PERFEKTA KONTURER.

Designen för BMW M5 Sedan.

PERFEKTA KONTURER.

Designen för BMW M5 Sedan.

Alla delar av BMW M5 Sedan är utformade för att uppnå maximala prestanda. Från det karaktäristiska frontpartiet med breda luftintag och M dubbelnjuren med M5-emblem till de kraftfulla tröskelbreddarna och diffusorn i bakpartiet: varje detalj bidrar till att optimera bilens enorma potential. Framhäv bilens sportiga sida ännu mer med Competition-paketet (extrautrustning) som ger bilen ren motorsportkänsla och ännu högre prestanda.

PERFEKTA KONTURER.Designen för BMW M5 Sedan.

Alla delar av BMW M5 Sedan är utformade för att uppnå maximala prestanda. Från det karaktäristiska frontpartiet med breda luftintag och M dubbelnjuren med M5-emblem till de kraftfulla tröskelbreddarna och diffusorn i bakpartiet: varje detalj bidrar till att optimera bilens enorma potential. Framhäv bilens sportiga sida ännu mer med Competition-paketet (extrautrustning) som ger bilen ren motorsportkänsla och ännu högre prestanda.

EXTERIÖRDESIGN.

BMW M5 Sedan. Det framgår redan vid första ögonkastet att det rör sig om en elegant atlet med imponerande prestanda. Bilens design uppfyller alla högt ställda krav.
Frontpartiet med M dubbelnjuren och de adaptiva LED-strålkastarna (extrautrustning) ger denna powersedan tillsammans med den exklusiva BMW Individual lackeringen Frozen Blue Metallic en omisskännlig karaktär. M högprestandachassits breda stans matchar de exklusiva 20” M lättmetallfälgarna från Competition-paketet.
De muskulösa karossidornas horisontella linjer och den distinkta konturlinjen ger bilen ett tydligt dynamiskt uttryck. M bakspoiler, diffusor, bakljusen och Competition-paketets två dubbla ändrör i svartkrom ger BMW M5 Sedan ett unikt och absolut omisskännligt utseende bakifrån.

M-DESIGN.

Bryt rutinerna – designen för BMW M5 Sedan ger bilen en unik motorsportskänsla.

M-DESIGN.

Bryt rutinerna – designen för BMW M5 Sedan ger bilen en unik motorsportskänsla.

HJUL.

För att den enorma kraften ska överföras säkert och effektivt till vägen finns ett exklusivt urval 19” eller 20” M lättmetallfälgar med olika storlek fram/bak. som smälter in perfekt i den dynamiska designen för BMW M5 Sedan.
I standardutförandet är BMW M5 Sedan utrustad med de sportiga 19” M lättmetallfälgarna Dubbeleker 345 med olika storlek fram/bak som bidrar till en perfekt balans mellan sportighet och komfort. Det finns även en exklusiv, sportig uppsättning lättmetallfälgar tillgänglig som extrautrustning: 20” M lättmetallfälgar Dubbeleker 343, smidda i Bicolor eller Svart med olika storlek, fram 9 J x 20 med däck 265/35 R 20, bak 10 J x 20 med däck 295/30 R 20.
BMW M5 Sedan med Competition-paketet har exklusiva 20” M lättmetallfälgar Dubbeleker 601 i sportig Bicolor-design som är särskilt utvecklade för Competition-paketet.

INTERIÖRDESIGN.

Motorsportskänsla med hög trivselfaktor: Det dynamiska utseendet som präglar exteriören på BMW M5 Sedan återfinns även inuti bilen. Interiördesignen syftar till att ge föraren perfekt kontroll över bilens höga prestanda samtidigt som den bidrar till maximal körglädje.
BMW M5 Sedans ergonomiskt utformade cockpit ser till att föraren och bilen smälter samman på ett perfekt sätt: De M-specifika reglagen är enkla och intuitiva att använda i alla situationer. På så sätt blir bil och förare till en sammanhållen enhet och du får uppleva en intensiv körupplevelse utan dess like – oavsett om du befinner dig på vägarna eller racerbanan. M lädersportratten med ergonomiska tumgrepp och multifunktion ligger perfekt i handen. De exklusiva M sportstolarna i läder med markerade sidostöd ger ett fast stöd åt kroppen i alla körsituationer, utan att för den skull bli obekväma, och finns i färgerna Svart, Silverstone och Sakhirorange. I BMW M5 Sedan smälter varje interiördetalj perfekt in i helheten och ger dig en sportig körupplevelse utan kompromisser.

