BMW i

HÅLLBARA HELHETSLÖSNINGAR.

Tillbehör och tjänster för BMW i3.

BMW i har utvecklat ett servicekoncept med fokus på hållbarhet för att ge dig säkra helhetslösningar efter att du har köpt din BMW i3. Något annat som är säkert: hållbart producerade tillbehör med smarta funktioner och design som passar BMW i perfekt.

BMW Originaltillbehör.

BMW i har utvecklat ett servicekoncept med fokus på hållbarhet för att ge dig säkra helhetslösningar efter att du har köpt din BMW i3. Något annat som är säkert: hållbart producerade tillbehör med smarta funktioner och design som passar BMW i perfekt.

 • BMW i Wallbox och BMW i Wallbox Pro

  Den ergonomiskt och futuristiskt formgivna BMW i Wallbox är en laddstation för hemmabruk som används till att ladda BMW i3 extra snabbt och bekvämt. Jämfört med den laddkabel som ingår i standardutrustningen innebär det att BMW i3 kan laddas minst 30 procent snabbare. BMW i Wallbox finns i tre olika modeller som alla är perfekt avstämda till bilarna från BMW i.

  Innan en BMW i Wallbox installeras får du omfattande rådgivning. Bland annat kontrollerar vi på plats att villkoren för att allt ska fungera uppfylls samt om elinstallationen hemma hos dig behöver kompletteras. Den stora fördelen är att en och samma leverantör tar hand om allt, även själva installationen om du vill. Även efter köpet erbjuder BMW i bekväma servicelösningar.

  Med Online Pre-Check kan du kontrollera att förutsättningarna för att BMW i Wallbox ska kunna installeras hemma hos dig uppfylls.

 • Laddkabel AC Rapid (Public charging cable)

  Med laddkabeln AC Rapid kan bilen laddas upp till tre gånger snabbare än med standardladdkabeln på publika laddstationer – beroende på det lokala elnätet – och är lätt att hantera tack vare spiralkonstruktionen.

 • Allvädersmatta

  Allvädersmatta i innovativ 3D-design har perfekt passform för det genomgående fotutrymmet och smälter fint in i interiören i BMW i. Det vattentäta och smutsavvisande materialet sitter perfekt tack vare det av BMW utprovade fästsystemet. Det består av en ny, hållbar kombination av plastmaterial som kan återvinnas till 100 %. Även svinnet vid tillverkningen återanvänds till 100 %.

 • Bilbox

  Snygg box för biltillbehör i BMW i design. Här får du plats med praktisk utrustning som laddkabel, verktyg och bilvårdsprodukter. Den stabila och tåliga boxen passar perfekt i facket i bagageutrymmet under framhuven i BMW i3 och går därför extra lätt att ta ut och lägga in. Både laddkabeln och kontakten skyddas på så sätt mot smuts och väta. I bilboxen ingår även uttagbara fack och BMW Original verkstadshandskar.

 • Vikbar box

  Praktisk, vikbar box i design som matchar BMW i. Tillverkad av kvalitetstextil av återvunna PET-flaskor och passar perfekt i bagageutrymmet i BMW i3, där den kan användas till säker förvaring under resan. Bagageutrymmet skyddas då även effektivt mot smuts. Tack vare den smarta vikfunktionen går boxen att fälla ihop och stuva undan när den inte behövs. När den är uppvikt får den enkelt plats i kundvagnen och två stora och två små fack gör det lätt att hålla ordning.

Tjänster för BMW i Wallbox och BMW i Wallbox Pro.

Efter en kostnadsfri Online Pre-Check och en noggrann kontroll av din elinstallation hemma kommer BMW i Wallbox installationsservice och installerar BMW i Wallbox eller BMW i Wallbox Pro. Du kan enkelt göra en Online Pre-Check för att testa direkt om ditt hem lämpar sig för en BMW i Wallbox eller BMW i Wallbox Pro.

 • BMW i Wallbox installationsservice

  BMW i kan erbjuda en attraktiv helhetslösning för installationen av BMW i Wallbox eller BMW i Wallbox Pro: Med Online Pre-Check kan du enkelt ta reda på om förutsättningarna för att någon av laddstationerna ska kunna installeras hemma hos dig uppfylls. Du kan även få hjälp med Online Pre-Check hos din BMW i Agent. Sedan görs en BMW i Wallbox installationskontroll som du beställer direkt hos din BMW i Agent. Då undersöks din elinstallation och övriga förutsättningar som krävs för installationen. Sista steget är att BMW i Wallbox eller BMW i Wallbox Pro installeras av BMW i Wallbox installationsservice som du anlitar via din BMW i Agent, och som utförs av utvalda installatörer. Helt i linje med den här smidiga lösningen kan du även skaffa ett avtal med ”grön el”: ett hållbart alternativ som gör att du laddar din BMW i3 med ekologiskt producerad, förnybar energi.

BMW Fri Service. Bekymmersfritt bilägande.

