INFOTAINMENT.

BMW M

Uppkoppling i BMW M4 Cabriolet.

INFOTAINMENT.

Uppkoppling i BMW M4 Cabriolet.

INFOTAINMENT.Uppkoppling i BMW M4 Cabriolet.

I BMW M4 Cabriolet har du fullt stöd av ett antal innovativa tekniska lösningar som ökar komforten och säkerheten, både på vägen och på tävlingsbanan. Du tar blixtsnabbt in all viktig information du behöver för körningen och får bästa tänkbara uppkoppling för kommunikation, information och underhållning. Körglädje med banbrytande inslag.

NY DISPLAYLAYOUT.

Bilens infotainmentsystem är nu ännu enklare att använda tack vare det lättöverskådliga och informativa gränssnittet. Föraren bestämmer själv i vilken ordning de sex ikonerna för navigation, media, kommunikation, BMW ConnectedDrive, Min BMW och meddelanden ska presenteras. Istället för statiska menyer är ikonerna dynamiska paneler där innehållet hela tiden kan uppdateras.

SPARA KÖRGLÄDJEN LÄNGE: MED APPAR FRÅN BMW M.

En BMW M4 Cabriolet är så mycket mer än en bil – den är en utmaning och sporre för alla som vill bli ännu bättre förare. Därför finns apparna BMW M Laptimer och GoPro. För dina bästa varvtider, snabbaste accelerationer och härligaste minnen från de senaste körupplevelserna.

 • Appen BMW M Laptimer

  Med appen BMW M Laptimer kan exakta data från tävlingsbanan samlas in och analyseras. Insamlade data kan delas på sociala medier. Alla värden, som exempelvis gaspedalläget, styrvinkeln, g-krafter och bästa varvtider kan även skickas som e-post. Dessutom är ett GoPro-gränssnitt integrerat.

 • Appen GoPro

  Den kostnadsfria appen GoPro är till för att styra funktionerna på en GoPro-videokamera som sitter utanpå eller i bilen och sköts via Control Display i BMW M4 Cabriolet. På så sätt kan bilderna och videoinspelningarna styras bekvämt med kontrollreglaget för iDrive. Via Wi-Fi kan du konfigurera, sätta på och stänga av kameran samt kolla batterinivån.

APPLE CARPLAY-FÖRBEREDELSE

Apple CarPlay-förberedelse möjliggör bekväm trådlös användning av utvalda iPhone-funktioner i bilen. Innehållet och funktionerna i telefonen, t ex musik, iMessage/sms, telefonfunktionen, Siri, navigation och en rad appar kan visas och användas via bilens displayer. Även röststyrningsfunktionen kan användas.

BMW M HEAD-UP DISPLAY.

BMW M HEAD-UP DISPLAY.

BMW M Head-Up Display med hela färgskalan och M-specifika funktioner projicerar information som är viktig för körningen direkt i förarens synfält. Med en knapp kan föraren växla till det M-specifika läget som även innehåller visning av växel, varvtal i form av en dynamisk kurva och Shift-Lights som ändrar färg vid den optimala växlingspunkten.

BLUETOOTH-FÖRBEREDELSE PROFESSIONAL MED TRÅDLÖS LADDNING

Bluetooth-förberedelse Professional med trådlös laddning omfattar stöd för laddskal med trådlös laddfunktion för telefonen och extra USB-anslutningar. En takantenn ingår, för att ge ännu bättre mottagning. Via Bluetooth kan två telefoner och en musikspelare vara anslutna samtidigt. Dessutom ingår förberedelse för Bluetooth Office och Wi-Fi Hotspot.

BMW CONNECTED.

BMW Connected är en personlig mobilitetsassistent som underlättar mobiliteten i vardagen och hjälper föraren att komma fram utvilad och i tid. Information som är relevant för mobiliteten, t ex rekommenderad optimal starttid, är tillgänglig även utanför bilen via iPhone eller Apple Watch och kan enkelt överföras till bilen.

Förbrukning och koldioxidvärden.

 • BMW M4 Cabriolet:
  Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 9,5 [8,7]
  Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 218 [203]

  Värden i [ ] gäller för bilar med extrautrustningens M dubbelkopplingsväxellåda.

  Bränsleförbrukning och koldioxidvärden är uppmätta enligt EU-körcykeln (93/116/EG). Bilarna på bilderna är extrautrustade.

  Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden beror på den valda däckdimensionen.

  Värdena avser inte den enskilda bilen och är heller inte en bindande del av erbjudandet, utan enbart till för att olika bilar ska kunna jämföras. Enligt direktivet 1999/94/EG tas inte hänsyn till koldioxidutsläpp som uppstår vid produktion och tillhandahållande av bränsle och andra energislag när koldioxidvärdet för bilen beräknas.