ÖVERLÄGSEN.

BMW M5 Sedan.

ÖVERLÄGSEN.BMW M5 Sedan.

Bränsleförbrukning blandad körning l/100 km

9,9

Koldioxidvärde g/km

231

Max vridmoment (Nm) vid varv/min

680/1 500–5 750

Den femte generationens BMW M5 Sedan utstrålar atletisk sportighet. Genom sina kompromisslösa prestanda är den bäst i klassen och redo för alla utmaningar. När BMW M TwinPower Turbo V8-bensinmotorn och högprestandachassit ställs på prov märks det tydligt att denna bil innehåller teknik från motorsportvärlden.

ALLT OM BMW M5 SEDAN.

Design.

BMW M5 Sedan. Det framgår redan vid första ögonkastet att det rör sig om en elegant atlet med imponerande prestanda. Bilens design uppfyller alla högt ställda krav. Motorsportskänsla med hög trivselfaktor: Det dynamiska utseendet som präglar exteriören på BMW M5 Sedan återfinns även inuti bilen. Interiördesignen syftar till att ge föraren perfekt kontroll över bilens hänförande prestanda samtidigt som den bidrar till maximal körglädje.

Kördynamik.

Utvecklad på racerbanan, som gjord för vardagen. Utvecklad från grunden av BMW M GmbH är BMW M5 Sedan en konsekvens av M-filosofin och förenar suveräna prestanda med maximal funktionalitet för vardagens behov.

Effektiv.

BMW M TwinPower Turbo V8-bensinmotorn i BMW M5 Sedan utnyttjar kraften till max varje gång du trampar ned gaspedalen. Precision och effektivitet ligger till grund för bilens enorma styrka. Samtidigt bidrar innovativ teknik till att hålla bränsleförbrukningen på en låg nivå.

4,3 s

Siffror som talar sitt tydliga språk: 680 Nm, 560 hk (412 kW), från 0 till 100 km/h på 4,3 sekunder (med Competition-paketet: 575 hk 423 kW), från 0 till 100 km/h på 4,2 sekunder). Den högvarviga M TwinPower Turbo V8-bensinmotorn i BMW M5 Sedan sätter en ny standard för prestanda och acceleration.

UPPLEV BMW M5 SEDAN DU MED.

BMW M5 Sedan

Välkommen till våra återförsäljare.

Du är alltid varmt välkommen till någon av våra återförsäljare. De besvarar gärna alla dina frågor som som rör BMW och bilägande och bjuder självklart på en schysst kopp kaffe under tiden.