KOMPAKT KRAFTPAKET.

Designen för BMW M2 Coupé.

KOMPAKT KRAFTPAKET.

Designen för BMW M2 Coupé.

Den enda M-modellen i sitt bilsegment. Med en pulserande energi som förvaltar arvet från motorsporten in i minsta detalj. BMW M2 Coupé är sinnebilden för ren kraft och dynamik – både invändigt och utvändigt. En bil som är byggd för att testa gränser. Utvecklad på tävlingsbanan – utrustad för vägen.

KOMPAKT KRAFTPAKET.Designen för BMW M2 Coupé.

Den enda M-modellen i sitt bilsegment. Med en pulserande energi som förvaltar arvet från motorsporten in i minsta detalj. BMW M2 Coupé är sinnebilden för ren kraft och dynamik – både invändigt och utvändigt. En bil som är byggd för att testa gränser. Utvecklad på tävlingsbanan – utrustad för vägen.

EXTERIÖRDESIGN.

En kompakt bil som är som gjord för att accelerera till max och ta kurvorna riktigt snävt – BMW M2 Coupé visar sin enorma kraft, smidighet och precision i varenda rörelse. Frontspoilerns stora luftintag ger den kraftfulla M-motorn den kylning som krävs. Motorhuven utgör startskottet för den dynamiskt sportbetonade coupélinjen, som ger silhuetten sin muskulösa prägel. Air Curtain och M bakspoiler bidrar till än mer optimerad aerodynamik. Den klassiska M-njuren med dubbelstavar och framskärmens M-typiska gälar ökar sportkänslan ytterligare ett snäpp.
Precisionsbyggd bakaxel i lättviktskonstruktion och extra breda däck som betonar den breda spårvidden och ger ännu massivare markkontakt. Det dynamiska bakpartiet kröns av bakspoilern med diffusorinsats och två integrerade dubbla ändrör.

BMW M2 COUPÉ SOM FILMSTJÄRNA.

Se BMW M2 Coupé i aktion när den visar hur äkta motorsportgener ser ut.

INTERIÖRDESIGN.

Kupéutrymmet i BMW M2 Coupé tar emot föraren och framsätespassageraren med M sportstolar i läder Dakota Svart. Alla sittplatser är försedda med kontrastsömmar i Polarblå och präglad M-logo under nackskydden. Reglagen är konsekvent inriktade på föraren och garanterar att viktiga funktioner sitter exakt där de ska och går snabbt att nå. Interiörlister av kolfiber med öppen struktur, M lädersportratt och de båda mätartavlorna med röda visare är detaljer som understryker den sportiga helheten perfekt. Bara ett exempel på all den utrustning som bidrar till den distinkta interiören: BMW Individual innertak Antracit.

19" M LÄTTMETALLFÄLGAR DUBBELEKER 437.

19" M LÄTTMETALLFÄLGAR DUBBELEKER 437.

19'' M lättmetallfälgar Dubbeleker 437, smidda, Svart, högglanspolerade, med däck utan nödgångsegenskaper, storlek fram 9 J x 19 med däck 245/35 R 19, bak 10 J x 19 med däck 265/35 R 19.

BMW M PERFORMANCE TILLBEHÖR.

BMW M är känt för sin dynamik, sin innovativa teknik och sin mångåriga erfarenhet på motorsportens område. BMW M Performance tillbehör tar denna kunskap direkt från tävlingsbanan till vägarna: Med hjälp av en rad komponenter som förbättrar aerodynamiken och gör drivning, cockpit och chassi ännu sportigare kan du ge din BMW M2 Coupé en ännu mer kompromisslös karaktär.

Ljuddämparsystem.

Så här låter äkta passion: Ljuddämparsystemet bidrar också till att soundet från bilens sex cylindrar skapar en unik ljudupplevelse. Tillverkat av extra vädertåligt, rostfritt stål av hög kvalitet.

Ändrör Carbon.

M Performance ändrör Carbon förstärker bilens individuella drag. Värmeisolerade ändrör för högsta kvalitet med sportig M-prägling. Erbjuds endast i kombination med M Performance ljuddämparsystem, finns även i titan.

Bakspoiler Carbon.

Dynamik i sin elegantaste form: Bakspoilern består till 100 procent av högkvalitativ kolfiber. Den stilmedvetna, dynamiska designen betonar bakpartiets atletiskt maskulina karaktär.

Frontens dekorgaller Svart.

Formgiven för att ge ett bestående intryck: dekorgaller i Svart högglans ger bilen ett ännu djärvare och kraftfullare utseende framifrån. Den glänsande svarta infattningen ger ett markant intryck och gör att öppningen ser större ut.

Ratt II i alcantara.

Direkt från racingbanan till vägen: Rattklädsel i högkvalitativ alcantara ger utmärkt grepp – i alla temperaturer och även i extrema körsituationer. Race Display i OLED-teknik med tvåfärgade LED-indikatorer ger den äkta motorsportkänslan, varje dag. Med de integrerade knapparna vid tumgreppen kan du ställa in lägena Race, Sport och EfficientDynamics. Stoppur (i Race-läge, med visning av hundradelar) och g-mätare för acceleration ger dig motorsportrelevanta uppgifter. Det är också möjligt att spara upp till 50 varvtider och toppvärden för hastighet och g-krafter. Det unika, sportiga och eleganta utseendet understryks av dekoren i kolfiber med öppna porer.

Dekorpanel Carbon för växelväljarspak.

Innovativ och omisskännlig design i kolfiber med öppna porer: Denna nya teknik ger omedelbar kontakt med hightech-materialet kolfiber. Med BMW M-logo i fyrfärg. Få grepp om den äkta motorsportkänslan.