DAGENS INNOVATIONER. FÖR MORGONDAGENS VÄGAR.

BMW ConnectedDrive-tjänster för BMW i8.

Med de innovativa tjänsterna från BMW i ConnectedDrive är BMW i8 en alltigenom uppkopplad bil – för ge att en helt ny typ av intelligent och hållbar mobilitet. Med BMW i ConnectedDrive-tjänsterna för navigationssystemet hittar du alltid den mest effektiva vägen till målet. Med appen BMW i Remote för iOS och Android kan du ta med dig funktionerna i BMW i8 till telefonen. Och tack vare BMW Teleservices får din BMW i serviceverkstad alltid reda på när det är dags för service.

ALL-ROUND CONNECTIONS.

BMW ConnectedDrive-tjänster.

Upptäck alla uppkopplingsalternativ för BMW i8 i en film.

Appen BMW i Remote.

Appen BMW i Remote visar alltid aktuell status för BMW i8, såsom högprestandabatteriets laddnivå och laddstatus, effektivitet samt mobilitetstjänster direkt på din smartphone.

 • Bilstatus

  Dessutom går flera funktioner att fjärrstyra med BMW i Remote, till exempel kan bilen låsas och låsas upp i appen. Även klimatautomatiken kan aktiveras redan innan du sätter dig i bilen. När du har anslutit bilen till en laddstation ser den programmerbara klimat- och laddtimern till att BMW i8 alltid är lagom varm och högprestandabatteriet uppladdat vid den inställda tidpunkten, till exempel måndag till fredag när du ska åka hemifrån på morgonen. Laddstatusen kan du hela tiden övervaka i realtid med din smartphone.
  Dessutom kan du med appen BMW i Remote alltid kolla högprestandabatteriets laddnivå och hur lång den elektriska räckvidden för din BMW i8 är.

 • Mobilitet

  Kontaktadresser som du har i telefonen kan du skicka direkt till navigationssystemet i BMW i8 via appen BMW i Remote.
  I städer är det ofta svårt att hitta parkeringsplats direkt i anslutning till din slutdestination. När du har parkerat din BMW i8 visar appen BMW i Remote snabbaste vägen till målet. Den valda adressen tas över automatiskt i appens navigationsfunktion, som även tar med kollektivtrafiken (områdesberoende) för att hitta bästa vägen. Du kan alltid se var bilen står och på så sätt även hitta snabbaste och enklaste vägen tillbaka till den.

BMW i ConnectedDrive-tjänster för navigationssystemet.

BMW i8:s navigationssystem inklusive BMW i ConnectedDrive-tjänster har utvecklats speciellt för att det ska vara så enkelt och bekvämt som möjligt. BMW i ConnectedDrive-tjänsterna för navigationssystemet kan även ta med kollektivtrafik (områdesberoende), som tunnelbana och pendeltåg, i beräkningen av bästa rutt. Dessutom visar navigationssystemet vilka närbelägna laddstationer som är lediga.

BMW CONNECTEDDRIVE.

Förutom de speciella funktionerna för BMW i finns även andra tjänster från BMW ConnectedDrive för BMW i8: olika BMW-appar, Real-Time Traffic Information, personlig telefonsupport via BMW Concierge Services och internetbaserade tjänster från BMW Online.

BMW TELESERVICES.

Med detta omfattande kundservicepaket (standardutrustning) kan BMW i8 kommunicera direkt såväl med föraren som med BMW i serviceverkstad. Tjänsten påminner om när det är dags för service och skickar automatiskt de uppgifter som serviceverkstaden behöver. Föraren får automatiskt information om när det är dags att boka service och kan även själv kontakta BMW i serviceverkstaden och skicka de data som behövs. Eventuella frågor kan då avhandlas på telefon eller direkt vid besöket hos BMW i serviceverkstaden.

 • Battery Guard

  Du som ägare till en BMW i8 får hjälp av Battery Guard att övervaka högprestandabatteriet. Om den planerade laddningen t ex skulle avbrytas eller om lampor i bilen är tända för länge får du ett meddelande direkt. Därmed minskar risken för att batteriet laddas ur helt. Om det ändå skulle hända informerar Battery Guard automatiskt din BMW i serviceverkstad.