GRÄNSLÖS.

BMW M

BMW M4 Cabriolet. Radikalt annorlunda.

GRÄNSLÖS.

BMW M4 Cabriolet. Radikalt annorlunda.

GRÄNSLÖS.BMW M4 Cabriolet. Radikalt annorlunda.
BMW M

Acceleration 0–100 km/h i s (BMW M4 Cabriolet)

4,6 [4,4]

Motoreffekt i kW (hk) vid varv/min (BMW M4 Cabriolet)

317 (431)/5 500–6 500

Bränsleförbrukning blandad körning l/100 km* (BMW M4 Cabriolet)

10,5–10,0

Koldioxidvärde blandad körning g/km* (BMW M4 Cabriolet)

239–228

Tjänstevikt kg (BMW M4 Cabriolet)

1 840 [1 865]

Basutförande från

858 400 kr

Tanka sol och adrenalin på samma gång. Med exakta köregenskaper, superb smidighet och enastående dynamik. Med en motor som imponerar med sina överlägsna prestanda. Med många tekniska funktioner med omisskännliga sportgener. Den suveräna känslan när taket fälls ned och framkallar ett brett leende: BMW M4 Cabriolet är sportig frihet på fyra hjul.

VILL DU HA ETT PRISFÖRSLAG?

Vill du veta vad en ny BMW skulle kosta dig? Privat eller tjänstebil? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

FASCINERANDE FORMSPRÅK.

Temperamentsfull design.

BMW M4 Cabriolet väcker alla dina sinnen till liv med en dynamisk silhuett och ett fällbart tak som ger obegränsat med körglädje året runt. Upptäck de läckra designdetaljerna som M-njure med dubbelstavar och M4-emblem, M-gälar på sidorna samt avfasade dubbla M-ändrör.
Read more

Coupéinspirerade linjer.

Med sin långsträckta kontur och utpräglade sidopartier ger BMW M4 Cabriolet ett sportigt och kraftfullt intryck från alla håll. Den smäckra silhuetten avslutas med ett uttrycksfullt bakparti med bred stans som betonar den inneboende kraften, oavsett om taket är uppfällt eller nedfällt.
Read more

Kraftfull front.

Den framåtsträvande fronten hos BMW M4 Cabriolet med njure i Svart högglans och dubbelstavar har stora luftintag och accentueras av strålkastare med full-LED-teknik. Utmejslad design och fantastisk lyskraft – för den rätta utstrålningen på dagen och perfekt upplyst vägbana i mörker.
Read more

Markant bakparti.

De utställda hjulhusen ger en fingervisning om den inneboende kraften i BMW M4 Cabriolet. LED-bakljus i ny design accentuerar bakpartiets breda stans, dag som natt. Avfasade dubbla M-ändrör och M diffusor passar perfekt till bakspoilern med sina karakteristiska luftutsläpp.
Read more

Aerodynamiska detaljer.

De båda vertikala luftintagen för Air Curtain och M-gälarna på sidorna med integrerad Air Breather reducerar luftmotståndet kring hjulhusen. Det bidrar till optimala aerodynamiska värden – och ökar hjärtslagen lite extra.
Read more

Fällbart tak.

När det fällbara taket öppnas automatiskt i en hastighet på upp till 18 km/h tar det bara ungefär 20 sekunder innan du till fullo får uppleva den fascinerande och intensiva cabrioletkänslan. Även i stängt skick utgör taket ett blickfång, som dessutom ger säkerhet och behaglig akustik i höga hastigheter.
Read more

Full-LED-teknik.

Även bakljusen är helt utförda i LED-teknik. Den utdragna L-formen med genomgående ljuselement går elegant över på bakluckan och understryker på så sätt bakpartiets markanta linjer.
Read more

M COMPETITION-PAKET.

Oförfalskad racingkänsla: M Competition-paketet ger BMW M4 Cabriolet ännu högre prestanda tack vare ökad motoreffekt, adaptivt M chassi med speciell avstämning, ny kalibrering av den dynamiska stabilitetskontrollen (DSC), den aktiva M differentialen och 20" M lättmetallfälgarna med olika däckdimensioner fram och bak.

Den 6-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorns effekt har höjts till 331 kW (450 hk). M sportavgassystemet skapar ett kraftfullt motorljud med garanterad gåshudseffekt. M sportstolarna i lättviktsmaterial har ryggstöd som kan ställas in på bredden och är utrustade med vertikala öppningar. M bilbältena har sportiga ränder i M-färgerna. Det speciellt avstämda adaptiva M chassit ger optimal kontakt med vägbanan, bättre drivgrepp och smidigare köregenskaper. M Competition-paketet ger även exteriören ett lyft med de exklusiva, smidda och högglanspolerade 20" M lättmetallfälgarna Stjärneker 666 med olika däckdimensioner fram och bak. Bilens sportiga karaktär förstärks ytterligare genom BMW Individual Shadow Line högglans med utökad omfattning som omfattar frontens dekorgaller, gälar och modellemblem i Svart högglans och ändrör i svartkrom.

ÖPPEN FÖR ALLT.

BMW M

ÖPPEN FÖR ALLT.

Att susa rakt in i solnedgången i en nedcabbad BMW M4 Cabriolet ger en intensivt adrenalinladdad körupplevelse. Den 431 hk starka M-motorn doserar kraften med högsta precision. Tack vare motorsportinspirerade komponenter som aktiv M differential och M Servotronic reagerar detta tekniskt fulländade kraftpaket med högsta precision i alla lägen. Upp till gränsområdet. Även vad gäller din puls.

Read more

RAK 6-CYLINDRIG M TWINPOWER TURBO-BENSINMOTOR.

Den raka, 6-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn med tre liters cylindervolym kombinerar det bästa av två världar: högvarviga egenskaper med upp till 7 600 varv/min och en enastående kraft med ett maximalt vridmoment på 550 Nm. Biturbo, direktinsprutning och M-typisk finkalibrering ger omedelbar motorrespons, ohämmad dragkraft och suverän dynamik redan vid en lätt beröring av gaspedalen. En mängd innovationer, t ex konstruktion utan cylinderfoder och den lätta, smidda vevaxeln, bygger vidare på det intelligenta lättviktskonceptet, förbättrar dynamiken och accelerationen, minskar förbrukningen och ger en optimal viktfördelning som i princip motsvarar 50:50. Resultatet: extremt smidiga köregenskaper som framhävs på ett markant sätt genom det omisskännliga ljudet från M-motorn.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.