DEN NYA GENERATIONENS VISION.

Nya BMW i8 Coupé.

DEN NYA GENERATIONENS VISION.

Nya BMW i8 Coupé.

DEN NYA GENERATIONENS VISION.Nya BMW i8 Coupé.

Framtiden gestaltar sig lovande – i form av nya BMW i8 Coupé. Spännande, fascinerande och redo att ställa mobilitetsbegreppen på ända. För villkorslös körglädje så långt vägen bär. En blick på det ikoniska formspråket räcker för att sätta fart på adrenalinet. Även varvräknaren tar krafttag uppåt: med 374 hk och 570 Nm accelererar den innovativa hybriddrivningen BMW i8 Coupé från 0 till 100 km/h på imponerande 4,4 sekunder. Snabbaste sättet mot en ny era.

Read more
BMW i

BLICKA IN I FRAMTIDEN.

BMW i8 Coupé andas futuristisk innovation in i minsta detalj. Den progressiva konturen talar dynamikladdat formspråk i varenda linje. Sportvagnens mest karakteristiska kännetecken är de lika läckra som lättöppnade måsvingedörrarna i lättviktsmaterialet kolfiber. I den kraftfulla fronten återkommer den starka personligheten genom BMW dubbelnjuren, stolt flankerad av strålkastare av full-LED-typ och nydesignade Air Curtains. Det omisskännliga V-formade Black Belt går hela vägen från huven till bakpartiet och understryker distinkt den flacka silhuetten. Den imponerande Streamflow-designen optimerar luftflödet och skapar enastående aerodynamiska egenskaper. Därmed är BMW i8 Coupé en fulländad förening av form och funktion, där allt pekar åt ett och samma håll: framåt.

”BMW i8 Coupé är redan nu världens mest köpta laddhybridsportbil, och jag är säker på att även den nya modellen kommer att bli en stor framgång.”
KLAUS FRÖHLICH, STYRELSEMEDLEM I BMW AG

KOPPLA UPP DIG MOT FRAMTIDEN.

Även interiören i BMW i8 Coupé framhäver den starka karaktären. Den märks tydligt redan vid första anblicken av den exklusiva Interiördesign Accaro eCopper/Amido. Dessutom speglar interiören det utvändiga formspråkets starka dynamik i linjerna, vilket gör hela förarplatsen till en futuristisk upplevelse i sig. Mittkonsolen är något lutad mot föraren, reglage och viktiga funktioner är överskådligt och intuitivt placerade – för maximal förarorientering. De nya, elektriskt inställbara sportstolarna erbjuder högsta komfort och perfekt sidostöd. När det är mörkt skapas en lyxig atmosfär tack vare interiörbelysning med LED-lampor. Dörrarnas konturer, instrumentpanelen, mittkonsolen och ratten kan accentueras och varieras i färgerna EfficientDynamics-blå, bärnsten och vit.

EN NY DEFINITION AV DYNAMIK.

BMW i8 Coupé utmanar allt, till och med motvinden. Inte bara tack vare det kraftfulla utseendet, utan framför allt genom den strömlinjeformade karossen, den extrema lättviktskonstruktionen och LED-bakljusen i Layering-design, som genomströmmas av fartvinden.

Read more

ÖVERTYGAR MED LÄTTHET.

ÖVERTYGAR MED LÄTTHET.

Ta ledningen. Lättare än någonsin med nya BMW i8 Coupé. Ett av skälen är den unika lättviktstekniken, eller LifeDrive-arkitekturen som vi kallar den. Den består av Drive-modulen i form av ett aluminiumchassi samt Life-modulen – passagerarmodulen som är tillverkad i höghållfast kolfiber. Båda komponenterna har viktoptimerats ner till minsta gram för att skapa genomtänkt hållbarhet och fulländad sportvagnskänsla i ett.

FRIHET ÄR ATT NÅ ÄNDA FRAM.

FRIHET ÄR ATT NÅ ÄNDA FRAM.

Ladda eller tanka – med nya BMW i8 Coupé är båda lika enkelt. Med det omfattande produkt- och servicepaketet BMW 360° ELECTRIC. Hemma laddar du din BMW i8 enkelt med BMW i Wallbox eller laddkabeln – om du vill med förnybar energi från någon av BMW:s samarbetspartner för grön el. Vi erbjuder personlig rådgivning inför köpet och förmedlar en behörig elinstallatör som monterar och tar din BMW i Wallbox i drift. Antalet publika laddstolpar för användning när du är på väg ökar hela tiden, och du får tillgång till avtal som gör det ännu bekvämare att ladda, till exempel med Clever. Var närmaste laddstation är ser du i den tillhörande appen eller direkt på displayen i din BMW i8 Coupé, till exempel via navigationstjänsterna från BMW ConnectedDrive.

KOPPLA UPP DIG MOT FRAMTIDEN REDAN IDAG.

BMW ConnectedDrive erbjuder innovativa lösningar för perfekt och smidig uppkoppling av nya BMW i8 Coupé – för en intelligent och hållbar form av obegränsad mobilitet. Med BMW ConnectedDrive-tjänsterna för navigationssystemet hittar du till exempel alltid den mest effektiva vägen till målet. BMW Remote Services i kombination med appen BMW Connected för iOS och Android ger dig mängder av viktig information om din BMW i8 Coupé på bara en applängds avstånd. Och tack vare BMW Teleservices får din BMW i serviceverkstad alltid reda på när det är dags för service.

  • Send to Car

    Med Send to Car kan du planera dina smarta rutter och skicka dem till bilen redan innan du stiger in. BMW Connected+ upptäcker om bränslenivån är låg och lägger in ett tankstopp på vägen om det behövs.

  • Dela din beräknade ankomsttid

    Med funktionen Dela din beräknade ankomsttid kan du meddela familj och vänner var du är och när du kommer fram. Mottagaren får en länk till en webbplats, där bilens aktuella position visas på en karta.

PROGRAMMET BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE.

PROGRAMMET BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE.

Som ägare till en BMW i8 Coupé får du tillgång till en värld full av fördelar och privilegier. Programmet BMW i Pure Impulse Experience erbjuder sina medlemmar exklusiva evenemang och unika upplevelser över hela världen. Programmet omfattar ett brett spektrum av intressanta inblickar i en mängd olika områden: så väl teknik som kultur, resor, mat och design.

SÄKERHETEN FRÄMST.

SÄKERHETEN FRÄMST.

Vart resan än går: BMW i8 Coupé är redo för allt tack vare ett stort antal assistansfunktioner. Bromsarna har till exempel en bromstorkningsfunktion som torkar bromsarna med jämna mellanrum om det regnar. Helt utan att du märker av det. Vid start under svåra väderförhållanden underlättar den dynamiska väggreppskontrollen (DTC) genom att ge maximalt drivgrepp och motverka hjulspinn. När du kör ger BMW xDrive fyrhjulsdrift bästa tänkbara grepp i alla situationer. Systemet aktiveras vid hybriddrift och fördelar drivkraften från båda drivsystemen mellan alla fyra hjulen, variabelt och efter behov i den aktuella situationen.