BANBRYTANDE.

BMW M

Uppkoppling i BMW M4 Coupé.

BANBRYTANDE.

Uppkoppling i BMW M4 Coupé.

BANBRYTANDE. Uppkoppling i BMW M4 Coupé.

I BMW M4 Coupé har du fullt stöd av ett antal innovativa tekniska lösningar som ökar komforten och säkerheten, både på vägen och på tävlingsbanan. Du tar blixtsnabbt in all viktig information du behöver för körningen och får bästa tänkbara uppkoppling för kommunikation, information och underhållning. Körglädje med banbrytande inslag.

Read more
BMW M

NY DISPLAYLAYOUT.

Bilens infotainmentsystem är nu ännu enklare att använda tack vare det lättöverskådliga och informativa gränssnittet. På displayen kan föraren bestämma i vilken ordning de sex panelerna för navigation, media, kommunikation, BMW ConnectedDrive, Min BMW och meddelanden ska presenteras. Istället för statiska menyer är panelerna dynamiska, där innehållet hela tiden kan uppdateras.

SPARA KÖRGLÄDJEN LÄNGE: MED APPAR FRÅN BMW M.

En BMW M4 Coupé är så mycket mer än en bil – den är en utmaning och sporre för alla som vill bli ännu bättre förare. Därför finns apparna BMW M Laptimer och GoPro. För dina bästa varvtider, snabbaste accelerationer och härligaste minnen från de senaste körupplevelserna.

 • Appen BMW M Laptimer

  Med appen BMW M Laptimer kan exakta data från tävlingsbanan samlas in och analyseras. Insamlade data kan delas på sociala medier. Alla värden, som exempelvis gaspedalläget, styrvinkeln, g-krafter och bästa varvtider kan även skickas som e-post. Dessutom är ett GoPro-gränssnitt integrerat.

 • Appen GoPro

  Den kostnadsfria appen GoPro är till för att styra funktionerna på en GoPro-videokamera som sitter utanpå eller i bilen och sköts via Control Display i BMW M4 Coupé. På så sätt kan bilderna och videoinspelningarna styras bekvämt med kontrollreglaget för iDrive. Via Wi-Fi kan du konfigurera, sätta på och och stänga av kameran samt kolla batterinivån.

APPLE CARPLAY®-FÖRBEREDELSE.

Med hjälp av Apple CarPlay-förberedelsen kan föraren använda en kompatibel iPhone, trådlöst och bekvämt även under körning. Innehållet och funktionerna i telefonen, t ex musik, iMessage/sms, telefonfunktionen, Siri, navigation och en rad appar kan visas och användas på vanligt sätt via bilens normala gränssnitt. Beroende på utrustningen i bilen styrs funktionerna med pekskärm, kontrollreglaget för iDrive eller via röststyrning. Apple CarPlay har en giltighetstid på tre år och kan därefter förlängas via BMW ConnectedDrive Store.

BMW M HEAD-UP DISPLAY.

BMW M HEAD-UP DISPLAY.

BMW M Head-Up Display med hela färgskalan och M-specifika funktioner projicerar information som är viktig för körningen direkt i förarens synfält. Med en knapp kan föraren växla till det M-specifika läget som även innehåller visning av växel, varvtal i form av en dynamisk kurva och Shift-Lights som ändrar färg vid den optimala växlingspunkten.

Read more

BLUETOOTH-FÖRBEREDELSE PROFESSIONAL MED TRÅDLÖS LADDNING.

Bluetooth-förberedelse med trådlös laddning omfattar stöd för laddskal* med trådlös laddfunktion för telefonen och extra USB-anslutningar. En takantenn ingår, för att ge ännu bättre mottagning. Via Bluetooth kan två telefoner och en musikspelare vara anslutna samtidigt. Dessutom ingår Bluetooth Office och förberedelse för Wi-Fi Hotspot.

* Universalladdskal för trådlös laddning finns endast till kompatibla smartphones.

BMW CONNECTED.

BMW Connected är en personlig mobilitetsassistent som underlättar mobiliteten i vardagen och hjälper föraren att komma fram utvilad och i tid. Information som är relevant för mobiliteten, t ex rekommenderad optimal starttid, är tillgänglig även utanför bilen via iPhone eller Apple Watch och kan enkelt överföras till bilen.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.