KRAFTPAKET.

BMW M

Designen för BMW M4 Coupé.

KRAFTPAKET.

Designen för BMW M4 Coupé.

KRAFTPAKET. Designen för BMW M4 Coupé.

BMW M4 Coupé drar genast blickarna till sig. Med frontens LED-strålkastare och LED-bakljus som standard betonas den aerodynamiska karossen. De stora luftintagen bidrar till att förhöja det sportiga intrycket precis som 20" lättmetallfälgarna från extrautrustningens M Competition-paket. Sportiga detaljer som de runda mätartavlorna är exklusiva accenter i cockpit. Det här är en sportvagn som skickar tydliga signaler vad gäller kraft och dynamik.

Read more
BMW M

FASCINERANDE FORMSPRÅK.

Hänförande design.

Kompromisslöst sportig, med dynamiska linjer och en intensitet som känns i varje fiber – ett sportekipage som saknar motstycke. Den imponerande fronten med stora luftintag, de läckra lättmetallfälgarna och det kraftfulla bakpartiet skickar tydliga signaler om den inneboende styrkan i BMW M4 Coupé.
Read more

Smäcker coupélinje.

Mjukt svängda linjer och klassisk coupékontur med fallande taklinje kompletteras av exklusiva lättmetallfälgar och aerodynamiskt optimerade M backspeglar för en genuin sportkänsla. Den smäckra silhuetten avslutas med ett uttrycksfullt bakparti som betonar den inneboende kraften.
Read more

Kraftfull front.

Den framåtsträvande fronten med njurens dubbelstavar i Svart högglans har stora luftintag flankerade av distinkt formade strålkastare med full-LED-teknik. Utmejslad design och fantastisk lyskraft – för den rätta utstrålningen på dagen och perfekt upplyst vägbana i mörker.
Read more

Markant bakparti.

De utställda hjulhusen ger en fingervisning om den inneboende kraften i BMW M4 Coupé. Bakluckan i kolfiberlaminat med integrerad bakspoiler fyller inte bara sin funktion, den är dessutom snygg att se på. LED-bakljus i ny design accentuerar sportcoupéns breda stans, dag som natt. M diffusorn och avfasade dubbla M-ändrör passar perfekt till den nedre bakspoilern med sina karakteristiska luftutsläpp.
Read more

Aerodynamiska element.

De båda vertikala luftintagen för Air Curtain och M-gälarna på sidorna med integrerad Air Breather reducerar luftmotståndet kring hjulhusen. Det bidrar till optimala aerodynamiska värden – och ökar hjärtslagen lite extra.
Read more

Exklusivt kolfibertak.

Som en del av BMW:s intelligenta lättviktskoncept hjälper taket av kolfiberlaminat till att minska bilens vikt och samtidigt sänka tyngdpunkten. Därigenom förbättras smidigheten och dynamiken vid kurvkörning, acceleration och inbromsning.
Read more

Full-LED-teknik.

Även bakljusen är helt utförda i LED-teknik. Den utdragna L-formen med genomgående ljuselement går elegant över på bakluckan och understryker på så sätt bakpartiets markanta linjer.
Read more

UTTRYCKSFULLA FÄLGAR.

De viktoptimerade fälgarna ger BMW M4 Coupé ett självsäkert utseende. Även standardutrustningen imponerar med 18" M lättmetallfälgar i V-ekerdesign liksom extrautrustningens 19" M lättmetallfälgar i dubbelekerdesign. Genom fälgarna, som finns i Ferritgrå eller Svart, syns de kraftfulla M kolfiber-/keramikbromsarna eller M compound-högprestandabromsarna med M-logo. Detsamma gäller för extrautrustningens 20" lättmetallfälgar Stjärneker som även finns i Svart. Oavsett vilket alternativ du väljer är olika däckdimensioner fram och bak standardutrustning för BMW M4 Coupé. De bredare bakhjulen ger ett imponerande kraftfullt bakparti samt bättre styregenskaper och drivgrepp.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Låt din egen personlighet även prägla din bil på ett högst individuellt sätt – med BMW Individual Collection är så gott som allting möjligt. Skapa en BMW M4 Coupé som är lika individuell som du själv.

BMW M PERFORMANCE ORIGINALTILLBEHÖR.

BMW M är känt för sin dynamik, sin innovativa teknik och sin mångåriga erfarenhet på motorsportens område. Med tillbehören från BMW M Performance skapar du en BMW M4 Coupé med ännu mer dynamisk och exklusiv stil. Oavsett om det gäller exteriören eller interiören: du har i stort sett obegränsade möjligheter.