BMW Fri Service kompletterar BMW i Assistanstjänster så att du kan njuta i fulla drag av körglädjen i din BMW i. Under de första 3 åren eller upp till 8 000 mil behöver du inte bekymra dig för kostnaderna för service. BMW Fri Service täcker dessa tjänster, inklusive BMW Originaldelar vid behov. Tjänsten gäller i Sverige för bilar som levererats av BMW Sverige. Om du säljer din BMW överlåts BMW Fri Service automatiskt till nästa ägare och ökar på så sätt andrahandsvärdet på din bil.

 • BMW i battericertifikat.

  Högprestandabatteriet med litiumjonteknik kännetecknas av sin långa livslängd. Skulle det ändå inom 8 år och under de första 10 000 milen uppstå en defekt i högprestandabatteriet, får du det gratis åtgärdat hos din BMW i Agent. Detaljinformation finns i ett speciellt BMW i battericertifikat. Om din BMW i3 har en Range Extender ingår även motoroljeservice, oljepåfyllning samt service för bränslefilter, luftfilter och tändstift i BMW Fri Service – första steget till gränslös körglädje.

BMW ADD-ON MOBILITY.

BMW Add-on Mobility ger dig all rörelsefrihet du behöver. Till vardags kan du njuta av mobilitet i sin mest innovativa form bakom ratten i BMW i3. Måste du köra längre sträckor eller behöver mer utrymme för vissa resor byter du bara till en konventionell BMW-modell.

BMW i assistanstjänster.

BMW i assistanstjänster är ett brett utbud av tjänster som är speciellt framtagna för elbilar: för att du ska kunna njuta av en avkopplande och bekymmersfri resa i BMW i3 redan innan den har börjat. Tack vare BMW Teleservices missar du aldrig mer nästa servicebesök eller aktuella servicecheckar. Om du skulle få problem med din BMW i3 eller laddinfrastrukturen innebär tjänsterna från BMW i Mobile Care en extra trygghet – även vid service och reparationer.

 • BMW Teleservices

  BMW Teleservices är ett kundtjänstpaket där BMW i3 kommunicerar direkt med föraren eller med BMW i serviceverkstaden. Bilen vet själv när det är dags för service och skickar alla data som behövs direkt till serviceverkstaden. Föraren får automatiskt information om när det är dags för service och kan även själv kontakta sin verkstad och manuellt skicka de data som behövs. Eventuella problem kan då klaras av direkt på telefon eller hos din BMW i serviceverkstad.

 • Mobilitetstjänster

  Med BMW i är du rörligare än någonsin. När bilen är på service eller reparation utnyttjar du våra mobilitetstjänster i form av t ex biljetter till kollektivtrafiken, taxivoucher, shuttle-service eller lånebil. Om din BMW i serviceverkstad ligger långt bort erbjuder vi oss att hämta och lämna din bil.

  När du köper en BMW i3 får du automatiskt tillgång till det omfattande mobilitetspaketet BMW i Mobile Care. Här får du kompetent hjälp på telefon vid oväntade händelser som rör bilen eller laddinfrastruktur och snabb assistans på plats om det skulle vara nödvändigt. I kritiska situationer kan bilen laddas direkt på plats och köras till närmaste laddstation eller vid behov även till en BMW i serviceverkstad. Tack vare omfattande erbjudanden för alternativa färdmedel kan du ändå alltid ta dig dit du vill.

Bränsleförbrukning och koldioxidvärden.

 • Energiförbrukning (EU) och koldioxidvärde (EU) för BMW i3 (60 Ah):
  Bränsleförbrukning blandad körning l/100km: 0
  Koldioxidvärde blandad körning g/km: 0
  Elförbrukning blandad körning kWh/100km: 12,9

  Energiförbrukning (EU) och koldioxidvärde (EU) för BMW i3 (94 Ah):
  Bränsleförbrukning blandad körning l/100km: 0
  Koldioxidvärde blandad körning g/km: 0
  Elförbrukning blandad körning kWh/100km: 12,6*/13,1**

  Energiförbrukning (EU) och koldioxidvärde (EU) för BMW i3 (60 Ah) med Range Extender:
  Koldioxidvärde blandad körning g/km: 13
  Elförbrukning blandad körning kWh/100 km: 13,5
  Bränsleförbrukning blandad körning l/100 km: 0,6

  Energiförbrukning (EU) och koldioxidvärde (EU) för BMW i3 (94 Ah) med Range Extender:
  Koldioxidvärde blandad körning g/km: 12*/13**
  Elförbrukning blandad körning kWh/100 km: 11,3*/11,9**
  Bränsleförbrukning blandad körning l/100 km: 0,6

  * Fälgtyp 1: 19" fälgar
  ** Fälgtyp 2: 20" fälgar

  Bränsleförbrukning, elförbrukning och koldioxidvärden är beräknade enligt EU-körcykeln. De verkliga värdena för den individuella bilen kan avvika.

  Räckvidden beror på olika faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.

  Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden beror på den valda däckdimensionen.