BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M7, BMW M760Li Individual, information

THE 7

BMW M760Li xDRIVE SEDAN

BMW 760Li xDrive Sedan står för exklusiv lyx och den fantastiska känslan som det ger att omdefiniera gränser. Just därför erbjuder de många utvalda utrustningarna i kategorierna kördynamik, design för exteriören och interiören, samt tekniska innovationer och anslutningsbarhet optimala möjligheter att sätta sin personliga prägel på bilen.

Läs mer
THE 7BMW M760Li xDRIVE SEDAN

LYX OCH ADRENALIN

DESIGNEN OCH KÖRDYNAMIKEN HOS BMW M760Li xDRIVE SEDAN

Om du skulle visualisera ren kraft och maximal elegans med en enda linje, skulle resultatet bli den omisskännliga silhuetten hos BMW M760Li xDrive Sedan. Medan exklusiva exteriöra designdetaljer i ceriumgrått som de 20” M lättmetallfälgarna eller de imponerande dubbla ändrören förstärker det distinkta formspråket döljer interiören en dynamisk potential som saknar motstycke. Med sin 12-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotor och de perfekt balanserade chassikomponenterna markerar BMW M760Li xDrive Sedan starten på en ny era inom kördynamik. Exklusiv touch: den enastående körkomforten som dessutom kan upplevas i varje detalj i den exklusiva interiören. Från de elektriskt inställbara komfortstolarna med aktiva nackskydd för föraren och framsätespassageraren till det lyxiga panoramaglastaket Sky Lounge, som skapar en fantastisk känsla av rymd, erbjuder BMW M760Li xDrive Sedan absolut högsta komfort och lyxkänsla.

BMW M760Li xDrive Sedan, design, dynamic
BMW M760Li xDrive Sedan, panoramaglastak Sky Lounge

Panoramaglastak Sky Lounge

På dagen skapar panoramaglastaket Sky Lounge en generöst rymlig känsla och i mörker förvandlas det till en stämningsfull, grafisk ljuseffekt genom sina över 15 000 ljuselement. Ljusgrafiken kan ställas in på någon av de sex färgerna för Ambient Light.
BMW M760Li xDrive Sedan, 20" M lättmetallfälgar Dubbeleker 760 med olika däckdimensioner fram/bak

20" M lättmetallfälgar Dubbeleker 760 med olika däckdimensioner fram/bak

20'' M lättmetallfälgar Dubbeleker 760, Bicolor Ceriumgrå med olika däckdimensioner, högglanspolerade, storlek fram 8,5J x 20 med däck 245/40 R 20, bak 10J x 20 med däck 275/35 R 20.
BMW M760Li xDrive Sedan, komfortstolar fram, med elektrisk inställning

Komfortstolar fram med elektrisk inställning

Komfortstolar för förare och framsätespassagerare inkl aktiva nackskydd har många elektriska inställningar. På så sätt kan den övre delen av ryggstödet, ryggstödets bredd, lårstödet och nackskyddets höjd ändras individuellt. Utrustningen omfattar dessutom stöd för svankryggen och en minnesfunktion för förare och framsätespassagerare.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW 7-serie Performance, M lädersportratt

M-lädersportratt, M-sportstyrning

M lädersportratt inklusive multifunktion och M-emblem har sportig design med tre ekrar. En rattkrans i läder Walknappa Svart och markerade tumgrepp ger ratten en sportig och distinkt styrkänsla.
BMW M760Li xDrive Sedan, ändrör med list

Ändrör med list, till vänster och höger

De båda ändrören är integrerade på vänster och höger sida i bakspoilern och infattade i en trapetsformad list i spoilern.
BMW M760Li xDrive Sedan, bakspoiler

M bakspoiler

M bakspoilern betonar bilens sportiga silhuett och minskar lyftkraften. Det ökar marktrycket på bakaxeln, vilket bidrar till att ge bilen ännu bättre körstabilitet.
12-cylindrig BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M760Li motor, M TwinPower Turbo-bensinmotor

12-cylindrig M TwinPower Turbo bensinmotor

Den tolvcylindriga bensinmotorn M TwinPower Turbo är ett fulländat motorkoncept. Toppaggregatet präglas av suverän kraftutveckling och unik mjuk gång vilket bara kan realiseras i en V12-motor. Dessa egenskaper ger en oförglömlig kör- och reseupplevelse.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M760Li excellence, Executive Drive Pro

