ökar säkerheten och bekvämligheten på ett markant sätt. Utrustningen omfattar påkörnings- och fotgängarvarning med citybromsfunktion, Speed Limit-information, kamerabaserad aktiv farthållare med Stop & Go samt köassistent.

 • Parkeringsassistentpaket

  Parkeringsassistentpaketet gör det lekande lätt att fickparkera på gatan. Systemet kombinerar parkeringsassistent med parkeringsdistanskontroll (PDC) fram/bak och backkamera för att underlätta maximalt. Parkeringsassistenten kan sköta parkeringen helt automatiskt.

UNDERLÄTTAR MOBILITETEN.

CLEVER.

Med tjänsten Clever får du tillgång till ett stort nät av publika laddstationer.

DRIVE NOW.

DriveNow är den nya bildelningstjänsten från BMW, BMW i, MINI och Sixt. Kunderna kan boka och hyra en bil spontant, när de vill och var de vill.

HÅLLBARHET.