BMW i

NYA BMW i3 MED 20 MILS VERKLIG RÄCKVIDD.

BMW i

100 % eldrift. 95 % återvinningsbar. Från 364.700 kr.

NYA BMW i3 MED 20 MILS VERKLIG RÄCKVIDD.

100 % eldrift. 95 % återvinningsbar. Från 364.700 kr.

NYA BMW i3 MED 20 MILS VERKLIG RÄCKVIDD.100 % eldrift. 95 % återvinningsbar. Från 364.700 kr.

Helt elektriska BMW i3 har en räckvidd i verkligheten på 20 mil. Till stor del byggd i kolfiber är den både lätt, snabb och säker. Du laddar den enkelt hemma, på jobbet eller i någon av alla laddstationer som finns. Att ladda 10 mils räckvidd tar bara 90 minuter med vår Wallbox.

BMW i
Grafik räckvidd

VI PÅ BMW RÄKNAR ALLTID MED VERKLIG RÄCKVIDD.

Vi tycker det är bäst att prata om verklig räckvidd och inte den man kan nå i teorin. Enligt vår erfarenhet får du med det nya kraftfulla batteriet en räckvidd på 20 mil i verkligheten. En riktigt kall vinterdag, med stolsvärme och all annan komfort påslagen, kan du fortfarande räkna med 15 mil. 

 

Behöver du längre räckvidd än så finns modellen BMW i3 REX. Den har en liten bensinmotor som hjälper till att ladda batteriet om det behövs och ger dig närmast obegränsad räckvidd.

Ladda batteriet fullt tar bara runt tre timmar.

TIO MILS RÄCKVIDD MED 90 MINUTERS LADDNING.

Med vår helt nya hemladdare Wallbox laddar du din bil med tio mils räckvidd på bara 90 minuter. Att ladda batteriet helt fullt tar bara runt tre timmar.

Använder du vanligt 220 volt eluttag laddar du bilen med två mils räckvidd per timme. Full laddning får du då efter 10 timmar.

Helt vindkraftdriven fabrik.

FABRIKEN DRIVS HELT MED VINDKRAFT.

När andra söker alternativa bränslen att driva bilar med, driver vi redan fabriker med hållbarare energikällor. Fabriken som bygger BMW i3 drivs till exempel helt och hållet av energin från fyra stora vindkraftverk på området.

Kaross i återvunnen kolfiber.

NATURFIBER I INREDNINGEN SPARAR VIKT.

Kenaf är en naturfiber som vi använder i 30 % av inredningen i BMW i3. På så sätt kan vi använda mindre petroleumbaserade plaster i bilen. Samtidigt sparar vi vikt, eftersom Kenaf väger en tredjedel mindre än konventionella material.

Läder färgat med olivblad

LÄDER FÄRGAT MED OLIVBLAD.

Lädret i BMW i3 färgas till 100 % med naturliga extrakt från olivblad. Bladen, som annars bara blir en biprodukt från tillverkningen av olivolja, kommer nu till användning.

 

Vi får även en mer miljövänlig färgning av lädret och bevarar dess förmåga att reglera temperaturer på ett naturligt sätt.

Material av FSC-certifierad eukalyptus

INTERIÖR AV FSC-CERTIFIERAD EUKALYPTUS.

Eukalyptus är naturligt moståndskraftig mot fukt. Det innebär att vi kan använda 90 % mindre ytbehandling jämfört med andra typer av trä. Eftersom det behandlas utan kemikalier så bevaras också den mjuka texturen och de öppna porerna i träet.

 

Eukalyptus används också för att det är ett av de mest snabbväxande träslagen som finns. All eukalyptus som vi använder kommer från 100 % FSC-certifierat skogsbruk, vilket hjälper till att bevara och utveckla en hållbar resursanvändning.

Full koll i mobilen
Full koll i mobilen
Full koll i mobilen

FULL KOLL I MOBILEN.

Din BMW i3 kommer fullt uppkopplad så att du kan se laddnivå, status och räckvidd direkt i din smarta telefon eller smartwatch.

Rabatt på hyrbil när du behöver det

RABATT PÅ HYRBIL NÄR DU BEHÖVER DET.

Vi vet att många ibland har behov av en större bil med längre räckvidd. Därför ingår ett Guldkort hos Sixt biluthyrning i din BMW i3.

 

Med Guldkortet får du 20 % på ordinarie dygnspriset, extra förmånliga erbjudanden, garanterat en bil inom 48 timmar, inget pappersarbete, mobilitetsgaranti och mycket mer. Så vitt vi vet är vi den enda biltillverkaren i Sverige som tillhandahåller detta.

BMW i3

BYGG DIN EGEN BMW i3.

Testa att bygga din egen BMW i3 i vår konfigurator.

FÖRETAGARERBJUDANDE: BMW i3 94Ah Comfort Edition

Hyr en BMW i3 i 36 månader till en fast månadskostnad. Förmånsvärde från låga 1.092 kr.

 

I Comfort Edition ingår bland annat:

Snabbladdning, multifunktionsratt, automatiskt avbländbara inner- och ytterspeglar (inkl. elektrisk infällning), mittarmstöd, förvaringspaket, regnsensor, klimatautomatik och farthållare med bromsfunktion.

Business Drive 4.148 kr/mån
  • Så fungerar Business Drive

    Med Business Drive får du en bekväm och enkel tjänstebilslösning där Fri Service och garanterat restvärde ingår. Företaget hyr bilen av oss på BMW Financial Services under avtalad tid och lämnar därefter tillbaka bilen till återförsäljaren. Leasingavgiften baseras på modell, vald extrautrustning och förväntad körsträcka. Likt BMW Företagsleasing binder företaget inte upp kapital och kan dra av 50% av momsen på leasingavgiften. I god tid innan avtalstiden börjar löpa ut tar vi kontakt med dig. Bilen kontrolleras hos din säljare på BMW. Förutsatt att bilen är utan anmärkning vid återlämningstestet och att antal mil inte överstiger den avtalade körsträckan, tillkommer inga kostnader.Business Drive erbjuds på utvalda BMW-modeller. För mer information om BMW Business Drive, kontakta din närmaste BMW-återförsäljare.

  • Priser och villkor

    Månadspriset är exklusive moms och beräknat på 1.000 mil per år och 0 kr i kontantinsats samt att BMW Financial Services Scandinavia AB erhåller supermiljöbilspremie enligt gällande regler. Service och försäkring ingår. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

HAR DU FRÅGOR ELLER VILL PROVKÖRA?

Våra återförsäljare hjälper dig.

Låt en av våra återförsäljare hjälpa dig att provköra, ordna ett prisförslag eller bara besvara dina frågor. Fyll i formuläret så hör de av sig inom kort.

BMW 225xe
iPerfromance
iPerformance
iPerformance
iPerformance

VI HAR ÄVEN FEM OLIKA LADDHYBRIDER.

BMW iPerformance laddhybrider är perfekta bilar för dig som vill köra miljöbil men som samtidigt behöver den lite längre räckvidden jämfört med en ren elbil. Vi har fem olika plug in-hybrider som täcker in hela spektrat från vardagslyx till superlyx.