INSPIRERAD AV FRAMTIDEN. GJORD FÖR SAMTIDEN.

Nya BMW i3 och nya BMW i3s.

INSPIRERAD AV FRAMTIDEN. GJORD FÖR SAMTIDEN.

Nya BMW i3 och nya BMW i3s.

INSPIRERAD AV FRAMTIDEN. GJORD FÖR SAMTIDEN.Nya BMW i3 och nya BMW i3s.
BMW i

Acceleration 0–100 km/h s (BMW i3s)

6,9**

Max hastighet km/h (BMW i3s)

160**

Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km (BMW i3s)

0

Elförbrukning (EU) kWh/100 km (BMW i3s)

14,3*

Verklig elräckvidd km (BMW i3s)

200**

*Preliminära värden, baserade på EU-körcykeln.
 

**BMW i3/i3s med Range Extender uppfyller avgasnormen EU6 i standardutförandet. Bränsleförbrukning och koldioxidvärden är uppmätta enligt EU-körcykeln (93/116/EG). Förbrukningen för blandad körning baseras på ca en tredjedel av sträckan i stadstrafik och två tredjedelar på landsväg. Förutom bränsleförbrukning mäts också koldioxidvärdet i g/km. Extrautrustning kan höja värdena. Uppgifterna om bränsleförbrukning och koldioxidvärde beror på däckdimensionen (de högre värdena gäller modeller med extrautrustningens däck). Mer information om bränsleförbrukning, koldioxidvärde och energieffektivitetsklass finns under Tekniska data.

 

 

Ta steget in i bilen – och in i framtiden. BMW i3 är full av innovativ teknik som gör vardagen suveränt enkel. En bil som kopplar upp dig mot resten av världen, håller dig uppdaterad och kör dig dit du vill. Alltid redo för vägen – och att gå nya vägar. Med stilsäker och banbrytande design för elektrifierande körglädje.

Kör för livet.

KÖR FÖR LIVET I EN LADDBAR BMW.

BMW skänker 100 kronor till Barncancerfonden för varje provkörning.
Fri laddbox på köpet

FRI LADDBOX PÅ KÖPET.

Vid köp av en helt ny elbil eller plug-in hybrid från BMW ingår just nu en laddbox för hemmaladdning inkl. installation och fri laddning i CLEVERs publika laddnätverk under ett år.

FRAMSTEG I TVÅ ELEKTRIFIERANDE VERSIONER.

NYA BMW i3.

NYA BMW i3s.

VISIONÄR – HELA VÄGEN.

VISIONÄR – HELA VÄGEN.

BMW i3 behöver inte bry sig om trender, utan är ett uttryck för en personlig och självklar livsstil. Med ett formspråk som visar upp ett distinkt yttre och en loungeinspirerad insida. Präglad av en luftig och lätt stil, med hållbara material och funktionella detaljer. En bil som är banbrytande personlig.

BMW i3

ERBJUDANDE - PRIVAT OCH FÖRETAG: BMW i3 94Ah Comfort Edition. Privatleasing från 4.982 kr/månad.

I Comfort Edition ingår bland annat:
Snabbladdning, multifunktionsratt, automatiskt avbländbara inner- och ytterspeglar (inkl. elektrisk infällning), mittarmstöd, förvaringspaket, regnsensor, klimatautomatik, farthållare med bromsfunktion samt ett laddkort tankat med 300 kr från Clever.

 

BUSINESS DRIVE FRÅN 3.944 KR/MÅNAD

 

Uppgradera till Comfort Edition Plus för 5.600 kr.

 • Så fungerar Business Drive

  Med Business Drive får du en bekväm och enkel tjänstebilslösning där Fri Service och garanterat restvärde ingår. Företaget hyr bilen av oss på BMW Financial Services under avtalad tid och lämnar därefter tillbaka bilen till återförsäljaren. Leasingavgiften baseras på modell, vald extrautrustning och förväntad körsträcka. Likt BMW Företagsleasing binder företaget inte upp kapital och kan dra av 50% av momsen på leasingavgiften. I god tid innan avtalstiden börjar löpa ut tar vi kontakt med dig. Bilen kontrolleras hos din säljare på BMW. Förutsatt att bilen är utan anmärkning vid återlämningstestet och att antal mil inte överstiger den avtalade körsträckan, tillkommer inga kostnader.Business Drive erbjuds på utvalda BMW-modeller. För mer information om BMW Business Drive, kontakta din närmaste BMW-återförsäljare.

 • Priser och villkor Business Drive

  Månadspriset är exklusive moms och beräknat på 1.000 mil per år och 0 kr i kontantinsats samt att BMW Financial Services Scandinavia AB erhåller supermiljöbilspremie enligt gällande regler. Service och försäkring ingår. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

 • Så fungerar BMW Privatleasing

  BMW Privatleasing är det enkla sättet för dig att köra en ny BMW. Du betalar ingen kontantinsats och BMW Fri Service ingår under hela avtalstiden. Paket- och extrautrustning väljer du efter eget behov och det beräknas separat. Leasingperioden är på 3 år och efter det lämnar du tillbaka din bil till din återförsäljare och väljer en ny. Du behöver inte tänka på att sälja bilen och vi tar risken för värdeminskning vid normalt slitage.

 • Priser och villkor för pivatleasing

  Månadskostnaden för privatleasing i inklusive moms och beräknad 1.000 mil per år och 0 kr i kontantinsats. Beräknad månadskostnad är baserad på att BMW Financial Services Scandinavia AB erhåller supermiljöbilspremie enligt gällande regler. Initialt kommer de månatliga leasingavgifterna vara högre, men den beräknade månadskostnaden ovan är den genomsnittliga månadskostnaden över 36 månader efter erhållen supermiljöbilspremie.

BOKA PROVKÖRNING OCH KÖR FÖR LIVET.

SÅ SKÄNKER VI 100 KRONOR TILL BARNCANCERFONDEN.

Låt en av våra återförsäljare hjälpa dig att provköra, ordna ett prisförslag eller bara besvara dina frågor. Fyll i formuläret så hör de av sig inom kort.

BMW 225xe
iPerfromance
iPerformance
iPerformance
iPerformance

VI HAR ÄVEN FEM OLIKA LADDHYBRIDER.

BMW iPerformance laddhybrider är perfekta bilar för dig som vill köra miljöbil men som samtidigt behöver den lite längre räckvidden jämfört med en ren elbil. Vi har fem olika plug in-hybrider som täcker in hela spektrat från vardagslyx till superlyx.