Acceleration 0–100 km/h sekunder

4.4

Bränsleförbrukning blandad körning l/100 km

2.1

Koldioxidvärde blandad körning g/km

49

Elektrisk räckvidd km

Upp till 37

En sportbil baserad på nytänkande. Effektivare – till exempel genom intelligent lättviktsteknik med kolfiber och aerodynamisk design. Hållbarare – med högeffektiv BMW eDrive-teknik och interiör med återvinningsbara material. Utan minsta avkall på dynamiken och sportbilskänslan. Inga kompromisser, utan den perfekta kombinationen av körglädje och ansvarstagande. BMW i8 är en plug-in-hybrid där fördelarna med innovativa elmotorer och bensinmotorer ryms inom samma bilkoncept. Resultatet är en unik körupplevelse – med ytterst låg förbrukning och låga koldioxidvärden.

Kör för livet.

KÖR FÖR LIVET I EN LADDBAR BMW.

BMW skänker 100 kronor till Barncancerfonden för varje provkörning.
Fri laddbox på köpet

FRI LADDBOX PÅ KÖPET.

Vid köp av en helt ny elbil eller plug-in hybrid från BMW ingår just nu en laddbox för hemmaladdning inkl. installation och fri laddning i CLEVERs publika laddnätverk under ett år.

En ny definition av sportbil: BMW i8.

Progressiv körglädje.

BMW i8 är redo att revolutionera sitt bilsegment. Som första sportbil med förbruknings- och koldioxidvärden i klass med en småbils. Plug-in-hybridens styrka är att synkronisera el- och förbränningsmotorn så perfekt att det verkligen märks: i form av högsta effektivitet och maximal dynamik på vägen. Den första sportbil som till och med får tidsandan att accelerera.

Design.

En klassisk sportbil vid första anblicken: extremt låg och bred framifrån, slimmad silhuett, kraftfulla ytor och distinkta linjer. Vid andra ögonkastet ser man en bil med helt ett nytt och genomtänkt koncept. Där designen dessutom fyller en funktion. Och där hållbarhet och effektivitet möter en sportig dynamik. En idealisk symbios personifierad av BMW i8 i sitt rätta element: klistrad mot vägen. Typiskt BMW med andra ord.

Drivlina.

Kombinationen av elmotor och en kraftfull bensinmotor är fundamentet för en av världens mest innovativa sportbilar – BMW i8. Bilens sportiga karaktär går inte att ta miste på: Det exakta samspelet mellan förbränningsmotorn och elmotorn höjer såväl effektiviteten som dynamiken.

LED-ljusdesign med BMW Laserlight.

Extrautrustningens BMW Laserlight ökar helljusets räckvidd och gör vägbanan bättre upplyst. Med en bråkdel av den energi som konventionella strålkastare behöver.

4,4 Sec.

Kombinationen av elmotor och en kraftfull bensinmotor är fundamentet för en av världens mest innovativa sportbilar – BMW i8. Bilens sportiga karaktär går inte att ta miste på: Det exakta samspelet mellan förbränningsmotorn och elmotorn ökar såväl effektiviteten som dynamiken.

UPPLEV BMW i8 DU MED.

BMW i8

Välkommen till våra återförsäljare.

Du är alltid varmt välkommen till någon av våra återförsäljare. De besvarar gärna alla dina frågor som som rör BMW och bilägande och bjuder självklart på en schysst kopp kaffe under tiden.