BMW M850i xDrive Gran Coupé, Design, Inspiration

THE 8

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ

THE 8

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ

THE 8BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ

Sportig redan när den lämnar fabriken: BMW M850i xDrive Gran Coupé visar sitt banracingarv redan när den står parkerad. Den andlöst vackra estetiken med imponerande sportbilsproportioner och M specifika designdetaljer förmedlar kompromisslös dynamik och visar vilka prestanda som döljer sig under huven på denna lyxiga fyrdörrars sportbil. Och det syns verkligen: Den kraftfulla 8-cylindriga BMW TwinPower Turbo-bensinmotorn rymmer en mängd funktioner som har sitt ursprung i motorsportens värld och gör att upp till fyra passagerare hela tiden känner av råstyrkan. Med sin imponerande prestanda på vägen – och garanterad pulshöjning.

Read more

ADRENALIN GÅNGER FYRA

HÖJDPUNKTERNA FÖR BMW M850i xDRIVE

BMW M850i xDrive Gran Coupé, specifik M Design

SPORTIGA EGENSKAPER – SOM HAR VÄSSATS YTTERLIGARE

BMW M850i xDrive Gran Coupé, M Sportavgassystem

DET NYA SOUNDET I GRÄNSOMRÅDET

BMW M850i xDrive Gran Coupé, Adaptivt M chassi Professional

PERFEKT KURVTAGNING

BMW M850i  xDrive Gran Coupé, 8-cylindrig BMW TwinPower Turbo-bensinmotor.

PULSHÖJAREN

BMW M850i xDrive Gran Coupé, specifik M Design

SPORTIGA EGENSKAPER – SOM HAR VÄSSATS YTTERLIGARE

M SPECIFIK DESIGN HOS BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ

Det andlöst vackra formspråket hos BMW M850i xDrive Gran Coupé vässas ytterligare genom M specifika designdetaljer. Distinkta inslag som njurramen i Ceriumgrått och de större luftintagen i frontspoilern visar på den imponerande prestanda som denna lyxiga sportcoupé förfogar över. I bakpartiet visar diffusorn i Dark Shadow metallic och ändrör i Ceriumgrått med all önskvärd tydlighet att bilen ingår i BMW M familjen.

BMW M850i xDrive Gran Coupé, M Sportavgassystem

DET NYA SOUNDET I GRÄNSOMRÅDET

KRAFTFULLT SOUND FRÅN DE 8 CYLINDRARNA MED SPORTAVGASSYSTEM

Motorljudet från BMW M850i Gran Coupé behärskar samtliga av klaviaturets oktaver – från piano till fortissimo. Ljudet från motorn kan anpassas via den integrerade avgasspjällstekniken i sportavgassystemet. Medan COMFORT-programmet ger ett i grunden sportigt motorljud får du med programmen SPORT och SPORT+ ett fylligare ljud i den klassiska, lätt igenkännbara tonarten BMW M.

BMW M850i  xDrive Gran Coupé, 8-cylindrig BMW TwinPower Turbo-bensinmotor.

PULSHÖJAREN

8-CYLINDRIG M TWINPOWER TURBO BENSINMOTOR

Den 8-cylindriga BMW TwinPower Turbo-bensinmotorn på 4,4 liter och en effekt på 390 kW (530 hk) får också både varvräknaren och förarens puls att sticka iväg. Den kraftfulla Bi-Turbo-motorn gör att BMW M850i xDrive Gran Coupé får ett vridmoment på 750 Nm och bilen accelererar från 0 till 100 km/h på 3,9 sekunder. Stark karaktär som förstärks av det fylliga ljudet från motorns 8 cylindrar. Ännu en garanti för gåshud.

ESTETIK SOM HÄNFÖR – PÅ ALLA PLAN

EXTERIÖR- OCH INTERIÖRDESIGN HOS BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ

Hänförande sportbil för fyra Designen hos BMW M850i xDrive Gran Coupé är kompromisslöst sportig och dynamisk. Designen gör att det inte råder någon tvekan om vilken prestanda denna unika bil besitter, till och med när den står parkerad. Med sina fyra dörrar och långt axelavstånd har den lyxiga sportcoupén äkta sportbilsproportioner samtidigt som kupén är otroligt rymlig på alla platser – med en exklusiv atmosfär i BMW:s lyxklass.
BMW M850i xDrive Gran Coupé, Design, njurram
BMW M850i xDrive Gran Coupé, Design, förarplats
BMW M850i xDrive Gran Coupé, Design, silhuett
BMW M850i xDrive Gran Coupé, Design, bakparti med friform-ändrör
BMW M850i xDrive Gran Coupé, Design, Interiör, säten
BMW M850i xDrive Gran Coupé, Design, Exteriör, Panorama-glastak
BMW M850i xDrive Gran Coupé, Design, silhuett

