INNOVATIV.

BMW M

Uppkoppling i BMW M3 Sedan.

INNOVATIV.

Uppkoppling i BMW M3 Sedan.

INNOVATIV.Uppkoppling i BMW M3 Sedan.

I BMW M3 Sedan har du fullt stöd av ett antal innovativa tekniska lösningar som ökar komforten och säkerheten, både på vägen och på tävlingsbanan. Du tar blixtsnabbt in all viktig information du behöver för körningen och får bästa tänkbara uppkoppling för kommunikation, information och underhållning. Körglädje med banbrytande inslag.

SPARA KÖRGLÄDJEN LÄNGE: MED APPAR FRÅN BMW M.

En BMW M3 Sedan är så mycket mer än en bil – den är en utmaning och sporre för alla som vill bli ännu bättre förare. Därför finns apparna BMW M Laptimer och GoPro. För dina bästa varvtider, snabbaste accelerationer och härligaste minnen från de senaste körupplevelserna.

  • Appen BMW M Laptimer

    Med appen BMW M Laptimer kan exakta data från tävlingsbanan samlas in och analyseras. Insamlade data kan delas på sociala medier. Alla värden, som exempelvis gaspedalläget, styrvinkeln, g-krafter och bästa varvtider kan även skickas som e-post. Dessutom är ett GoPro-gränssnitt integrerat.

  • Appen GoPro

    Den kostnadsfria appen GoPro är till för att styra funktionerna på en GoPro-videokamera som sitter utanpå eller i bilen och sköts via Control Display i BMW M3 Sedan. På så sätt kan bilderna och videoinspelningarna styras bekvämt med kontrollreglaget för iDrive. Via Wi-Fi kan du konfigurera, sätta på och och stänga av kameran samt kolla batterinivån.

APPLE CARPLAY-FÖRBEREDELSE.

Apple CarPlay-förberedelse möjliggör bekväm trådlös användning av utvalda iPhone-funktioner i bilen. Innehållet och funktionerna i telefonen, t ex musik, iMessage/sms, telefonfunktionen, Siri, navigation och en rad appar kan visas och användas via bilens displayer. Även röststyrningsfunktionen kan användas.

BMW M HEAD-UP DISPLAY.

BMW M HEAD-UP DISPLAY.

BMW M Head-Up Display med hela färgskalan och M-specifika funktioner projicerar information som är viktig för körningen direkt i förarens synfält. Med en knapp kan föraren växla till det M-specifika läget som även innehåller visning av växel, varvtal i form av en dynamisk kurva och Shift-Lights som ändrar färg vid den optimala växlingspunkten.

BLUETOOTH-FÖRBEREDELSE PROFESSIONAL MED TRÅDLÖS LADDNING.

Bluetooth-förberedelse Professional med trådlös laddning omfattar stöd för laddskal med trådlös laddfunktion för telefonen och extra USB-anslutningar. En takantenn ingår, för att ge ännu bättre mottagning. Via Bluetooth kan två telefoner och en musikspelare vara anslutna samtidigt. Dessutom ingår förberedelse för Bluetooth Office och Wi-Fi Hotspot.

BMW CONNECTED.

BMW Connected är en personlig mobilitetsassistent som underlättar mobiliteten i vardagen och hjälper föraren att komma fram utvilad och i tid. Information som är relevant för mobiliteten, t ex rekommenderad optimal starttid, är tillgänglig även utanför bilen via iPhone eller Apple Watch och kan enkelt överföras till bilen.