Tre BMW M2 Competition driftar på en racingbana framför en nattlig storstadskuliss.

SAMMA VÄGAR. NYA SPELREGLER.

M87C

Nya BMW M2 Competition.

SAMMA VÄGAR. NYA SPELREGLER.

Nya BMW M2 Competition.

SAMMA VÄGAR. NYA SPELREGLER.Nya BMW M2 Competition.

En sportvagn som förändrar vägarna. BMW M2 Competition är en imponerande kombination av prestanda, smidighet och precision. De stora luftintagen i frontspoilern visar med all önskvärd tydlighet vilken brutal kraft den raka 6-cylindriga bensinmotorn med 410 hk och biturbo levererar. BMW M2 Competition är ett säkert kort för högsta prestanda och ambitionen att alltid jaga nya banrekord. En äkta M-bil, byggd för vinnare.

Read more
Tre BMW M2 Competition driftar på en racingbana framför en nattlig storstadskuliss.

VILL DU HA ETT PRISFÖRSLAG?

Vill du veta vad en ny BMW skulle kosta dig? Privat eller tjänstebil? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

5 KRAFTFULLA ARGUMENT.

 • 01 Viktoptimerad biturbo för maximal kraftutveckling
 • 02 Effekt 302 kW (410 hk)*
 • 03 Maximalt vridmoment 550 Nm*
 • 04 Från 0 till 100 km/h på 4,2 s med M dubbelkopplingsväxellåda*
 • 05 Maximalt motorvarvtal 7 600 varv/minut*

* Värdena är preliminära, reservation för ändringar.

Read more
Två BMW M2 Competition på en racingbana framför en nattlig storstadskuliss ur markperspektiv.
Vit BMW M2 Competition driftar på en racingbana framför en nattlig skyline.

TVÅ TURBOAGGREGAT. ETT MÅL.

BMW M2 Competition behöver ingen målflagga för att vara först. Med sina enorma prestanda och utomordentliga smidighet lämnar den konkurrenterna långt bakom sig. Tack vare två viktoptimerade turboaggregat ger denna prestandamotor extremt snabb respons och ohämmad varvvillighet – perfekt för snabba raksträckor och sportig kurvtagning. Ljudet från M sportavgassystemet går att ställa in efter det aktuella körläget – för kraftfullt och tongivande motorsound i alla situationer. Det racingkompatibla kylkonceptet ser till att hålla optimal drifttemperatur medan det M-specifika chassit ger exakta manövreringsegenskaper. En bil för alla som vill äga loppet från början till slut. 

Två BMW M2 Competition kör racing i mörker, sett inifrån cockpit.
Cockpit och M sportstolar i BMW M2 Competition, nattlig skyline i bakgrunden.

POLE POSITION. FAST LÄNGRE FRAM.

En cockpit som gjord för tävlingsbanan. Konsekvent i sin förarorientering rymmer den M-specifika instrumentpanelen mätartavlor med röda visare, centralt placerad oljetemperaturmätare och M2 Competition-logo. Även M lädersportratten har optimerats för högsta prestanda. Med M1/M2-knapparna kan du konfigurera dina egna körprofiler, och växelpaddlarna samspelar med M dubbelkopplingsväxellådan för att ge blixtsnabb växling i alla lägen. Det hela fulländas med extrautrustningens M sportstolar: i läder Dakota Svart med belyst M2-logo ger de inte bara en visuell kick, utan även perfekt stöd – motorsportinspirerad M-design hela vägen fram till målflaggan.

SÅ LÅTER EN VINNARE.

Förbrukning och koldioxidvärden.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.