SPORTIG COUPÉSILHUETT

De svepande linjerna hos BMW M850i xDrive Gran Coupé fascinerar längs bilens hela längd med skuggspelet som skapas av de modellerade ytorna. Den svepande coupésilhuetten mynnar på ett imponerande sätt ut i den svagt sluttande taklinjen med markerade, extra breda hjulhus. Dessa förmedlar redan vid första anblicken status och närvaro – tillsammans med de eleganta 20” lättmetallfälgarna.

BMW M850i xDrive Gran Coupé, Design, njurram

M SPECIFIKA DESIGNDETALJER

Det andlöst vackra formspråket hos BMW M850i xDrive Gran Coupé vässas ytterligare genom M specifika designdetaljer. Exempel på dessa distinkta exteriördetaljer är bland annat njurramen och njurstavarna samt backspegelskåporna, Air Breather-enheten och de trapetsformade ändrören – allt i högkvalitativt galvaniserat Ceriumgrått.

BMW M850i xDrive Gran Coupé, Design, bakparti med friform-ändrör

DISTINKT BAKPARTI.

Det distinkta bakpartiet symboliserar med sin breda stance kraft och närvaro. Bakrutan är inbäddad mellan två fenor som mynnar ut i bakluckan. Den integrerade bakspoilern sänker bilens luftmotstånd och förstärker intrycket av den höga prestandan hos BMW M850i xDrive Gran Coupé – tillsammans med ändrören i friform som är integrerade i diffusorn.

BMW M850i xDrive Gran Coupé, Design, förarplats

SPORTIGT ELEGANT FÖRARPLATS

Förarplatsen i BMW 850i xDrive Gran Coupé är konsekvent utformad med föraren i fokus. Med toppmoderna styrkonceptet och M lädersportratt med växelpaddlar har du allt under kontroll. Mycket bekväma multifunktionsstolar av finaste läder, eleganta interiörlister och högkvalitativa detaljer som glasapplikationerna som ingår i tillvalet CraftedClarity på växelväljaren ger kupén en lyxig framtoning med oemotståndlig dragningskraft.

BMW M850i xDrive Gran Coupé, Design, Interiör, säten

RYMLIG KUPÉ

Det långa axelavståndet hos BMW M850i Gran Coupé gör att kupén får extra rymd och att det finns gott om plats i baksätet med såväl bra takhöjd som generöst benutrymme. Där sitter två vuxna mycket bekvämt under långresor på lyxiga säten klädda i finaste läder med sportig framtoning och känslan av att sitta i en fristående stol, till exempel BMW Individual helläderutrustningen Merino i Bicolor Elfenbensvit/Midnattsblå med eleganta kontrastsömmar.

BMW M850i xDrive Gran Coupé, Design, Exteriör, Panorama-glastak

AMBIENS MED FLÖDANDE LJUSINSLÄPP

Panoramaglastaket (tillval) ger BMW 8-serie Gran Coupé ett unikt utseende och gör att kupén fullkomligt badar i ljus. Glastaket skapar en ljus och behaglig atmosfär och en ännu lyxigare känsla av rymd samt möjligheter att ytterligare lufta ur kupén. Dessutom går det att stänga solskyddet elektriskt om solen skiner för starkt.

BMW M850i xDrive Gran Coupé, Design, sedd från sidan, BMW 8-serie Gran Coupé

BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

BMW LYXKLASS.

BMW LYXKLASS.

BMW LYXKLASS.

VÅR ENDA VÄG ÄR FRAMÅT.

Modet att tänka nytt är en djupt förankrad mentalitet som färdats i vårt DNA ända sedan starten av Bayerische Motoren Werke. Den genomsyrar våra beslut och driver oss rakryggat framåt med målet att alltid bidra till unika, inspirerande och oförglömliga ögonblick. Vi gör vår tids pionjärer till framtidens historia.

Ung kvinna som står framför turkosfärgad bakgrund

UPPTÄCK MODERN LYX

BMW LYXKLASS

UPPTÄCK MODERN LYX

BMW LYXKLASS