COCKPIT.

Topprestationer bakom ratten förutsätter att man fokuserar på väsentligheterna. Cockpit i BMW M5 Sedan visar all viktig och M-specifik information på en och samma plats och gör att föraren kan koncentrera sig på körningen.
M lädersportratten med ergonomiska tumgrepp och växelpaddlar ger föraren perfekt kontroll över den enorma kraften i BMW M5 Sedan i alla situationer. Med hjälp av multifunktionsknapparna går det att styra de viktigaste funktionerna, t ex M Drive, farthållaren, telefonen och ljudanläggningen på ett intuitivt och enkelt sätt. Instrumentpanelen i M-design med M-emblem och röda visare ger föraren aktuell information i alla lägen, t ex vald växel för M dubbelkopplingsväxellådan, oljetemperatur och valt M Drive-program. Med extrautrustningen BMW M Head-Up Display går det att visa information om hastighet, varvtal, vald växel, optimal växlingspunkt och Speed Limit-information i den M-specifika vyn. Varje detalj har utvecklats för att du fullt ut ska kunna njuta av sportig körglädje – helt utan kompromisser.

BMW INDIVIDUAL.

Det unika i varje personlighet visar sig oftast i de små detaljerna. Med en stil som är genuint exklusiv. Ge uttryck för din strävan efter perfektion.

 • BMW Individual lackering

  Kraftfull och självständig: Utbudet av BMW Individual lackeringar för BMW M5 ger uttryck för en dynamisk känsla i dess vackraste form. En sportig elegans som fångar uppmärksamheten med en gång: Formgivarna har tagit fram BMW Individual lackeringen Pure Metal Silver med inspiration från BMW M5 Concept. En exklusiv lackering som imponerar. De mikroskopiska nanopartiklarna av aluminium ger lackeringen en djup lyster och framhäver karossens konturer och former på ett harmoniskt sätt. En unik design som påminner om en förkromad yta ger BMW M5 ett omisskännligt utseende.
  Den matta ytan på lackeringen BMW Individual Frozen Blue metallic skapar ett fantastiskt skimmer som betonar konturerna än mer på BMW M5. Denna effekt lyfter fram bilens kraftfulla drag.

 • BMW Individual läder Merino

  BMW Individual M5 har en unik karaktär som visar sig tydligt även i interiören. Det fint narvade BMW Individual lädret Merino i Muskot håller högsta klass både vad det gäller känslan och utseendet. Med sin jordiga färgton utgör den en elegant kontrast till lackeringens djupa silverfärg och skapar samtidigt en harmonisk känsla i interiören. Den sammetslena ytan på BMW Individual lädret Merino erbjuder dessutom en enastående komfort. En känsla som kan härledas till dess naturliga rötter. Lädret som används för den exklusiva läderutrustningen Merino har valts ut och färgats för hand. Det handlar alltså om lyx i sin allra mest naturliga form. För att du ska kunna ge uttryck åt din personliga smak på bästa sätt finns det ett brett spektrum av färger att välja mellan – från Sidengrå till Amarobrun.

 • BMW Individual interiörlister

  BMW Individual interiörlister Pianolack Svart fullbordar interiördesignen. Den kolsvarta pianolacken utgör ett utsökt hantverk. Det krävs många lager lack och en mästerlig slipning för lacken ska få sin eleganta och omisskännliga glans. Lackens, liksom bilens, kraftfulla utseende är resultatet av en unik omsorg om detaljerna.