Executive Drive Pro

Chassisystemet Executive Drive Pro ger extra hög körkomfort utan att göra avkall på på bilens enastående kördynamiska egenskaper. Systemet bygger på aktiva krängningshämmare som elektromekaniskt kontinuerligt minimerar karossens lutning och nigning under körning.
BMW M760Li xDrive Sedan, 8-stegad Steptronic Sport-växellåda

8-stegad Steptronic-sportväxellåda

Den 8-stegade Steptronic-sportväxellådan ger om så önskas mycket sportig växling. Både vid automatisk och manuell växling med växelväljarspaken eller växelpaddlarna – för allt från avspänd och lugn körning till en utpräglat dynamisk körstil. I läget Sport och med växelväljarspaken i vänstra läget S/M är växlingskarakteristiken inställd på högsta möjliga prestanda.
BMW M760Li xDrive Sedan, aktiv integralstyrning

Aktiv integralstyrning

Den aktiva integralstyrningen kombinerar en styrvinkelberoende utväxling på framaxeln med bakhjul som hjälper till att styra. I låga hastigheter ökar smidigheten och lättstyrdheten tack vare att bakhjulen och framhjulen styr i motsatt riktning. I högre farter styr bakhjulen åt samma håll som framhjulen, för ännu bättre stabilitet och komfort.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M7 Performance, M Aerodynamikpaket

M Aerodynamikpaket

M Aerodynamikpaket förstärker bilens sportiga känsla och ger optimerat luftflöde. Det omfattar frontspoiler med större luftintag, karakteristiska tröskelbreddare och nedre bakspoiler med diffusorinsats i Dark Shadow metallic.

BANBRYTANDE TEKNIK

BANBRYTANDE INNOVATIONER HOS BMW M760Li xDRIVE SEDAN

Intuitiv med siktet mot framtiden. Snart nog kommer du att kunna välja om du vill köra själv eller om du vill att bilen ska köra åt dig. Redan idag ger förarhjälpsystemen BMW Personal CoPilot en försmak av hur körning kommer att te sig inom en snar framtid. Systemen hjälper föraren eller övertar även vissa uppgifter helt och hållet. I BMW M760Li xDrive Sedan står föraren helt i fokus. Indikatorerna för BMW Live Cockpit Professional kan nämligen enkelt anpassas. BMW Intelligent Personal Assistant möjliggör snabb och bekväm användning av de enskilda funktionerna. En ny teknisk era.

BMW M760Li xDrive Sedan, BMW Operating System 7.0

BMW Operating System 7.0

Det innovativa användargränssnittet i operativsystemet BMW Operating System 7.0 möjliggör ännu enklare och mer intuitiv hantering av fordonsfunktionerna exempelvis via gester, röststyrning, pekskärm eller iDrive-styrning. Dessutom har funktionerna som styrs med iDrive-reglaget utökats ytterligare. Nu kan till exempel alla digitala tjänster och appar väljas direkt.
BMW M760Li xDrive Sedan, Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och maximal säkerhet i många kritiska eller monotona körsituationer. Paketet omfattar styr- och spårhållningsassistent, lokal riskvarning, filhållningsassistent med aktivt sidokollisionsskydd och ytterligare säkerhetsfunktioner.
BMW M760Li xDrive Sedan, Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus underlättar parkering och vändning på små ytor. Det omfattar bl a Surround View-systemet med Top View, Panorama View och 3D View samt parkeringshjälp på sidan, nödbromsfunktionen aktiv parkeringsdistanskontroll, parkeringsassistent för parkering parallellt med eller vinkelrätt mot gatan och backningsassistent.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade

Är din BMW uppdaterad och utrustad med den senaste programvaran? Med hjälp av Remote Software Upgrade är och förblir din BMW alltid uppdaterad. Bekvämt, säkert och avslappnat utan att du behöver uppsöka din BMW-serviceverkstad. Uppgraderingarna fjärrinstalleras på liknande sätt som för en smarttelefon.
BMW 760Li xDrive Sedan, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional med navigation omfattar en kombination av en 10,25" stor högupplöst informationsdisplay med pekfunktion och en helt digital 12,3" instrumentdisplay.