FASCINATION.

BMW M

Designen för BMW M4 Cabriolet.

FASCINATION.

Designen för BMW M4 Cabriolet.

FASCINATION.Designen för BMW M4 Cabriolet.

Redan vid första anblicken är det klart att BMW M4 Cabriolet är en prestandacabriolet. Den kraftfulla fronten och den långsträckta motorhuven med powerdome ger den muskulösa silhuetten en dynamisk utstrålning. Interiören präglas av en exklusiv och sportig stil. Med en cockpit där allt kretsar kring föraren och som är utrustad med läckra mätartavlor i motorsportlook. Perfekta förutsättningar för att ta den öppna körkänslan till en helt ny nivå.

BMW M

FASCINERANDE FORMSPRÅK.

Temperamentsfull design.

BMW M4 Cabriolet väcker alla dina sinnen till liv med en dynamisk silhuett och ett fällbart tak som ger obegränsat med körglädje året runt. Upptäck de läckra designdetaljerna som M-njure med dubbelstavar och M4-emblem, M-gälar på sidorna samt avfasade dubbla M-ändrör.

Coupéinspirerade linjer.

Med sin långsträckta kontur och utpräglade sidopartier ger BMW M4 Cabriolet ett sportigt och kraftfullt intryck från alla håll. Den smäckra silhuetten avslutas med ett uttrycksfullt bakparti med bred stans som betonar den inneboende kraften, oavsett om taket är uppfällt eller nedfällt.

Kraftfull front.

Den framåtsträvande fronten hos BMW M4 Cabriolet med njure i Svart högglans och dubbelstavar har stora luftintag och accentueras av strålkastare med full-LED-teknik. Utmejslad design och fantastisk lyskraft – för den rätta utstrålningen på dagen och perfekt upplyst vägbana i mörker.

Markant bakparti.

De utställda hjulhusen ger en fingervisning om den inneboende kraften i BMW M4 Cabriolet. LED-bakljus i ny design accentuerar bakpartiets breda stans, dag som natt. Avfasade dubbla M-ändrör och M diffusor passar perfekt till bakspoilern med sina karakteristiska luftutsläpp.

Aerodynamiska detaljer.

De båda vertikala luftintagen för Air Curtain och M-gälarna på sidorna med integrerad Air Breather reducerar luftmotståndet kring hjulhusen. Det bidrar till optimala aerodynamiska värden – och ökar hjärtslagen lite extra.

Fällbart tak.

När det fällbara taket öppnas automatiskt i en hastighet på upp till 18 km/h tar det bara ungefär 20 sekunder innan du till fullo får uppleva den fascinerande och intensiva cabrioletkänslan. Även i stängt skick utgör taket ett blickfång, som dessutom ger säkerhet och behaglig akustik i höga hastigheter.

Full-LED-teknik.

Även bakljusen är helt utförda i LED-teknik. Den utdragna L-formen med genomgående ljuselement går elegant över på bakluckan och understryker på så sätt bakpartiets markanta linjer.

UTTRYCKSFULLA FÄLGAR.

De viktoptimerade fälgarna ger BMW M4 Cabriolet ett självsäkert utseende. Även standardutrustningen imponerar med 18" M lättmetallfälgar i V-ekerdesign liksom extrautrustningens 19" M lättmetallfälgar i dubbelekerdesign. Genom fälgarna, som finns i Ferritgrå eller Svart, syns de kraftfulla M kolfiber-/keramikbromsarna eller M compound-högprestandabromsarna med M-logo. Detsamma gäller för extrautrustningens 20" lättmetallfälgar Stjärneker som även finns i Svart. Oavsett vilket alternativ du väljer är olika däckdimensioner fram och bak standardutrustning för BMW M4 Cabriolet. De bredare bakhjulen ger ett imponerande kraftfullt bakparti samt bättre styregenskaper och drivgrepp.

FÄLLBART TAK.

Det fällbara taket kombinerar gränslös cabrioletkänsla med alla de fördelar ett fast tak har, till exempel på vintern. Taket fälls upp eller ner på bara några sekunder – och går även att öppna och stänga under körning i högst 18 km/h. Utsidan visar upp en klassiskt låg och smäcker coupélinje, medan insidan erbjuder gott om plats för huvudet.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Låt din egen personlighet även prägla din bil på ett högst individuellt sätt – med BMW Individual Collection är så gott som allting möjligt. Skapa en BMW M4 Cabriolet som är lika individuell som du själv.

BMW M PERFORMANCE ORIGINALTILLBEHÖR.

BMW M är känt för sin dynamik, sin innovativa teknik och sin mångåriga erfarenhet på motorsportens område. Med tillbehören från BMW M Performance skapar du en BMW M4 Cabriolet med ännu mer dynamisk och exklusiv stil. Oavsett om det gäller exteriören eller interiören: du har i stort sett obegränsade möjligheter.