OBEGRÄNSAD SÄKERHET.

Säkerhet och komfort i BMW M2 Coupé.

När det gäller aktiv och passiv säkerhet går det inte att kompromissa. BMW M2 Coupé rustad för alla tänkbara utmaningar, tack vare ett stort antal säkerhetsfunktioner. Även den förarorienterade layouten i cockpit bidrar till att du kan reagera blixtsnabbt, samtidigt som den ger hög komfort både på tävlingsbanan och i vardagen. Med BMW Fri Service och BMW Teleservices är din bil alltid i toppskick, allt du behöver tänka på är att köra!

Read more

M-TYPISK FÖRARORIENTERING.

I M-modellernas ergonomiska koncept ingår en exklusiv cockpit med M-typisk förarorientering. Alla reglage och detaljer som M fotstöd är utformade med föraren i fokus. Liksom i motorsportens värld bygger det på intuitiv kontroll över bilen i kombination med extremt snabba reaktionstider.

PASSIV SÄKERHET.

Tack vare noga utvalda material och en struktur med hög hållfasthet uppfyller alla BMW-bilar de högsta kraven på passiv säkerhet och ger i kombination med högeffektiva säkerhetssystem ett optimalt skydd för passagerarna. Bilarna är utformade i enlighet med säkerhetskraven från de mest ansedda oberoende krocktestorganisationerna.

BMW FRI SERVICE. BEKYMMERSFRITT BILÄGANDE.

Med BMW Fri Service behöver man inte bekymra sig för kostnaderna för underhåll och inspektioner under tre år. I BMW Fri Service ingår: Motoroljebyte, byte av mikrofilter, bränslefilter, luftfilter och tändstift samt bromsvätskebyte, fordonskontroll och andra arbeten enligt BMW:s riktlinjer.