SKRÄDDARSYDDA FINANSIERINGSTJÄNSTER.

För individuell eMobility.

SKRÄDDARSYDDA FINANSIERINGSTJÄNSTER.

För individuell eMobility.

SKRÄDDARSYDDA FINANSIERINGSTJÄNSTER.För individuell eMobility.

BMW Financial Services erbjuder ett stort antal alternativ för finansiering av BMW i3, vilket är ett viktigt komplement till BMW i:s mobilitetskoncept. BMW Financial Services Electrify Program omfattar attraktiva lösningar för finansiering, leasing, försäkring samt bilrelaterade service- och mobilitetstjänster. BMW Add-on Mobility är en perfekt tjänst för dig som behöver utökad mobilitet och ger tillgång till BMW:s hela bilflotta om du ska ut på längre resor.

BMW i

BMW FINANCIAL SERVICES ELECTRIFY PROGRAM.

BMW Financial Services Electrify Program är skräddarsytt för BMW i:s kunder och deras krav på modern mobilitet. Det omfattar attraktiva lösningar för finansiering, leasing, försäkring samt bilrelaterade service- och mobilitetstjänster. Observera att erbjudanden från BMW Financial Services och BMW Add-on Mobility kan variera mellan olika länder.

BMW i AGENT – DIN ÅTERFÖRSÄLJARE.

Din BMW i Agent är den viktigaste partnern när du vill köpa en BMW i. Det är utvalda återförsäljare med gedigen kunskap om elbilar och BMW i. Är du nyfiken på våra produkter? Eller har du redan bestämt dig för att köpa en elbil? Våra experter hjälper gärna till med mer information och goda råd.

En annan viktig del i BMW i-nätverket är våra BMW i Brand Stores där du kan titta på våra senaste modeller i några av världens metropoler, till exempel i Tokyo, Paris och Bryssel.